Γιώργος Κρανάκης: "Ζητάμε την απόλυτη πίστη σε αυτήν την προσπάθεια" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιώργος Κρανάκης: "Ζητάμε την απόλυτη πίστη σε αυτήν την προσπάθεια"

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών Γιώργος Κρανάκης, από το Ντόμπολε της Λετονίας, μίλησε για την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος και τους επερχόμενους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου του 2017:

"Μια καινούργια πρόκληση είναι μπροστά μας, με αντιπάλους την Λετονία, την Ουκρανία και την Κύπρο, στον όμιλο για τα προκριματικά του παγκόσμιου 2017. Επικεφαλής στην κλήρωση και φαβορί είναι οι ομάδες την Λετονίας και της Ουκρανίας (προκρίνεται μια ομάδα). Ευτυχώς,παρ' όλη
την οικονομική συγκυρία, είχαμε την δυνατότητα και κάναμε μια μίνι προετοιμασία στην Αθήνα και μετά μπορέσαμε να μεταβούμε στην Φινλανδία για δυο φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα.
Τα φιλικά με την Φινλανδία ήταν δυο παιχνίδια που μας βοήθησαν να χτίσουμε την χημεία και να βρούμε τους ρόλους μας, καθώς το Ελληνικό πρωτάθλημα μας έχει κάνει αργούς με νοοτροπία που πρέπει να βελτιώσουμε.

Αυτή την στιγμή είμαστε στην Λετονία στην πόλη Ντόμπολε, όπου θα γίνει ο πρώτος μας αγώνας με την Εθνική ομάδα της Λετονίας . Εδώ ενσωματώθηκαν και όλοι οι παίκτες, ενώ χθες κάναμε την πρώτη προπόνηση όλοι μαζί στο γήπεδο που θα αγωνιστούμε. Είμαστε μια νέα ομάδα με νέους παίκτες. Πάντα παρακολουθώ όλους τους νέους παίκτες και πάντα θα υπάρχουν αρκετοί στην προετοιμασία, καθώς τους περιμένω να δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Υπάρχει ενθουσιασμός! Για τον αυριανό αγώνα ζητάμε την απόλυτη πίστη σε αυτήν την προσπάθεια και μέσα από την ομαδικότητα οι παίκτες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους . Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα αυτή η οποία σίγουρα έχει μέλλον!" 

No comments