Μπουκοβίνας και Χ. Παπαδόπουλος οι MVP - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπουκοβίνας και Χ. Παπαδόπουλος οι MVP

MVP της 13ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με την εξ αναβολής αναμέτρηση Δράμα 1986- ΑΣΕ Δούκα, αναδείχθηκε ο Χρήστος Παπαδόπουλος της ΑΕΚ. Ο νεαρός πλέι μέικερ ήταν από τους καθοριστικούς παίκτες της ΑΕΚ στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 28-27 επί του Φιλίππου Βέροιας. Ο Παπαδόπουλος συγκέντρωσε επτά ψήφους, ο Δημήτρης Μπαντής (Φίλιππος Βέροιας) δύο ψήφους, ο Χριστόφορος Μπακαούκας (ΑΕΚ) δύο ψήφους, ενώ υπήρξε και ένα λευκό.

«Το παιχνίδι στη Βέροια ήταν ντέρμπι. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Με την βοήθεια του κόσμου μας πήραμε μία σημαντική νίκη. Τώρα τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, όμως ελπίζουμε ότι θα συνέλθουμε και θα έχουμε καλά αποτελέσματα στο μέλλον», σχολίασε ο νεαρός αθλητής στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Για την 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών που ολοκληρώθηκε χθες ο Πέτρος Μπουκοβίνας του ΠΑΟΚ
κέρδισε τον τίτλο του MVP. Ο νεαρός πορτιέρο του «δικεφάλου» ήταν εξαιρετικός με 19 επεμβάσεις και ποσοστό 55%, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε 9 αποκρούσεις σε 12 σου με ποσοστό 75% στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 33-22 επί της ΑΕΚ στο Λαύριο.
Ο Μπουκοβίνας ψηφίστηκε από οχτώ προπονητές, ο συμπαίκτης του Αλέξης Αλβανός από τρεις, ενώ υπήρξε και ένα λευκό.
«Θέλαμε πάρα πολύ αυτή την νίκη. Είχαμε να κερδίσουμε σε ντέρμπι πάνω από δύο χρόνια. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και με μυαλό στην επίθεση. Τώρα μέχρι τέλος του 2ου γύρου θέλουμε μόνο νίκες για να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφ», σχολίασε ο 20χρονος τερματοφύλακας.

Pic: www.onsports.gr

No comments