Α2 Ανδρών: Νικηφόρα η επιστροφή του Ιωνικού στις εθνικές κατηγορίες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 Ανδρών: Νικηφόρα η επιστροφή του Ιωνικού στις εθνικές κατηγορίες

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάσου Δανήλου.

Πάνω από 200 θεατές βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ιωνικού ΝΦ με την Αγριά Βόλου Κένταυρος για την 1η αγωνιστική Α2 ανδρών.

Η ομάδα των Μαντζόπουλου-Φουντεδάκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ για να κλείσει το ημίχρονο έχοντας διαφορά 5 τερμάτων με το σκορ να σταματάει στο 14-9.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμα πιο δυνατά και έκαναν διψήφια τη διαφορά, απέναντι
στην νεανική ομάδα του Κενταυρου, που παρά την προσπάθεια της δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο παιχνίδι που έληξε με 28-17 για τους γηπεδούχους στην επιστροφή τους στις εθνικές κατηγορίες ύστερα από απουσία ενός χρόνου. Πρώτος σκόρερ για τον Ιωνικό ΝΦ οι Επαμεινώνδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ και Ευάγγελος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ με 7 γκολ και για την Αγριά Βόλου Κένταυρος ο Κωνσταντίνος ΜΙΜΙΚΟΣ με 5 γκολ.

Δήλωση: Επαμεινώνδας Κρητικός
"Ξεραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν μαχητικό αντίπαλο. Από την αρχή όμως μπήκαμε δυναμικά και καταφέραμε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου να ξεφύγουμε στο σκορ και να φθάσουμε στη νίκη. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Τάσου Δανήλου."

 ΙΩΝΙΚΟΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ 28-17
Τα πεντάλεπτα: 3-1, 6-3, 7-5, 9-6, 11-7, 14-9 (ημχ.), 17-9, 20-9, 23-10, 24-12, 26-13, 28-17.

Ιωνικός ΝΦ (ΜΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ): ΛΕΡΟΥΤΣΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (2), ΚΩΣΤΑΣ (1), ΚΡΗΤΙΚΟΣ (7), ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, (6), ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ (1), ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ (2), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (7), ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑΣ (2), ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΨΑΛΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.

Αγριά Βόλου Κένταυρος (ΤΣΙΑΠΑΣ): ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΟΥΡΙΔΑΣ, ΜΑΚΡΗΣ (1), ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ (1), ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ (2), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΑΣΑΡΙΔΗΣ (2), ΛΕΤΕΡΗΣ (1), ΖΩΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (2), ΝΟΥΛΗΣ (2), ΜΙΜΙΚΟΣ (5), ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (1).

No comments