Γεωργιάδης: "Ήταν μια καλή νίκη" - Μάντζος "Βρήκαμε εναν καταπληκτικό Μπουκοβίνα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γεωργιάδης: "Ήταν μια καλή νίκη" - Μάντζος "Βρήκαμε εναν καταπληκτικό Μπουκοβίνα"

Η συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι ΧΑΝΘ - ΠΑΟΚ. Οι δύο προπονητές και οι Μπουκοβίνας, Δέσπος δήλωσαν:

Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Ήταν μια καλή νίκη για μας αφού βρήκαμε τρόπους με τους αιφνιδιασμούς και όσο περνούσε η ώρα αυξάναμε τη διαφορά. Έχουμε πολλά παιχνίδια και μια δύσκολη συνέχεια για αυτό πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Θέλω να αναφερθώ σε δύο αθλητές μου και να πω πως νιώθω χαρούμενος και περήφανος που τους έχω γιατί βάζουν πάνω από την υγεία τους το συμφέρον της ομάδος. Ο Νίκος (Κοκώνης) παρά το ότι ο
γιατρός του είπε να κάτσει 15 μέρες εκτός δράσης σήμερα ζήτησε να παίξει και μας βοήθησε πολύ και ο Θόδωρος (Πετρίδης) που μετά από ένα σοβαρό διάστρεμμα ήταν εδώ».

Σε ερώτηση για την απόδοση του Αραμπατζή σχολίασε: «Είναι νέος και εξελίξιμος και πρέπει να δουλεύει συνεχώς. Ο ΠΑΟΚ του δίνει τις συνθήκες και πρέπει να γίνεται ακόμη καλύτερος και θα έρθει για τον ίδιο η δικαίωση». Σε ερώτηση αν φοβόταν το παιχνίδι και ήθελε και τους τραυματίες στην αναμέτρηση, παρά την αντίθετη άποψη του γιατρού σχολίασε με χιούμορ: «Αν ακούγαμε τους γιατρούς δεν θα κάναμε πρωταθλητισμό αλλά μαζικό αθλητισμό. Οι αθλητές ξέρουν τα όριά τους αλλά σίγουρα και το παιχνίδι ήταν υψηλής επικινδυνότητας».

Νίκος Μάντζος (προπονητής ΧΑΝΘ): «Πρώτον σήμερα αντιμετωπίσαμε έναν πολύ καλό και συγκεντρωμένο αντίπαλο. Δεύτερον βρήκαμε απέναντί μας έναν καταπληκτικό Μπουκοβίνα. Χαρακτηριστικό είναι το 3/17 των σουτ μας από την περιφέρεια και δεν υπολογίζω τα τετ α τετ. τρίτον τα 19 δικά μας λάθη είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός. Μ’ Αυτές τις συνθήκες δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα. Είχαμε πλάνο να κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ το πρώτο μέρος και παρά τα λάθη μας το καταφέραμε ξεπερνώντας και το σοκ της απώλειας του Άγγελου. Σκοπεύαμε να κρατήσουμε στο ίδιο τέμπο και στην επανάληψη και να χτυπήσουμε στο τέλος αλλά στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε ότι ήταν δυνατόν με τα εύκολα λάθη και τις πάσες στα χέρια των αντιπάλων να δεχόμαστε εύκολα γκολ στον αιφνιδιασμό. Εκεί κάπου τελειώσαμε ωστόσο χάσαμε δίκαια. Εμείς έχουμε διαφορετικό στόχο από τον ΠΑΟΚ και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Πέτρος Μπουκοβίνας (τερματοφύλακας ΧΑΝΘ): «Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που βάζει δύσκολα στους αντιπάλους της. Επίσης δεν παύει να είναι ένα τοπικό ντέρμπι που όμως το κερδίσαμε με κατακόρυφη απόδοση στο β’ μέρος»

Τάσος Δέσπος (αριστερός ίντερ ΧΑΝΘ): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Εμείς ξέραμε ότι πρέπει να μείνουμε κοντά στο σκορ αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι αλλά τα λάθη στο ξεκίνημα του β μέρους μας αποσυντόνισαν και χάσαμε την επαφή με το σκορ. Έχουμε δύσκολη συνέχεια αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

No comments