Πρεμιέρα με νίκη για το Σεριφάτο. Δηλώσεις των πρωταγωνιστών (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρεμιέρα με νίκη για το Σεριφάτο. Δηλώσεις των πρωταγωνιστών (βίντεο)

Στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής για την Α2 Εθνική Κατηγορία, το Σεριφάτο νίκησε την ομάδα του Κένταυρου Αγριάς Βόλου με 24-19 (ημίχρονο 15-8). Παρουσία 300 φιλάθλων , η ομάδα του Βασίλη Αναστασέλου ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι , με αποτέλεσμα να πάρει από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ , διατηρώντας το μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τους Στόσιτς και Χατζηκωνσταντίνου να σκοράρουν συνεχώς, η ομάδα του Σεριφάτου κατάφερε να πάρει μία διαφορά ασφαλείας πέντε τερμάτων από το πρώτο 15λεπτο (10-5) και να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη με 15-8(+7).

Στην επανάληψη,  οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με την σειρά τους να επιστρέψουν στο παιχνίδι,
κάνοντας ένα σερί 5-9 έφτασαν την διαφορά στα δύο τέρματα (20-18) δέκα λεπτά πριν το φινάλε του παιχνιδιού. Στα τελευταία ωστόσο  λεπτά που απέμεναν για το τέλος του παιχνιδιού, με κύριο εκτελεστή τον Νίκο Χατζηκωνσταντίνου, η ομάδα της Αιγιαλείας πήρε την νίκη με 24-19.

Στο 47', αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Καρανάσιος από τους φιλοξενούμενους καθώς χτύπησε εκτός φάσης τον Στόσιτς.

ΑΛΚ ΣΕΡΙΦΑΤΟ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ 24-19
Σεριφάτο(Αναστασέλος): Βύρλος Β, Διαμαντόπουλος, Μήλας (1), Δημητρουλόπουλος(2), Θεοδωρόπουλος(1), Γκιώνης (2), Χατζηκωνσταντίνου (11), Στόσιτς(6), Γιούπης(1), Αλεξόπουλος(1), Βύρλος Δ, Πολυδώρου, Βορύλλας, Ζάτσε, Γιαννόπουλος.

Κένταυρος Βόλου(Τσιάπας): Σαμαράς, Καραπαναγιωτίδης, Μακρής Χ(τερμ.), Κρατήρας, Αργέντος, Μακρής Χ, Κεφαλάς, Ροδοβίτης(3), Λοϊζος(2), Καρανάσιος(1), Ασαρίδης(4), Ζωναρόπουλος(5), Νούλης(1), Μιμίκος(3), Μιχαηλίδης.
Διαιτητές: Αβράμης – Ψύλλος.



Φωτό-βιντεο http://aigiosports.wix.com/

No comments