Μεγάλη νίκη των Βριλησσίων στο Αίγιο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη νίκη των Βριλησσίων στο Αίγιο

Με όπλο την άμυνα τα Βριλήσσια πήραν δυο πολύ σημαντικούς βαθμούς στο Αίγιο, επικρατώντας με 20-22 των μέχρι χθες πρωτοπόρων της βαθμολογίας του Σεριφάτου Αιγίου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 20', σημείο στο οποίο οι γηπεδούχοι κατάφεραν με ενα μικρό ξέσπασμα, να χτίσουν μια διαφορά 3 τερμάτων, για να κλείσουν το ημίχρονο, προηγούμενοι με 11-8, ενώ τα Βριλήσσια είχαν ήδη χάσει τον Χάρη Ράμμο από νωρίς, που τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ράμματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες των Βριλησσίων κάλυψαν σχετικά γρήγορα την διαφορά, με τον
τερματοφύλακα τους Ηλία Κότσιρα να πραγματοποιεί σημαντικές αποκρούσεις και το παιχνίδι πήρε φωτιά. Απο την άλλη το Σεριφάτο προσπαθούσε να επιβάλλει το ρυθμό του, αλλά είχε σε μέτρια μέρα το επιθετικό του βαρόμετρο Βλάντιμιρ Στόσιτς, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να βρεί λύσεις στην πολύ καλή άμυνα των Βριλησσίων, αφού το επιθετικό βάρος σήκωνε μόνο ο Χατζηκωνσταντίνου.

Παρόλα αυτά οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το τελευταίο λεπτό, με τα Βριλήσσια πιο ψύχραιμα στα τελευταία λεπτά και παρά το ότι έπαιζαν με παίχτη λιγότερο, να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας.

ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ - ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 20-22
5λεπτα: 1-2, 3-4, 5-6, 6-6, 9-6, 11-8 (ημ.), 12-11, 15-14, 17-17, 18-18, 19-20, 20-22

ΣΕΡΙΦΑΤΟ (Βασίλης Αναστασέλλος): Διαμαντόπουλος, Βαγγ. Βύρλος, Κόντος 4, Δημητρουλόπουλος 2, Χατζηκωνσταντίνου 8, Στόσιτς 3, Μ. Γιαννόπουλος 1, Γκιώνης 1, Δ. Βύρλος 1, Νικολόπουλος, Κολοκυθάς, Αλεξόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Γιούπης, Ζάτσε

ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Νίκος Εργαζάκης): Τσικογιαννόπουλος 6, Δουνάκης, Ντούσικος 5, Κορμάζος 3, Όρκας 2, Λάγιος Β. (τφ), Κάτρης, Νικολακόπουλος 3, Κλεώπας, Ράμμος Χ., Κατσαρός, Γαλανάκης, Κότσιρας (τφ), Τσιβρανίδης (τφ), Σομοιρακούλ 3, Σταύρου

Δίλεπτες: 5-5
Κόκκινη: Ορκας των Βριλησσίων (με 3η δίλεπτη στο 59.51΄)
Πέναλτι: 0/0-2/2
Διαιτητές: Τσάμος - Φωκίτης 

No comments