Ονειρικό ντεμπούτο Μάλλιου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ονειρικό ντεμπούτο Μάλλιου

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χάρης Μάλλιος στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Σταλζούντερ στον Βόρειο όμιλο της 3ης Γερμανίας.Ο διεθνής πλέι μέικερ, ήταν πρώτος σκόρερ, αφού σημείωσε 8 γκολ και οδήγησε σε νίκη την ομάδα του επί της Άλτενχοζ με 29-27 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Μάλλιος έδειξε από την αρχή ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτης της ομάδας του, βοηθώντας την να ανέβει στην Α2 Γερμανίας.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Θόδωρος Ευαγγελίδης, πετυχαίνοντας 5 τέρματα στην ισοπαλία (21-21) της Σβερίν στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπάντεν. Η ομάδα του διεθνούς
αριστερού ίντερ βρίσκεται αήττητη στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας με 3 πόντους.

Στην 2η κατηγορία της Γερμανίας και οι τρεις ομάδες των ελλήνων παικτών γνώρισαν ήττες στην 3η αγωνιστική. Η Έμπορ Ροστοκ του Βύρωνα Παπαδόπουλου (4 γκολ) έχασε εντός έδρας με 27-26 από την Γκροσβάλσταντ. Η Χίλντεσχάιμ των Τζούφρα (1), Τζιμούρτου, Σάββα ηττήθηκε 33-27 από την Νόρντχορν, ενώ η Σααρλούις με τον Νίκο Ριγανά να σημειώνει 5 γκολ, έχασε με 27-23 από την πρωτοπόρο Ρίμπαρ.

Πρώτο γκολ για Βασιλάκη
Η επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα για τον Αλέξανδρο Βασιλάκη συνδυάστηκε με γκολ, αφού σκόραρε μία φορά στον αγώνα της Μπάλινγκεν με την Λούμπεκε (23-23) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο 35χρονος δεξιός ίντερ έχει σημειώσει 1407 γκολ, συγκομιδή που τον συγκαταλέγει στους 30 κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Μετά από 10 χρόνια καριέρας στην Μπουντεσλίγκα σε ένα χρόνο πρόλαβε να φορέσει τις φανέλες τριών ομάδων, των Τουλούζ, Προβένσε (Γαλλία) και της Αλ Κιγιάντα του Κατάρ.
Τελικώς επέστρεψε στην Γερμανία υπογράφοντας με την Μπάλινγκεν που θα είναι ο 9ος συνολικά σταθμός στην καριέρα του και 5ος στην Μπουντεσλίγκα.

Δύναμη ο Χαλκίδης
Τον 3ο χρόνο του στην Βάκερ Τουν διανύει ο Γιώργος Χαλκίδης. Ο 37χρονος διεθνής πίβοτ έχει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας του να επιστρέψει στην κορυφή της Ελβετίας. Στην πρεμιέρα ο έμπειρος αθλητής βοήθησε ώστε η Βάκερ Τουν να νικήσει 29-25 την Σαφχάουζεν, σημειώνοντας 2 γκολ, ενώ στην 2η αγωνιστική η τέως πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 22-20 στην έδρα της Βίντετουρ.

Πηγή : www.coppa.gr 

No comments