Μαζί «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μαζί «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

inner
Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών μέσω του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης θα είναι φέτος ιατρικός υποστηρικτής του Διεθνούς Τουρνουά προσφέροντας τις ποιοτικές υπηρεσίες του, στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στη Βέροια (3-8 Απριλίου) υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας, τη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και του Φιλίππου Βέροιας

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ξεκίνησε το 1984 με την ίδρυση, από τον Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο,
του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών υγείας.

Με συνεχείς επενδύσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα παροχής διαγνωστικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, εφάμιλλη αυτών της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα ο Όμιλος διαθέτει 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες, με συνολικά 1.200 κλίνες, ένα δίκτυο από 2.800 έγκριτους ιατρούς και 3.000 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης.

Ο Όμιλος ίδρυσε το έτος 2000 το Ιατρικό Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θεωρείται σύμφωνα με αναφορά της Ιατρικής Σχολής του Imperial College της Μ. Βρετανίας «η πιο σύγχρονη νοσηλευτική μονάδα στην Ευρώπη».

Διαθέτει επίσης έξι νοσηλευτικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών: το Ιατρικό Αθηνών και το Παιδιατρικό στο Μαρούσι, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, το Ιατρικό Δάφνης, το Ιατρικό Περιστερίου και την Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ.

Ο Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Δημήτριος Κοτσιώνης εκφράζοντας την ιδιαίτερη τιμή και χαρά του για τη συνεργασία αυτή προέβη στην ακόλουθη δήλωση : «Η στήριξη του Προέδρου του ΔΣ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Γιώργο Αποστολόπουλο στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ευαισθησία του για τα παιδιά και τη σημασία που δίνει στις ανθρώπινες Σχέσεις επισφραγίζοντας την μακροχρόνια φιλία μας».

Οι προπονητές μιλούν για το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»

Οι εννιά προπονητές των ελληνικών ομάδων που θα πάρουν μέρος στο 3ο Διεθνές Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» περιμένουν με ανυπομονησία την φετινή διοργάνωση.

Κυριάκος Λάππας (ΧΑΝΘ): «Είναι μια σημαντική ευκαιρία για τον Σύλλογο. Μόνο καλό θα κάνει στα παιδιά αυτή η συμμετοχή. Σαν τουρνουά θα είναι δύσκολο, αλλά και μάθημα ταυτόχρονα. Το επίπεδο γνωρίζουμε ότι θα είναι υψηλό, αλλά θα είναι μία πρόκληση και για τους αθλητές και για τους προπονητές».

Σπύρος Παγιάτης (Φαίακας Κέρκυρας): «Είναι η δεύτερη χρονιά που λαμβάνουμε μέρος. Παρακολουθώ το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» από τον πρώτο χρόνο γιατί είχα νιώσει ότι είναι ενδιαφέρον. Περιμένουμε με προσμονή αυτή την διοργάνωση. Από τα ίδια τα παιδιά υπήρχε μεγάλη θέληση για συμμετοχή. Είναι μια σπουδαία διοργάνωση που θα είναι ακόμα πιο ωραία φέτος με την παρουσία και των διαιτητών από το εξωτερικό. Οι ομάδες που συμμετέχουν από το εξωτερικό είναι ακόμα καλύτερες και είμαστε χαρούμενοι γιατί για εμάς είναι ένα μάθημα αυτοί οι αγώνες».

Γιάννης Γρηγοράκης (Άρης Νίκαιας): «Είναι πολύ μεγάλη στιγμή για τα παιδιά. Είναι μια διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς με σπουδαία Σωματεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι ευκαιρία για τους αθλητές να ανεβάσουν το επίπεδο τους και να δουν πως παίζεται το χάντμπολ στο εξωτερικό, από σχολές πολύ ανεπτυγμένες στο άθλημα. Σαφέστατα και για εμάς τους προπονητές θα είναι μια μεγάλη εμπειρία».

Δημήτρης Στραβομύτης (ΑΣΕ Δούκα): «Θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά σε αυτή την κατηγορία. Προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες στα παιδιά γιατί μέσα από το τουρνουά μπορούν να δουν το πραγματικό τους επίπεδο σε σχέση με τις πιο προηγμένες χώρες στο χάντμπολ. Πραγματοποιείται σε μία ιστορική περιοχή που δίνει μία αίγλη στο τουρνουά, αφού εκτός από αθλητικό γεγονός, έχει και πολιτιστικό χαρακτήρα. Όπως όλοι γνωρίζουν ο αθλητισμός και ο πολιτισμός αποτελούν διαχρονικές αξίες του Ολυμπισμού και του ευ αγωνίζεσθαι».

Γιώργος Ζαραβίνας (Εθνικό Κλιμάκιο): «Ευχαριστούμε πολύ την οργανωτική επιτροπή για την πρόσκληση. Η πρώτη φορά που συμμετέχει το Εθνικό κλιμάκιο σε ένα τέτοιο τουρνουά. Θα δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να δώσουν το παρόν σε ανταγωνιστικά παιχνίδια. Είναι σημαντικό να αξιολογήσουμε καλύτερα όλους τους αθλητές απ ‘ όλη την Ελλάδα και να περνάει μέσα από τουρνουά υψηλού επιπέδου όπως είναι το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Είναι πολύ σημαντικό για τα νέα παιδιά και τον χαρακτήρα που διαμορφώνουν να παίρνουν μέρος σε ένα τουρνουά με Αθλητική, Κοινωνική και πολιτιστική διάσταση».

Τάσος Χατζηπαρασίδης (Φίλιππος Βέροιας): «Συμμετέχουμε για 3η χρονιά στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και για δεύτερη είμαστε και συνδιοργανωτές. Μας κολακεύει και μας τιμάει η συμμετοχή. Είναι πρόκληση και μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά να έχουν από τόσο μικρά εμπειρίες από διεθνή παιχνίδια. Συνεχίζουμε την παράδοση του Φιλίππου στις αναπτυξιακές ηλικίες. Ειδικά αυτή την εποχή ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές όλων των Σωματείων».

Σωτήρης Τοντόροβιτς (ΕΣΝ Βριλησσίων): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχει η ομάδα μας για 3η χρονιά. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και εμείς έχουμε κερδίσει πολλές εμπειρίες από τα προηγούμενα χρόνια. Έχει πολλές διαστάσεις το τουρνουά και απευθύνεται σε παιδιά που βρίσκονται σε ευαίσθητη ηλικία και είναι σημαντικό να μάθουν τις σωστές αρχές του αθλητισμού, αλλά και τον πολιτισμό μας μέσα από τις εκπαιδευτικές εκδρομές που κάνει ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».

Αλέξης Παπαβασίλης (ΠΑΟΚ): «Είναι η δεύτερη συμμετοχή μας στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Στόχος μας είναι να συμμετέχουμε σε όλα τα τουρνουά που υπάρχουν. Θέλουμε να μετουσιώσουμε την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε στις ακαδημίες μας με τους συνεργάτες μου κ.κ. Περβανά και Μπιζέτα. Και μόνο το γεγονός ότι χωρίς δεύτερη σκέψη δηλώσαμε συμμετοχή αποδεικνύει πόσο υψηλού επιπέδου είναι το τουρνουά».

Θανάσης Καρακεχαγιάς (Φοίβος Συκεών): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε για 3η χρονιά στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Πρόκειται για ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου που δίνει την δυνατότητα στα παιδιά από νεαρή ηλικία να αποκτήσουν παραστάσεις και να παίξουν μαζί με παιδιά από το εξωτερικό. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που το τουρνουά έχει εκτός από το αγωνιστικό και πολιτιστικό, επιμορφωτικό και κοινωνικό χαρακτήρα».

No comments