Αρβανίτης: "Διαφορετικό παιχνίδι" - Αμφίβολος ο Δημοσθένους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρβανίτης: "Διαφορετικό παιχνίδι" - Αμφίβολος ο Δημοσθένους

Μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι στον Βύρωνα ανάμεσα σε δύο ελληνικές ομάδες για τον 3ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ

Για 3η φορά στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ, δύο ελληνικές ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στα ευρωπαϊκά κύπελλα σε έναν «εμφύλιο» με φόντο την πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ.
Μετά τις «μονομαχίες» του Διομήδη με την ΑΕΚ (EHF Cup) το 2012 και του ΓΑΣ Κιλκίς με τον ΑΣΕ Δούκα (Τσάλεντζ Καπ) το 2014 ήρθε η σειρά για το ζευγάρι ΑΕΚ- Φίλιππος Βέροιας.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε live streaming από το κλειστό του Βύρωνα στην διεύθυνση από το websportstv.gr

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης σχολίασε πως ο αυριανός αγώνας με τον Φίλιππο  είναι
διαφορετικός σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος

Αρχικά ο προπονητής του «Δικεφάλου» τόνισε: «Ξεκινάει το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Είναι ένα
δύσκολο ζευγάρι. Θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό στη Βέροια. Πρέπει να διαχειριστείς το σκορ δύο αγώνων, ενώ θεωρώ πως και ο Φίλιππος θα παρουσιαστεί καλύτερος, θα έχει σίγουρα περισσότερα …όπλα.

Η ΑΕΚ πάντα ενδιαφέρεται για την ευρωπαϊκή της πορεία, Θα προσπαθήσουμε με όσες δυνάμεις έχουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Έχουμε αρκετά έντονες αγωνιστικά μεταπτώσεις. Σε αυτό παίζει ρόλο η απειρία αρκετών παικτών. Σαφώς θέλουμε δουλειά στον τομέα της διάρκειας, έχουμε ωστόσο και τις πολύ καλές μας ημέρες και πιστεύω αύριο να είναι μία από αυτές».

Ο Βασίλης Δημοσθένους μετά τον αγώνα με τον ΙΕΚ Ξυνή Δικέα στη Νέα Ιωνία, επέστρεψε στην Κύπρο με διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο. Σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και το ιατρικό τιμ θα προσπαθήσει στο περιορισμένο χρονικό διάστημα που έχει έως αύριο, να τον θέσει στην διάθεσει του Γιάννη Αρβανίτη για το ματς με τον Φίλιππο Βέροιας για το Τσάλεντζ Καπ.

No comments