Στη Νεα Ιωνία το ντέρμπι της Αθήνας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Νεα Ιωνία το ντέρμπι της Αθήνας

Μεγάλο ματς στη Νέα Ιωνία ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες της Handball Premier

Δύο ομάδες με παρόμοιους πρωταγωνιστικούς στόχους θα αναμετρηθούν σήμερα (18:00 Τσάκωνας- Χασκής, Μίγκας), στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ με 8 πόντους και η ΑΕΚ με 9 πόντους, είναι δύο ομάδες που φαντάζουν σχεδόν ισοδύναμες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχοντας σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, κυρίως λόγω των πολλών αλλαγών που έκαναν στο ρόστερ τους. Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες επί Φιλίππου
και Ποσειδώνα, ενώ ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ επικράτησε άνετα του Αρχελάου Κατερίνης.

Ο πλέι μέικερ του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ Θόδωρος Γκέρτσος είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μια από τις ανταγωνίστριες ομάδες για τους στόχους που έχουμε θέσει. Έχουμε αυτοσυγκέντρωση και θέληση. Το ματς πιστεύω θα κριθεί στην άμυνα. Η ΑΕΚ στηρίζεται σε έμπειρους παίκτες που θέλουν προσοχή, όπως και στα εξτρέμ που φεύγουν γρήγορα στους αιφνιδιασμούς».

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης επεσήμανε: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα κριθεί στην άμυνα και στα τρεξίματα. Προβλέπω ένα κλειστό παιχνίδι με χαμηλό σκορ. Για μας είναι σημαντικό να μπούμε με την ενέργεια που έχουμε δείξει στα τελευταία παιχνίδια».
Στο τι έχει αλλάξει μετά την ήττα από τη ΧΑΝΘ και η ΑΕΚ έχει διαφορετικό πρόσωπο είπε: «Απλά συνειδητοποιήσαμε ποιοι είμαστε, που είμαστε και σε πιο επίπεδο πρέπει να βρισκόμαστε».

No comments