Λ. Σεϊρεκίδης: "Το θέλουμε πολύ" - Ντάσεβιτς: "Να αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λ. Σεϊρεκίδης: "Το θέλουμε πολύ" - Ντάσεβιτς: "Να αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο"

Για την 5η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (Σπίτι του Χάντμπολ), το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, στο μεγάλο ντέρμπυ που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ στις 15.00 το μεσημέρι. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Μπέτμαν και Τζαφερόπουλος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Χατζηγεωργίου, ενώ το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων θυρών, λόγω της τιμωρίας του ΠΑΟΚ από την περσινή σεζόν.

Για το μεγάλο ντέρμπυ του Σαββάτου έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης και ο Λούκα Ντάσεβιτς.

Λευτέρης Σεϊρεκίδης: «Ερχόμαστε από δύο ευρωπαϊκούς αγώνες που μας έδειξαν-έμαθαν πολλά.
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι για το ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι ένας αντίπαλος ισχυρός , οπότε πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον αγώνα 60 λεπτά για να φτάσουμε στην νίκη. Τον αγώνα τον καλύπτει η ΕΡΤ και καλούμε όλο το κόσμο να τον παρακολουθήσει.  Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να κρύβει παγίδες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το θέλουμε πολύ και θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την νίκη».

Λούκα Ντάσεβιτς: « Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι το ντέρμπυ της εβδομάδας και τέτοιου είδους παιχνίδια είναι πάντα ιδιαίτερα. Παρότι το Πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή και τίποτα δεν έχει κριθεί, οι δυο βαθμοί της νίκης θα φέρουν μεγάλη αυτοπεποίθηση για τους επόμενους αγώνες. Ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα τραυματισμών στην δεξιά του πλευρά, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει καθόλου. Πρέπει να παίξουμε όπως και στον τελευταίο αγώνα των τελικών στη Θεσσαλονίκη, να αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο και τότε θα κρατάμε στα χέρια μας τα ηνία του αγώνα. Πιστεύουμε στη νίκη και πηγαίνουμε για να την πάρουμε».

No comments