Γιάννης Παπαγιαννόπουλος: "Ώθηση για το άθλημα στην Πάτρα ο αγώνας της Εθνικής" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιάννης Παπαγιαννόπουλος: "Ώθηση για το άθλημα στην Πάτρα ο αγώνας της Εθνικής"

Ως μια μεγάλη ευκαιρία για την ώθηση του αθλήματος στην Πάτρα, χαρακτήρισε ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, το παιχνίδι της Εθνικής μας με την αντίστοιχη της Κύπρου. Ο επικεφαλής της Ακαδημίας των Σπορ δήλωσε τα εξής:

«Η ομάδα μας Α.Ε.Π. Ακαδημία των Σπορ στήριξε την εθνική Ελλάδος χαντ-μπολ στο Κουκούλι με την εθνική Κύπρου στις 8/11/15 όπου η Ελλάδα μας νίκησε με σκορ 31-27. Εκτός από την μεγάλη νίκη της εθνικής μας το άθλημα στην πόλη μας σημείωσε άλλη μια μεγάλη επιτυχία. Το κλειστό στο Κουκούλι γέμισε όχι μόνον από τον ''κόσμο'' του αθλήματος στην πόλη μας , αλλά και από φιλάθλους άλλων αθλημάτων, οικογένειες, πολλά παιδιά, τοπικές αρχές και παράγοντες-διοικήσεις άλλων αθλημάτων. ...

Μπορεί το άθλημα μας να περνά μια ''κρίση'' στην πόλη μας, αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλο το
παραπάνω σκηνικό θα μας βγει σε καλό και θα δώσει μια νέα ώθηση του αθλήματος στην Πάτρα. Το γεγονός της ανταπόκρισης των διεθνών Ελληνό - Κυπρίων μετά το τέλος του αγώνα να δίνουν ως αναμνηστικά τις μπλούζες τους σε μικρά παιδιά ήταν η καλύτερη '' ένεση χαντμπολίασης '' που μας κάνατε.

Ευχαριστούμε τα παιδιά της εθνικής Ελλάδος, τους προπονητές και την Ο.Χ.Ε. για την έμμεση βοήθειας σας για το χαντ-μπολ της περιοχής μας, καθώς και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους για την παρουσία σας. Σας καλούμε το Σαββάτο 14/11/15 πάλι στο Κουκούλι στις 6.00 μ.μ. να στηρίξετε την Ακαδημία των Σπορ με μια νέα και ανανεωμένη σύνθεση, όπου για το πρωτάθλημα Β΄ εθνικής ανδρών θα αντιμετωπίσουμε την Προοδευτική Αγρινίου».

No comments