Γιορτή αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιορτή αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού»

Σπουδαία εκδήλωση από ΟΧΕ και ΑΟ Άνοιξης αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού», την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο Κρυονέρι Αττικής

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.), η Επιτροπή Ανάπτυξης (ΕΑΠ/ΟΧΕ) και ο Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ, σε συνεργασία με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνουν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου (Λεωφόρος Κρυονερίου 3), εκδήλωση αφιερωμένη στην 11η Δεκεμβρίου, «Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών για το διαρκώς
εξελισσόμενο θέμα της παιδικής κακοποίησης και του σχολικού εκφοβισμού και την ψυχολογική στήριξη που παρέχει η Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και η ΕΑΠ/ΟΧΕ, συνεργαζόμενες για ακόμη μια φορά με τον οργανισμό του Χαμόγελου του Παιδιού, αναδεικνύουν τον κοινωνικό τους ρόλο, αξιοποιώντας το άθλημα της χειροσφαίρισης ως μέσο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων και γνωστοποιούν, μέσω της εκδήλωσης αυτής, τη γραμμή SOS 1056 σε όλα τα τμήματα ανάπτυξης των σωματείων χειροσφαίρισης.

Στο πλαίσιο του σκοπού αυτού, ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ θα παρουσιάσει τις νέες αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας με το λογότυπο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τη γραμμή SOS 1056.
Παράλληλα θα προβληθεί ενημερωτική ταινία μικρού μήκους, με πρωταγωνιστές τους μικρούς αθλητές του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, με θέμα την παιδική κακοποίηση και τον σχολικό εκφοβισμό.

Ο κος Κώστας Γιαννόπουλος, Ιδρυτής και Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση και μαζί με τη Σχολική Ψυχολόγο του Οργανισμού, κα Γιούλη Γαλάνη, θα παρουσιάσουν τις πτυχές του προβλήματος της παιδικής κακοποίησης και του bullying, καθώς και τις δυνατότητες αντιμετώπισης.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό:
Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ Κυριακή Μπακουλοπούλου, ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ και μέλος του ΔΣ του Α.Ο Άνοιξης Μάριος Λουκάτος.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν επίσης με την παρουσία τους επώνυμοι καλλιτέχνες, υποστηρικτές του οργανισμού, όπως:

Ο Νίκος Βουρλιώτης (NIVO), τραγουδιστής των Goin’ Through
* Ο Νίκος Βουρλιώτης, γνωστός ως NIVO γεννήθηκε το 1970 στο Κορυδαλλό. Στα πρώτα του βήματα εργάστηκε ως σκιτσογράφος, δίνοντας γελοιογραφίες σε εφημερίδες και περιοδικά. Στα μέσα του 1980, ασχολήθηκε με τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, δουλεύοντας ως DJ. Περίπου μια δεκαετία αργότερα μαζί με τον Μιχάλη Παπαθανασίου δημιουργεί του GOIN THROUGHT και γίνονται γνωστοί με τη διασκευή του τραγουδιού «Γαρυφαλλε Γαρύφαλλε» με τη συμμετοχή του Βλάση Μπονάτσου. Ασχολείται με την Hip-Hop και RnB μουσική και έχει συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους ξένους και έλληνες καλλιτέχνες. Έχει κερδίσει 4 χρυσούς και έναν πλατινένιο δίσκο σε συνεργασία με το Γιώργο Μαζωνάκη. Το 1998 δημιουργεί δικό του δισκογραφικό label, το Family το οποίο συνεργάζεται με διάφορες δισκογραφικές εταιρείες όπως η BMG, η Planetworks, η Universal κα. Στα πολύ επιτυχημένα CD που έχει κυκλοφορήσει συγκαταλέγονται το “La Sagrada Familia” και το «Vendetta» με μεγαλύτερες επιτυχίες τα τραγούδια: «Καλημέρα Ελλάδα», «Γυναίκες», «Έχω μια υπόνοια».

Ο Χρήστος Δημόπουλος, συγγραφέας & παρουσιαστής της εκπομπής της ΕΡΤ «Ουράνιο Τόξο»
* Ο Χρήστος Δημόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάστηκε ως μεταφραστής, γραφίστας, κειμενογράφος, επικοινωνιολόγος, συντάκτης, σεναριογράφος, εκφωνητής και τηλεπαρουσιαστής. Από το 1986 ως το 1989 κι από το 2001 ως το 2013 παρουσίαζε από την ΕΡΤ την εκπομπή ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, που τιμήθηκε δυο φορές με το Βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Παιδικής Εκπομπής. Το πρώτο του βιβλίο με κατασκευές, Καλοκαίρι με τον Χρήστο, εκδόθηκε το 2004, ενώ το 2010 ακολούθησε η έκδοση τεσσάρων σειρών βιβλίων του με ήρωα τον Μπίλη Μπιζέλη. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία του: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ κ.α. καθώς και τα παραμύθια του Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΕΛΙΣΣΩ και Ο ΔΡΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ που αναφέρετε στο σχολικό εκφοβισμό.

Ο TNS , τραγουδιστής hip-hop (Goin’ Through feat TNS)
* Ο T.N.S. (δηλαδή. Taking No Shorts), γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1978 με το όνομα Θανάσης Θεοδωρόπουλος. Ξεκίνησε τη hip-hop δραστηριότητα του το 1993 με το group “Black Activity” .Οι Black Activity αποτελούνταν από τους TNS, Jimmy Dee, Heavy G και τον Μηδενιστή. Αργότερα το 1994 μετονομάστηκαν σε “New Revival”.Το 1995 γίνεται ένα από τα πρώτα μέλη του συγκροτήματος Goin'Through ακολουθώντας τους σε όλες τις live εμφανίσεις. Τον Σεπτέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο του CD Single “Στυλ πιο δυνατό” από τη δισκογραφική Universal. Το 2007 και μετά από 16 χρόνια αποχωρεί από το γνωστό μουσικό group και συνεχίζει μόνος του τα μουσικά μονοπάτια. Στις αρχές του 2009 ηχογράφησε με την Μάρω Λύτρα το single «Κάνεις Λάθος» όπου από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας μπήκε στα airplay των ραδιοφώνων. Αυτή την εποχή συνεργάζεται ξανά μαζί με τους GOIN'THROUGH με τη μεγάλη επιτυχία «Δεν με ενδιαφέρει» .

Ο Χρήστος Φερεντίνος, παρουσιαστής της εκπομπής του ALPHA, «Άκου τι είπαν»
* Ο Χρήστος Φερεντίνος γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Φοίτησε στη Νομική Αθήνας αλλά τον κέρδισε στην πορεία ο χώρος του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Η πρώτη του απόπειρα στο ραδιόφωνο ήταν το 1989, στον σταθμό 9,84. Δύο χρόνια αργότερα ανέλαβε δική του εκπομπή στον τότε SKY, με τίτλο «Ότι βρέξει ας κατεβάσει». Ιδιαίτερα δημοφιλής άρχισε να γίνεται όταν το 1995 εμφανίστηκε στην τηλεόραση του SKY, όπου για 3 χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή «Άκου να δεις». Η εκπομπή γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έτσι ο Χρήστος δέχθηκε πρόταση από το MEGA να αλλάξει στέγη όπου και την αποδέχθηκε. Το 2000 παίρνει μεταγραφή στον ANT1 και παρουσιάζει μια ξεκαρδιστική εκπομπή με φάρσες το «Μπαμ». Ακολουθούν τα τηλεπαιχνίδια «Μονομάχος» στο STAR και «DEAL» στον ΑΝΤ1, ενώ έχει στο ενεργητικό του επίσης την παρουσίαση δύο talent show. Φέτος εμφανίζεται στον ALPHA και παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν». Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου με την οποία έχει αποκτήσει δίδυμα.

Ο Νίκος Ψαρράς, ηθοποιός και σκηνοθέτης
* Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το 1994, αποφοίτησε ως αριστούχος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) και κέρδισε την Υποτροφία Μελίνα Μερκούρη την ίδια χρονιά. Η πρώτη του θεατρική εμφάνιση ήταν το 1991 στους "Δαιμονισμένους" που ανέβασε το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Ιορδανίδη. Από το 1995 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις είναι συμμετοχές στις σειρές "Ταύρος με Τοξότη" και το "Γελοίον του πράγματος". Ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν το 1995 στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 "Πρόβα Νυφικού" σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με το Γιώργο Κιμούλη, στο "Μάκβεθ" του Σαίξπηρ. Έχει συμμετάσχει με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές κινηματογραφικές, θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Από το 1999 και για έξι χρόνια έμεινε στην Νέα Υόρκη, όπου με υποτροφία σπούδασε στο H.B. Studio και στο Stella Adler Conservatory με μια αντίστοιχη υποτροφία. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2005, και πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά του Mega "Οι μάγισσες της Σμύρνης" σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη. Το 2007, συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Alpha TV "Αν μ' αγαπάς" και το 2008 ήταν πρωταγωνιστής στη σειρά του ίδιου καναλιού "Amore mio".

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος του ALPHA, Αντώνης Σρόιτερ
* Ο Αντώνης Σρόιτερ γεννήθηκε το 1975. Από την ηλικία των 19 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία και το ελεύθερο ρεπορτάζ για εφημερίδες. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1993 από την εφημερίδα "Απογευματινή" ως ελεύθερος ρεπόρτερ. Στο πλαίσιο της εργασίας του, κάλυψε πολεμικές συγκρούσεις και σημαντικά γεγονότα στο εξωτερικό ενώ πραγματοποίησε δημοσιογραφικές αποστολές σε πολλές περιοχές της χώρας. Από το 1996 εργαζόταν παράλληλα στην οικονομική εφημερίδα "Ισοτιμία", ως οικονομικός ρεπόρτερ και συντάκτης θεμάτων πληροφορικής και νέων τεχνολογιών. Έπειτα ακολούθησε η τηλεόραση και η παρουσίαση δελτίων ειδήσεων. Από το 2009 έως σήμερα είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA . Είναι απόφοιτος της Σχολής Αναβρύτων και τελειόφοιτος του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοικτού Πανεπιστήμιου. Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη ενός έτους.

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής
ΟΧΕ- Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ

No comments