Να διατηρήσει το αήττητο της έδρας στοχεύει ο Ποσειδώνας, να παραμείνει στην κορυφή ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Να διατηρήσει το αήττητο της έδρας στοχεύει ο Ποσειδώνας, να παραμείνει στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Αήττητο έδρας εναντίον φόρμας στο κλειστό του Λουτρακίου σε μία μεγάλη «μάχη»

Άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα στο κλειστό του Λουτρακίου ανάμεσα σε Ποσειδώνα Λουτρακίου και ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα εντός έδρας την οποία διατηρεί αήττητη (6 νίκες- 1 ισοπαλία) σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη είναι αποδεδειγμένα (6 σερί νίκες) η πιο φορμαρισμένη του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί του Φιλίππου Βέροιας και ο Ποσειδώνας από ήττα- σοκ κόντρα στον Πανελλήνιο στην Κυψέλη.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -5 (9 πόντοι) από την κορυφή, κυρίως λόγω κακών αποτελεσμάτων
εκτός έδρας, αλλά εντός παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι στους 14 πόντους στην πρώτη θέση. Πρόβλημα για τον Ποσειδώνα, αποτελεί ο τραυματισμός του διεθνούς αριστερού εξτρέμ Παντελή Κωστακίδη που είναι αμφίβολος.

Ο περιφερειακός του Ποσειδώνα Μπάμπης Δομπρής σχολίασε: «Το παιχνίδι απέναντι στον Πανελλήνιο το χρειαζόμασταν. Είχαμε μία απρόσμενη ήττα. Τώρα θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας που πάντα δείχνουμε διαφορετικό πρόσωπο. Ο αντίπαλος μας είναι φορμαρισμένος, όπως έδειξε και με τον Φίλιππο. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι στην άμυνα και να σταματήσουμε τον Αλέξη Αλβανό που είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης τους».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Θόδωρος Πετρίδης που αύριο συμπληρώνει 250 συμμετοχές στην Α1 με την φανέλα του «δικεφάλου» του Βορρά, είπε: «Προέρχονται από ήττα. Πιστεύω ότι τους δημιούργησε εξτρά άγχος, θέλουν να μπουν στην τετράδα, άλλωστε αυτόν δήλωναν σαν στόχο. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και αν παίξουμε όπως με τον Φίλιππο, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα»

No comments