Σημαντικό παιχνίδι στο Λουτράκι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σημαντικό παιχνίδι στο Λουτράκι

Σημαντικό ματς στο Λουτράκι (18:00 Τσάμος- Φωκίτης, Κορρές), με τον Δούκα να έχει εντυπωσιακή παράδοση

Αήττητος (τρεις νίκες, μία ισοπαλία) εκτός έδρας απέναντι στον Ποσειδώνα Λουτρακίου είναι ο Δούκας σε τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί από το 2012, όταν και η ομάδα της Κορινθίας ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία. Ένα στοιχείο που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Ποσειδώνας έχασε από την ΑΕΚ το Σάββατο και έχει μπροστά του δύσκολο πρόγραμμα με ευρωπαϊκό παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην Ιταλική Πρεσάνο για το Τσάλεντζ Καπ, ενώ ο Δούκας
προέρχεται από δύο σερί ήττες από ΧΑΝΘ και Φίλιππο.

Ο πλέι μέικερ των γηπεδούχων Γιώργος Πέρρος είπε: «Εμείς προερχόμαστε από την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε. Στην έδρα μας δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες. Είναι ένας φορτωμένος μήνας με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν πρέπει να παραπλανηθούμε σε καμία περίπτωση από την άνετη νίκη του Φιλίππου πριν λίγες ημέρες στο Δαϊς. Ο Δούκας είναι μαχητική ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια».

Από την πλευρά του Δούκα, ο διεθνής πίβοτ Ανδρέας Αραπακόπουλος σημείωσε: «Χρειαζόμαστε πολύ αυτούς τους βαθμούς, ειδικότερα μετά τις ήττες από ΧΑΝΘ και Φίλιππο. Πρέπει να ξεπεράσουμε το σοκ από την βαριά ήττα από τον Φίλιππο και να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και να βάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο ματς».

No comments