Στην τελική φάση της προετοιμασίας του ο Κένταυρος Αγριάς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην τελική φάση της προετοιμασίας του ο Κένταυρος Αγριάς

Στην τελική φάση έχει μπει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, η οποία θα συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών. Η προετοιμασία τις ομάδας ξεκίνησε από τις 23 Αυγούστου με προπονήσεις φυσικής κατάστασης αρχικά σε καθημερινή βάση, ενώ εδω και δύο εβδομάδες η ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Σύντομα θα ξεκινήσουν και οι πρώτοι φιλικοί αγώνες, ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινάει το Σαββατοκύριακο 15 - 16 Οκτωβρίου.

Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας παραμένει για 7η συνεχόμενη χρονιά ο κ. Τσιάπας, με βοηθό τον γυμναστή κ. Ζήκο. Το ρόστερ της ομάδας συνεχίζει να στηρίζεται σε νεαρούς αθλητές. Από πέρυσι
έχουν αποχωρήσει από την ομάδα. ο Κύπριος Λοίζου, που επέστρεψε στη πατρίδα του, καθώς και οι Αργέντος, Κοντογιώργος, Μάνο. Στην ομάδα του Κενταύρου φέτος έχουν προστεθεί οι Ευθυμίου (από Εύρυτο Βόλου) Σιδηρόπουλος (από Ολυμπιακό Κερατσινίου) και οι Μακρής, Χούστης, Μηλιόρδος και Φώτος που προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα του συλλόγου.

Στην ομάδα πραγματοποιήθηκε αγιασμός την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, παρουσία των αθλητών, προπονητών, του προέδρου και μελών της διοίκησης.

Ξεκίνησαν παράλληλα οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομών Χειροσφαίρισης στην Αγριά. Οι ακαδημίες απευθύνονται σε όσα αγόρια και κορίτσια θέλουν να ασχοληθούν με το συναρπαστικό άθλημα της Χειροσφαίρισης, γεννημένα από το 2002 - 2010.  Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε πρώτη συνάντηση , στο γήπεδο Χάντμπολ του Γυμνασίου Αγριάς. Παράλληλα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία από τις αρχές Σεπτεμβρίου της Παιδικής - Εφηβικής ομάδας

Για όσους γονείς ενδιαφέρονται και θέλουν να γράψουν τα παιδιά τους, θα είναι ανοικτά τα γραφεία του συλλόγου, όλες τις καθημερινές του Σεπτεμβρίου, από 18.00 - 20.00 (Λεωφόρος Δημοκρατίας 86 στην Αγριά)

No comments