ΠΑΟΚ: Θα είναι μόνες τους; (video) - Γκόλια: «Διψάμε για έναν τίτλο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Θα είναι μόνες τους; (video) - Γκόλια: «Διψάμε για έναν τίτλο»

Αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το πρώτο τίτλο της χρονιάς, το κύπελλο Ελλάδας.
Αύριο το μεσημέρι στις 14:30, οι «ασπρόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν τον Αμύντα Αμυνταίου στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ και δύο ώρες αργότερα θα κοντραριστούν Νέα Ιωνία και Αναγέννηση Άρτας, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής στις 16:00.

Αργά χθες το βράδυ, στο κανάλι του χάντμπολ του ΠΑΟΚ στο Youtube, ανέβηκε και σχετικό βίντεο όπου οι παίκτριες του Δικεφάλου ζητούν από τον κόσμο να τις στηρίξει. «Ο τίτλος θα κριθεί εδώ. Θα είμαστε μόνες μας; Σε αυτή τη μάχη σας θέλουμε δίπλα μας. ΠΑΟΚ είσαι…» τονίζουν χαρακτηριστικά οι παίκτριες της Γρηγορίας Γκόλια

Η προπονήτρια τη γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγορία Γκόλια, φιλοξενήθηκε στο
ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4» μιλώντας για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ο «Δικέφαλος» θέλει τον τίτλο και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τα καταφέρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της κ. Γκόλια:

Για τα προβλήματα της ομάδας πέρυσι: Τα προβλήματα μας πέρυσι ήταν οι τραυματισμοί και δεν ήμασταν τόσο δυνατοί για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Φέτος είμαστε μέσα στους στόχους μας και οι τραυματισμοί είναι ελάχιστοι, κάτι καλό για εμάς. Μακάρι να είναι καλά τα κορίτσια και να συνεχίσουν δυναμικά.

Για τους ημιτελικούς: Στο δικό μας παιχνίδι είμαστε το φαβορί. Τον Αμύντα τον κερδίσαμε δύο φορές. Ένας νοκ άουτ ημιτελικός όμως είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει να το προσέξουμε πολύ. Στο άλλο ζευγάρι η Νέα Ιωνία είναι το φαβορί και εκείνη η ομάδα πρέπει να το προσέξει πολύ για τον ίδιο λόγο. Στο πρωτάθλημα είναι διαφορετική η ψυχολογία και η πίεση για το αποτέλεσμα.

Για την κατάσταση της ομάδας του ΠΑΟΚ: Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε τραυματισμούς μικρούς, αλλά μέχρι την Κυριακή θα τους περάσουμε και αυτούς. Από προβλήματα με χιαστούς πέρυσι πλέον ευτυχώς έχουμε μόνο διαστρέμματα.

Για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει στον τελικό τη Νέα Ιωνία: Στον πρώτο γύρο ήρθαμε ισοπαλία και στον δεύτερο γύρο χάσαμε με δύο γκολ σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε σε σημεία που ίσως να μη φταίγαμε και εμείς χωρίς να θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Εμείς είχαμε κάποια λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και πρέπει να το δούμε αυτό.

Για το αν υπάρχει κορεσμός στην ομάδα αναφορικά με τους τίτλους: Φυσικά όλοι μας διψάμε για έναν τίτλο. Για αυτό καθημερινά κάνουμε προπονήσεις. Κάθε αθλήτρια βοηθάει για να διεκδικηθεί ο τίτλος. Δεν υπάρχει κανένας κορεσμός στην ομάδα για τους τίτλους.

Στο τέλος η κ. Γκόλια απήυθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Σας περιμένουμε όλους και τον κόσμο του ΠΑΟΚ στη δύσκολη αναμέτρηση που έχει μπροστά της η ομάδα για τον τίτλο».



No comments