Ο αγιασμός του ΑΣΕ Δούκα (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο αγιασμός του ΑΣΕ Δούκα (βίντεο)

Τη Δευτέρα 19/9 το απόγευμα ετελέσθη ο αγιασμός των ομάδων του ΑΣΕΔ στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Δαΐς με την παρουσία αθλητών, προπονητών, παραγόντων και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Ο πάτερ Παναγιώτης προσευχήθηκε για υγεία και πολλές επιτυχίες στο έργο των αθλητών μας σε Χάντμπολ, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο Σάλας, Καράτε, Μπάντμιντον, Γενική Γυμναστική, Στίβο και τμήματα Ακαδημιών του ΑΣΕΔ, προτρέποντας τους αθλητές να έχουν πίστη, υπομονή, επιμονή και να ακούν τους προπονητές τους.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του ΑΣΕΔ κ. Κωνσταντίνος Δούκας ευχήθηκε
καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές διακρίσεις, μακριά από τραυματισμούς, τονίζοντας παράλληλα ότι ο ΑΣΕΔ είναι μια μεγάλη αθλητική οικογένεια και ως τέτοια πρέπει να λειτουργεί εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο κ. Δούκας ζήτησε από τους αθλητές και τις ομάδες να αλληλοϋποστηρίζονται όσο και όπως μπορούν, ενώ αναφερόμενος στους φίλους και γονείς των αθλητών, τους προέτρεψε να γεμίσουν τις εξέδρες του Δαΐς υποστηρίζοντας τις προσπάθειες των αθλητών. Στους μικρούς αθλητές των ακαδημιών ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή επιτυχία σε εκπαιδευτικό αλλά και αθλητικό επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή αγιασμού παραβρέθηκαν αρκετοί Γενικοί Αρχηγοί και Προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων, πολλοί παράγοντες των ομάδων, τα μέλη της διοίκησης του Γραφείου ΑΣΕΔ και αθλητές από όλα τα αθλήματα.


No comments