Τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Ξεσφίγγη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Ξεσφίγγη

Ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Βύρωνα για τον αδικοχαμένο Γιάννη Ξεσφίγγη

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2014 ο Γιάννης Ξεσφίγγης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 52 ετών. Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές χάντμπολ με μακρόχρονη παρουσία στην Εθνική Ανδρών.
Παλιοί συναθλητές του, φίλοι και συγγενείς ήταν παρόντες σε εκδήλωση στη μνήμη του που πραγματοποιήθηκε στον Βύρωνα. Οι παλαίμαχοι αθλητές του Βύρωνα έδωσαν στον γιο του Μάνο αναμνηστική πλακέτα, ενώ στον Πρόεδρο της Αναγέννησης Βύρωνα Γιώργο Μυλωνά παραδόθηκαν
δύο φωτογραφίες των Γιάννη Ξεσφίγγη και Γιάννη Γρίσπου, ώστε αυτές να αναρτηθούν στο κλειστό γυμναστήριο.

Ο συντονιστής παλαιμάχων Βύρωνας Φώντας Χολέβας είπε: «Εμείς θα έχουμε πάντα στη μνήμη μας τον Γιάννη Ξεσφίγγη που ήταν ένας από τους σπουδαιότερους χαντμπολίστες. Τον Γιάννη Γρίσπο που έφυγε στα 20 χρόνια του, τον προπονητή μας Δημήτρη Δημητριάδη, τον Χρήστο Μπουντρούνα και τον μεγάλο παράγοντα μας Λευτέρη Πυθαγόρα».

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο Στέφανος Καραλής εκ των ιδρυτών του Αθηναϊκού, αλλά και ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ Γιάννης Βαρελτζής.

Οι διοργανωτές εξέφρασαν την επιθυμία αυτή η εκδήλωση να πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη μνήμη των σπουδαίων αυτών ανθρώπων του αθλήματος.

No comments