Διομήδης: "Το Σάββατο είναι γιορτή" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διομήδης: "Το Σάββατο είναι γιορτή"

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Διομήδη, για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ, με την οποία καλεί τους φίλους της ομάδας, να συμπαρασταθούν στους αθλητές, σε μια γιορτή του χάντμπολ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι, το ερχόμενο Σάββατο 14/03 στις 16:30 ο Διομήδης υποδέχεται την ομάδα της ΑΕΚ, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει ήδη κατακτήσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, που της εξασφαλίζει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play-offs και την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Προσκαλούμε όλον τον κόσμο λοιπόν, να έρθει στο γήπεδο και να πανηγυρίσουμε μαζί με τους
παίκτες το σημαντικό αυτό επίτευγμα, να τους χειροκροτήσουμε και να τους απονείμουμε τα εύσημα για την προσπάθεια και τον ιδρώτα που έχουν ρίξει. Το Σάββατο είναι γιορτή, δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα στη Νέα Κίο, ενώ η συμπεριφορά όλων μας (από τον φροντιστή μέχρι τον τελευταίο οπαδό) πρέπει να είναι υποδειγματική, σε απολύτως πολιτισμένα πλαίσια, όπως αρμόζει στο όνομα, την ιστορία και την φιλοσοφία του Διομήδη.

Σας παρακαλούμε θερμά προς αυτή την κατεύθυνση. Ανεξάρτητα με την κρισιμότητα και την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου ματς, εμείς επιβάλλεται να είμαστε άψογοι, γι αυτό καθαρίστε το μυαλό σας από το θυμό ερχόμενοι στο γήπεδο και μην απαντήσετε σε καμία πρόκληση. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, σας ενημερώνουμε ότι έχει δοθεί σαφής εντολή από τον Υφυπουργό κ. Κοντονή για οριστική διακοπή αγώνα, ακόμα και με την ρίψη έστω και ενός αντικειμένου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διακυβεύσουμε αυτά που εξασφάλισαν οι παίκτες μας με πόνο, κόπο και προσπάθεια 8 μηνών. Άλλωστε αυτοί είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές και οι καθ’ ύλην αρμόδιοι να δώσουν τις απαντήσεις που πρέπει προς πάσα κατεύθυνση εντός γηπέδου, σε απολύτως αγωνιστικά και αθλητικά πλαίσια, όπως έχει μάθει να κάνει ο Διομήδης.

Μην ξεχνάτε, είμαστε οι Πρωταθλητές (όλοι μας, παίκτες και κόσμος) και ως Πρωταθλητές πρέπει να συμπεριφερόμαστε σε όλα τα επίπεδα!!!"

No comments