Τελευταία νέα

Συνέχεια στις νίκες θέλει ο Φίλιππος, ψάχνει βαθμό ο Αερωπός

Διαφορετικές επιδιώξεις θα έχουν οι δυο ομάδες στο σημερινό παιχνίδι στη Βέροια μεταξύ Φίλιππου και του Αερωπού Έδεσσας. Οι περυσινοί νταμπλούχοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να  πλησιάσουν την κορυφή, από την άλλη ο Αερωπός που έλυσε τη συνεργασία του με τον Μαυροβούνιο τερματοφύλακα Αμπράμοβιτς και με τον Κουρουμλίδη απόντα λόγω τραυματισμού, θέλει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, μετά από έξι ήττες. Πάντως η παράδοση είναι υπέρ των Βεροιωτών, αφού σε 8 παιχνίδια στην έδρα τους έχουν ισάριθμες νίκες!.

Ο πλέι μέικερ του Φιλίππου Μπάμπης Δομπρής είπε: «Είναι κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο. Ο Αερωπός αξίζει προσοχή, παρά τις ήττες που έχει
γιατί παλεύει όλα τα ματς. Εμείς χάσαμε βαθμούς εκτός προγράμματος και πρέπει να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Δουλέψαμε στην διακοπή. Ψάχνουμε ακόμα να βρούμε τον εαυτό μας, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και μέρα με την μέρα βελτιωνόμαστε».

Από την πλευρά του ο πλέι μέικερ του Αερωπού Λευτέρης Σεϊρεκίδης που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πατέρα του και προπονητή του Φιλίππου Στέλιο Σεϊρεκίδη, σχολίασε: «Πρέπει να αρχίσουμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας. Είναι δύσκολο ματς στη Βέροια. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Τα λάθη θα κρίνουν το αποτέλεσμα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Σίγουρα μας προβληματίζουν οι έξι ήττες, ψάχνουμε να βρούμε τις λύσεις. Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε και να το αλλάξουμε».

No comments