Τούτσης: "Δεν μπορούμε να ξανακάνουμε τόσο κακό παιχνίδι" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τούτσης: "Δεν μπορούμε να ξανακάνουμε τόσο κακό παιχνίδι"

Ως διαφορετικό παιχνίδι, από αυτό του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Τσάλεντζ Καπ, οι παίκτες του Φιλίππου. Οι Βεροιώτες γνωρίζουν καλά ότι το Κυριακάτικο ματς με την Ένωση είναι το πρώτο από τα δύο και είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Φιλίππου Κώστας Τούτσης είπε: «Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Είναι ευχάριστο ότι μία ελληνική ομάδα θα είναι σίγουρα στους «16» του Τσάλεντζ Καπ. Περιμένω ένα άλλο παιχνίδι σε σχέση με αυτό στη Βέροια. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, δεν θεωρώ ότι μπορούμε να ξανακάνουμε τόσο κακό παιχνίδι, όπως
τότε. Είχαμε χρόνο προσαρμογής χωρίς τον Σανίκη και είμαστε πιο έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Έχουμε βρει έναν καλό ρυθμό και έχουμε σταθεροποιήσει την απόδοση μας. Ότι και να γίνει αύριο, η πρόκριση θα κριθεί στη Βέροια. Υπό φυσιολογικές συνθήκες στα ευρωπαϊκά κύπελλα η ομάδα που έχει το δεύτερο ματς στην έδρα της έχει ένα 5% παραπάνω πιθανότητες πρόκρισης, αλλά αυτό κόντρα στην ΑΕΚ δεν ισχύει γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ ελληνικών ομάδων, ενώ είναι γνωστό ότι απέναντι μας έχει χτίσει καλή παράδοση. Στόχος μας είναι να σπάσουμε αυτή την κακή παράδοση και να κερδίσουμε και τα δύο ματς».

 Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς και το Νίκου Αρβανιτίδη.

«Χάσαμε από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Πάμε τώρα να παίξουμε εκεί και το παιχνίδι αυτό μοιάζει σαν πρώτο ημίχρονο. Θα προσπαθήσουμε για ένα καλό σκορ και μετά έχουμε το παιχνίδι στην Βέροια. Είμαστε ακόμη στην Ευρώπη και ίσως έχουμε την τύχη μαζί μας» σχολίασε ο Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς.

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Αρβανιτίδης σημείωσε: «Θα είναι ντέρμπι. Χάσαμε στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι για ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δεν θα είναι ίδιο παιχνίδι. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Είμαστε στην Ευρώπη, θέλουμε να προχωρήσουμε».

No comments