Ισόπαλο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ισόπαλο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ισόπαλο με 26-26, έληξε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ της Πυλαίας και του Δια Πολίχνης για την 3η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Α2 ανδρών. Ύστερα από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, οι δυο ομάδες παραμένουν οι μόνες αήττητες του ομίλου.

Στο αγωνιστικό μέρος, μπροστά σε 250 θεατές, οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν αποφασισμένες για τη νίκη και αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο και μετά από ένα δυναμικό ξεκίνημα του Δία Πολίχνης, η Πυλαία ισορρόπησε το παιχνίδι και οι ομάδες
πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι την ανάπαυλα που βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1 γκολ διαφορά (13-12).

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήρε άλλη τροπή. Η Πυλαία, στηριζόμενη στους έμπειρους παίχτες της, εκμεταλλευόμενη και τις δίλεπτες αποβολές του Δια, κατάφερε να πάρει προβάδισμα μέχρι και 5 γκολ στο 37′. Παρόλα αυτά ο Δίας, βελτιώνοντας την αμυντική του λειτουργία και με τους Ιωαννίδη-Νικολαΐδη να δίνουν λύσεις στην επίθεση, μείωσε στο γκολ και το παιχνίδι απόκτησε ξανά ενδιαφέρον. Όλα αυτά μέχρι το 57′ όπου το σκορ ήταν 26-24. Κι ενω όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έγερνε στην πλευρά της Πυλαίας, ο Δίας με δύο πολύ καλές άμυνες και δύο εξίσου καλές επιλογές στην επίθεση, το ματς ήρθε στα ίσια 26-26 και μάλιστα λίγο έλειψε να πάρει και το παιχνίδι, αφού 23 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, είχε την την τελευταία επίθεση, η οποία όμως δεν είχε αποτέλεσμα, για να τελειώσει το παιχνίδι ισόπαλο με 26-26.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 26-26
Δεκάλεπτα: 5-5, 9-9, 13-12 (ημ.)  18-15, 23-20, 26-26 (τελ.)

Πυλαία (Γούσιος): Μηχαϊλίδης, Ευστρατίου, Σεβαστίδης(4), Παπαδόπουλος Π.(7), Λάππας(8), Σιπόπουλος, Μπεϊλής, Βραχιολίδης, Μισυρλής(3), Καλόμοιρος, Κουκμίσης, Αλατσατιάνος(2), Ανθομελίδης. Πετρίδης(1), Ζαφείρης(1), Κίτσος.

Δίας Πολίχνης (Υετίων-Κεχαγιάς): Χατζηγιαννίδης, Λιόλιος, Ιλερής(6), Θαναηλάκης(2), Τσιρογιάννης(2), Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης(2), Ραζακιάς, Τραϊανός(2), Μποσνακίδης(2), Μπαντής(3), Νικολαϊδης(6), Ανδρεαδάκης(1), Λυμπούδης, Μακέδας, Αργυρόπουλος

Δίλεπτα: 6-10
Κόκκινη: 28:35 Καλόμοιρος Ιωάννης (ΠΥΛΑΙΑ) για επικίνδυνο παιχνίδι. Δεν κρατήθηκε το δελτίο.
Πέναλτυ: 6/6 -0/4

No comments