Ν. Μαντζος: "Δεν σταματάμε την προσπάθεια" - Π. Ιατρούδης: "Βαθμοί που οριοθετούν τους στόχους του συλλόγου" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ν. Μαντζος: "Δεν σταματάμε την προσπάθεια" - Π. Ιατρούδης: "Βαθμοί που οριοθετούν τους στόχους του συλλόγου"

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση του αγώνα ΧΑΝΘ - ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ, οι πρωταγωνιστές δήλωσαν:

Τσακνής:  «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το ωραίο παιχνίδι που πρόσφεραν. Εμείς ήμαστε καινούργια ομάδα και μέσα από τέτοια παιχνίδια που κρίνονται στο τέλος στο γκολ σφυρηλατούν χαρακτήρα που τον έχουν ομάδες για πρωταθλητισμό»

Α. Αργυρίου: «όπως δείχνει και το σκορ έγινε ένα παιχνίδι ντέρμπυ. Ξεκινήσαμε άσχημα αλλά μετά το 40 δείξαμε πάθος. Ισοφαρίσαμε αλλά κάποιες βεβιασμένες ενέργειες σε κρίσιμα σημεία δεν μας άφησαν να προηγηθούμε. Κάναμε σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια λιγότερα λάθη κάτι
που δείχνει τη βελτίωση σε έναν σημαντικό τομέα»

Π. Iατρούδης: «Πήραμε δύο πολύτιμους βαθμούς που οριοθετούν τους στόχους στη νέα προσπάθεια του συλλόγου. Μέχρι το 40΄ είχαμε προσήλωση αλλά ένα 10λεπτο εφησυχασμού έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μπει στη διεκδίκηση της νίκης. Στο τέλος δείξαμε σοβαρότητα και πήραμε τη νίκη. Εκφράζω το σεβασμό μου στη ΧΑΝΘ που αγωνίζεται με νέα παιδιά και στον αδελφικό μου φίλο Νίκο Μάντζο που δίνει ταυτότητα στην ομάδα»

Ν. Μάντζος: «Σήμερα αγωνίζονταν δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους αλλά εμείς οφείλουμε να διεκδικούμε τη νίκη και με ομάδες που είναι σε πιο ψηλό επίπεδο από μας. Δουλεύουμε πολύ και κάποια στιγμή θα μας βγει. Είμαι στενοχωρημένος από την ήττα αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι ήταν αξιέπαινη η προσπάθεια των δικών μας παιδιών ειδικά μετά το 40΄ Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος ίσως να παίρναμε κάτι καλύτερο. Σήμερα κερδίσαμε και τον Άγγελο (Παπαδόπουλος) που μπαίνει στη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας. Σύντομα με τις επιστροφές Κεσίδη και Καφαντάρη θα γίνουμε ακόμη πιο πλήρεις. Δεν σταματάμε την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους»

No comments