Στη Λισαβόνα για την πρόκριση ο Φίλιππος (βίντεο) - Ζωντανά τα παιχνίδια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Λισαβόνα για την πρόκριση ο Φίλιππος (βίντεο) - Ζωντανά τα παιχνίδια

Στη Λισαβόνα οι Βεροιώτες με στόχο την υπέρβαση και την πρόκριση στους «8» του Τσάλεντζ Καπ

Δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια για την φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ θα δώσει ο Φίλιππος Βέροιας αύριο (19:30) και μεθαύριο (20:30) στην Πορτογαλία απέναντι στην Μπενφίκα.
Οι Βεροιώτες με οδηγό την μεγάλη πρόκριση στο Κράσνονταρ, όπου έδωσαν και πάλι τα δύο ματς εκτός έδρας, θα προσπαθήσουν να κάνουν άλλη μια υπέρβαση και να προκριθούν στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Φιλίππου Κώστας Τσιλιμπάρης σχολίασε στην ιστοσελίδα της
ΟΧΕ: «Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, αν και είμαστε στο κλείσιμο μιας πολύ απαιτητικής εβδομάδας. Γνωρίζουμε την δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά θα προσπαθήσουμε για την έκπληξη. Είμαστε αρκετά κουρασμένοι από συνεχόμενους αγώνες και μετακινήσεις, ωστόσο ευτυχώς έχουμε στην διάθεση μας όλους τους αθλητές για τις δυο αναμετρήσεις στη Λισσαβώνα . Φαβορί είναι η Μπενφίκα, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο».

Ο τεχνικός του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης τόνισε: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κάτι ξεχωριστό. Υπάρχουν ομάδες με μεγάλη δυναμική όπως είναι και η Μπενφίκα. Απέκλεισε πολύ ισχυρή Ισλανδική ομάδα και έδειξε ότι έβαλε στόχο για πολύ ψηλά. Έχει μια πλειάδα πολύ καλών αθλητών αλλά κι εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα παιχνίδια και να δείξουμε μέρος των δυνατοτήτων μας και να προσπαθήσουμε για την πρόκριση».

Για την συνεργασία του με τον Φίλιππο, είπε: «Θεωρώ ότι ήρθα σε μια ποιοτική ομάδα με έμπειρους και διεθνείς αθλητές. Από κάτω υπάρχει ένα πολύ καλό φυτώριο. Θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα ενταχθώ στην ομάδα και τα παιδιά θα αφομοιώσουν το στιλ παιχνιδιού και την φιλοσοφία που θέλω να περάσω. Έχουμε την δυνατότητα να φτάσουμε στο πιο ψηλό σκαλί, θέλουμε δουλειά και υπομονή σε ότι κάνουμε και θα αδράξουμε ότι καλύτερο μπορούμε τους επόμενους μήνες».

Για τα ματς με τους Πορτογάλους μίλησαν και οι Αρβανιτίδης, Βεσελίνοβιτς. «Είναι δυο δύσκολα ευρωπαϊκά ματς με την Μπενφίκα. Είναι ντέρμπι. Θα γίνουν δυο καλά και δυνατά παιχνίδια. Πάμε εκεί για να παλέψουμε και να προχωρήσουμε» τόνισε ο Νίκος Αρβανιτίδης.
«Η Μπενφίκα είναι μεγάλο όνομα και δυνατή ομάδα. Πάμε εκεί για να πετύχουμε κάτι σαν αυτό της Ρωσίας. Θα δούμε, ελπίζω στο καλύτερο» πρόσθεσε ο Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming στην διεύθυνση: http://www.andebol.tv/diretos/slb-acfv/


No comments