Προβάδισμα για τέσσερις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προβάδισμα για τέσσερις

Σε τέσσερα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί

Πανελλήνιος- Αρχέλαος (15:00 websportstv.gr), Ποσειδών- Φοίβος (18:00), Φίλιππος- ΧΑΝΘ (18:00), ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ- Αερωπός Έδεσσας (19:00) είναι τα τέσσερα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής, όπου οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικό προβάδισμα για την νίκη.

Στη Βέροια ο Φίλιππος θα υποδεχθεί τη ΧΑΝΘ χωρίς τους Σάββα Καρυπίδη και Μπάμπη Ανανιάδη. Μιλώντας για το ματς ο προπονητής
του Φιλίππου Κώστας Τούτσης σημείωσε: «Το παιχνίδι με την ΧΑΝΘ είναι το τελευταίο μας μέσα στο 2015. Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στον πρώτο γύρο, μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα είχε ρυθμό σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Πληρώσαμε την συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Διομήδη μας βγήκε η κούραση. Στο ματς με την ΧΑΝΘ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Από εκεί και μετά έχουμε έναν μήνα και να ξεκουραστούμε αλλά και να κάνουμε μια προετοιμασία για να διατηρήσουμε μια φρεσκάδα μέχρι τέλη Μαρτίου που τελειώνει η κανονική περίοδο».

Στη Νέα Ιωνία ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι στον Αερωπό που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δείχνει πάντα μαχητικό πρόσωπο.
Στην Κυψέλη ο Πανελλήνιος είναι το ακλόνητο φαβορί κόντρα στον Αρχέλαο, με τους «Ολυμπιονίκες» να παλεύουν την είσοδο τους στην πρώτη εξάδα.
Τέλος στο Λουτράκι ο Ποσειδώνας έχει πλεονέκτημα απέναντι στον Φοίβο Συκεών που στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα (1 νίκη- 5 ήττες).

No comments