Δημητρούλιας: "Αποζημίωση για τη δουλειά που κάνουμε" - Τούτσης: "Να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Αποζημίωση για τη δουλειά που κάνουμε" - Τούτσης: "Να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα'

Στον περιορισμό των ατού του Φιλίππου έδωσε μεγάλη έμφαση στις δηλώσεις του ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας. Συγκεκριμένα σημείωσε: «Είχαμε περισσότερο χρόνο να ασχοληθούμε γι αυτό το ματς από τον αντίπαλο. Ασχοληθήκαμε πολύ με τα ατού του Φιλίππου, τον Μαστορογιάννη, ο οποίος είναι παίκτης – κλειδί, τον Σανίκη και όλους τους άλλους παίκτες. Με αρκετές προσαρμογές και βοήθειες γιατί ξέραμε ότι στο καθαρό ένας με έναν θα είχαμε πολύ μεγάλο πρόβλημα λόγω της ιδιαίτερης ικανότητας που έχουν αυτοί οι παίκτες να ξεπερνάνε τους αντιπάλους τους. Θέλαμε επίσης να τρέξουμε διότι έχουμε μικρότερο μέσο όρο ηλικίας και ο αντίπαλος προέρχεται από περισσότερα παιχνίδια. Βρήκαμε ρυθμό και σε πολλά σημεία τον επιβάλαμε και αυτό είναι σημαντικό για μια νεανική ομάδα. Πήραμε το αποτέλεσμα αλλά είναι μια απλή νίκη, τίποτα περισσότερο. Το ξέρουμε καλά αυτό, είμαστε μια
ομάδα που κάνει χρόνια πρωταθλητισμό, είχαμε την τύχη να έχουμε και τον Μαστορογιάννη τα προηγούμενα χρόνια, και ξέρουμε ότι μια νίκη τον Δεκέμβρη σε έναν καλό αντίπαλο δεν θα την θυμάται κανένας. Για εμάς, για την αυτοπεποίθησή μας και την δουλειά που κάνουμε ήταν μια αποζημίωση. Έρχονται σημαντικά ματς, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε για να θέσουμε και τους στόχους της ομάδας».

Την ανωτερότητα του Διομήδη αναγνώρισε ο προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης εκφράζοντας όμως και την δυσαρέσκεια του για τα σφυρίγματα των διαιτητών. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Διομήδης επέβαλε σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τον ρυθμό. Ο ρυθμός αυτός ήταν πολύ γρήγορος είτε όταν δεχόμασταν γκολ είτε όταν χάναμε την μπάλα. Μπορώ να πω ότι κέρδισε δίκαια, είναι μεγάλο το σκορ και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω. Εγώ θα σταθώ στο εξής: Όταν μια ομάδα παίζει προωθημένα έξω και η αντίπαλη παίζει κλειστά μέσα, πρέπει να είναι διαφορετικός ο τρόπος που σφυρίζουν οι διαιτητές. Όχι ότι αυτό επηρέασε την κατάσταση. Θα μπορούσε να εξελιχθεί πιο αργά το παιχνίδι, εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε συνδυασμό με την κατάσταση που είμαστε εμείς. Χάσαμε την Τρίτη από τον ΠΑΟΚ, χάσαμε και σήμερα και δείχνουμε ότι κάναμε μια κοιλιά. Τις αιτίες θα τις ψάξουμε και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό που έφταιξε. Τα παιχνίδια τρέχουν και την Τετάρτη έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι, αυτό στην Έδεσσα. Σε γενικές γραμμές ο Διομήδης κέρδισε δίκαια, ήταν πιο φρέσκος, πιο αποφασιστικός και επέβαλε τον ρυθμό. Εμείς είμαστε σε μια κατάσταση περισυλλογής και θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα».

Νίκος Σαμαράς (δεξιός εξτρέμ Διομήδη): «Δεν περιμέναμε αυτή την διαφορά. Κερδίσαμε δίκαια. Τακτικά θέλαμε να έχουμε αλληλεπικαλύψεις στην άμυνα και να παίξουμε καλά το ένας με έναν. Εκμεταλλευτήκαμε όλα τα λάθη του αντιπάλου».

Ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης του Διομήδη σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι που διαβάσαμε πολύ τον αντίπαλο. Τρέξαμε σωστά το παιχνίδι και στις στιγμές που έπρεπε. Η συνέχεια είναι πολύ δυνατή και πρέπει να προσέξουμε τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια μέχρι τις γιορτές. Ήταν μια πολύ καλή νίκη που μας βοήθησε να ανέβουμε ψυχολογικά».

Ο Γιώργος Μαστορογιάννης του Φιλίππου δήλωσε: «Ήταν μια καθαρή νίκη του Διομήδη. Ο Δημήτρης δείχνει ότι παρά τις αλλαγές των παικτών που γίνονται κάθε χρόνο, έχει αρχές και όποιος πάει στην ομάδα προσαρμόζεται σε αυτές και γι αυτό το παιχνίδι του είναι το ίδιο όποιος και να παίζει. Πόσο μάλλον που φέτος ήρθαν νέοι παίκτες, πολύ καλά προπονημένοι, με αντοχές, βρήκαν μια κουρασμένη ομάδα και πήραν μια πολύ καλή νίκη. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό το ματς. Τα παιχνίδια έρχονται και την Τετάρτη παίζουμε ξανά. Για πολλούς παίκτες μας είναι πρωτόγνωρο να παίζουν Τετάρτη – Σάββατο. Αλλά αν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και στο τέλος να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να μάθουμε να αντέχουμε στην κούραση. Αν δεν το καταφέρουμε αυτό, δεν θα καταφέρουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω».

No comments