Με τη στήριξη του Σαββίδη οι γυναίκες του ΠΑΟΚ (video) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με τη στήριξη του Σαββίδη οι γυναίκες του ΠΑΟΚ (video)

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της Τούμπας και ανακοινώθηκε επίσημα η οικονομική στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την κατάκτηση του νταμπλ.

Μετά την σχέση που έχει με τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Ροστόφ, ο Ιβάν Σαββίδης στέκεται κοντά και στην αντίστοιχη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Αυτό ανακοινώθηκε στη σημερινή παρουσίαση και έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ υποστηρίζει και ένα ακόμη τμήμα του Δικέφαλου.

«Η σημερινή εκδήλωση έχει μία ιδιαίτερη αξία. Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, έγιναν κάποιες
επαφές με τον κ. Ιβάν Σαββίδη, τον οποία προσωπικά θεωρώ ως το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Ο κ. Σαββίδης ανταποκρίθηκε και μας ενισχύει με μία επιπλέον οικονομική βοήθεια στο γυναικείο τμήμα του ΠΑΟΚ. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και ευελπιστούμε ότι θα ανταποδώσουμε με δύο τίτλους», τόνισε ο έφορος της ομάδας Δημήτρης Χασεκίδης.

«Ευχαριστώ με τη σειρά μου τον κ. Ιβάν Σαββίδη για τη μεγάλη βοήθεια. Μας έδωσε τη δυνατότητα να ενισχυθεί η ομάδα με καταξιωμένες αθλήτριες. Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του νταμπλ», είπε η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Γρηγορία Γκόλια και παρουσίασε τις αθλήτριες που απαρτίζουν φέτος την ομάδα.

Από την πλευρά της η αρχηγός Μυρτώ Νούλα επισήμανε ότι «στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Με τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη και της διοίκησης του ΑΣ ΠΑΟΚ. Θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Μεγάλο κεφάλαιο αποτελεί ο κόσμος μας, που πάντα είναι δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε ακόμη πιο κοντά μας».


No comments