Δημητρούλιας: "Χρειάζεται ατσάλινη επιμονή" - Ζωντανά ο αγώνας με Αερωπό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Χρειάζεται ατσάλινη επιμονή" - Ζωντανά ο αγώνας με Αερωπό

Για την 7η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου τον Αερωπό Έδεσσας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Καραπάνος και Χρόνης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα. Είκοσι περίπου ημέρες μετά την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής και τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, οι Λύκοι ρίχνονται ξανά στη μάχη, απέναντι σε έναν δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο σε εναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά από την DR
Τηλεόραση και μέσω live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας  www.diomidis-handball.gr. Χορηγοί μετάδοσης της αναμέτρησης είναι το Ζαχαροπλαστείο Ορφανός και το Diverso Club.

Για τον αγώνα του Σαββάτου έκαναν δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Δημητρούλιας, καθώς και οι Κώστας Κοτανίδης και Αντώνης Δάσκαλος.

Δημήτρης Δημητρούλιας: «Πρόκειται για έναν αντίπαλο με μεγάλο βάθος στο roster του και παράλληλα με παίκτες με ποιότητα και σπουδαία εμπειρία στην A1. Εμείς θα επιδιώξουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας στο μεγαλύτερο, αν όχι σε όλο το διάστημα του αγώνα και θα πρέπει να καταθέσουμε μέσα στο γήπεδο πολύ ενέργεια και συγκέντρωση. Δουλέψαμε πολύ μέσα σε αυτή την περίοδο, αν και με απουσίες  λόγω των διεθνών μας και όλοι έχουμε ενθουσιασμό να ξαναμπούμε στην αρένα του φετινού πρωταθλήματος, όπου είναι και το συναρπαστικότερο όλων των εποχών, τουλάχιστον στις 6 πρώτες του αγωνιστικές και χρειάζεται ατσάλινη επιμονή από όλους μας, ώστε να μπορέσουμε να κατακτήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

Κώστας Κοτανίδης: «Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αερωπό είναι ιδιαίτερο για μένα λόγω της αμφίδρομης εκτίμησης και αγάπης που τρέφω προς τους παίκτες, τον προπονητή και τα μέλη που απαρτίζουν τον σύλλογο. Όλα αυτά όμως ισχύουν έξω από το 40Χ20, μέσα σε αυτό θα δώσω το 100% μαζί με τους συμπαίκτες μου για τους 2 βαθμούς της νίκης. Σε αυτήν μας την προσπάθεια θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν μας βοηθήσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας, γεμίζοντας για ακόμη μια φορά το κλειστό της Νέας Κίου».

Αντώνης Δάσκαλος: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει δείξει αξιόλογα και θετικά δείγματα στους μέχρι στιγμής αγώνες που έχει δώσει και σίγουρα είναι ένας δυνατός και δύσκολος αντίπαλος. Από τη μεριά μας έχουμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή μας για το παιχνίδι του Σαββάτου, γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν και θα ανταπεξέλθουμε για να φτάσουμε στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη νίκη».

No comments