Στη Νέα Ιωνία ο τελικός ΑΕΚ- Διομήδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Νέα Ιωνία ο τελικός ΑΕΚ- Διομήδης

Λύθηκε και ο γρίφος για την έδρα του 3ου τελικού της Α1 Ανδρών ΑΕΚ- Διομήδης Άργους που θα κρίνει την πρωταθλήτρια ομάδα για την σεζόν 2013-2014. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας το Σάββατο 21 Ιουνίου και ώρα 19:00.

Η ΑΕΚ ως γηπεδούχο σωματείο είχε την ευθύνη να επιλέξει κλειστό γυμναστήριο μέχρι και 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ αρχικά είχε ενημερώσει την ΟΧΕ ότι το παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό του Μενιδίου, τελικώς σήμερα με νέο της έγγραφο επέλεξε για έδρα το κλειστό της Νέας Ιωνίας. Εξάλλου ήταν γνωστό ότι το κλειστό του Μενιδίου δεν είχε καν άδεια λειτουργίας και
δεν ήταν δυνατόν να τελεστεί εκεί επίσημος αγώνας, ενώ και η διαδικασία αδειοδότησης είναι πολύ χρονοβόρα, ώστε να γίνει μέσα σε μία εβδομάδα. Σαν σκέψη υπήρχε και το κλειστό του Βύρωνα, αλλά τελικά προτιμήθηκε η Νέα Ιωνία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά από τιμωρία του γηπεδούχου σωματείου. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι κ.κ. Μπέτμαν-Χασκής με παρατηρητή τον κ. Στράτο Κυριακούλια.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Πηγή : www.coppa.gr 

19 comments

Anonymous said...

Η κατάντια του αθλήματος. Τελικός πρωταθλήματος στην Νέα Ιωνία ..ούτε καν γήπεδο 40Χ20 δεν μπόρεσαν να βρούν οι άχρηστοι(μέσα στο καλοκαίρι που δεν έχει αγώνες και είναι και χωρίς φιλάθλους).Και μην πουν ότι είναι έδρα της ΑΕΚ και πρέπει να το βρει αυτοί. Στην TV πως θα το δούμε, πως θα βγει? έτσι θα προβληθούμε ?
Ας πάμε παραλία που έχουμε και καλύτερη οργάνωση!

Anonymous said...

Τραγική επιλογή,υποβάθμιση του αθληματος,κατώτερη των περιστάσεων η ΟΧΕ.... Ήλπιζα ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στιγμή η ΠΕΡΥΣΙΝΗ πρωταθλητρια και γηπεδούχος και συνάμα τεράστιος σύλλογος η ΑΕΚ να επιλέξει -συμφωνήσει ενα ΓΗΠΕΔΟ που να πληρει τα ευρωπαϊκά στάνταρ...... Περαστικά μας.... ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΑΘΛΗΜΑ ,τελικος πρωταθλήματος και το αντιμετωπίζουν σαν φιλικό καλοκαιριού

Anonymous said...

Τι ψάχνετε να βρείτε ρε παιδιά...εδώ ο 2ος τελικός έγινε στο μπουντρούμι της Ν.Κίου!!! Ο 3ος που θα είναι και χωρίς θεατές τι περιμένατε να γίνει στα λιόσσια ή σε κανά ελληνικό που ναι μεγάλα γήπεδα για να πληρώσει και μεγαλύτερο νοίκι...χωρίς καμία είσπραξη..θα το δούμε στον ΟΤΕ ΤV με όποιες συνθήκες είδαμε και το δεύτερο στη Κίο...ευρωπαικό χάντμπολ με κυψέλες, κίους και γήπεδα επαρχίας δεν υπάρχει..και χωρίς να τραβήξουμε κόσμο στο χάντμπολ δεν προκειτέ να δούμε αγώνες σε μεγάλα γήπεδα..(εξαίρεση ο τελικός κυπέλλου). Είμαστε πίσω...γενικώς σε όλα από την ευρώπη.

Anonymous said...

19 Ιουνίου 2014 - 9:52 π.μ.
Στο χωριό σας έχετε μόνο γήπεδα μξκρότερα από 20χ40. Η Νέα Ιωνία μια
χαρά διαστάσεις κανονικότατες έχει.
Πολλούς θεατές δεν μπορεί να φιλοξενήσει, γιατί προτιμήθηκε να είναι κανονικών διαστάσεων και όχι όπως τα κλουβιά σας στο χωριό σας.

Anonymous said...


Συνεχίζει τις προκλήσεις λίγες μέρες μόνο πριν την διεξαγωγή του τρίτου τελικού του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος τα έβαλε με τους οπαδούς της ΑΕΚ και την Ομοσπονδία.

Αναλυτικά:

«κύριοι της ΟΧΕ σας ρωτάω : 1) πόσα χρήματα δώσατε στους πρωταθλητές Ευρώπης (ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ) για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος;;; ΤΙΠΟΤΑ (είναι η απάντηση). 2)Τι τις κάνετε τις 600.000 ευρώ( περίπου) κάθε χρόνο που πέρνετε απο το κράτος;;;;(ΔΙΕΞΆΓΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ) 3) Ποιά είναι η θέση σας για τα «ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ» μερικών οπαδών που δηλητηριάζουν το άθλημα και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. (Πιστεύετε κύριοι οτι το άθλημα θα πρέπει να διεξάγεται στη ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ για να κερδίζει ο ποιό τραμπούκος ;;;;) ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!!!!!!!

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!!Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!!!».

Anonymous said...

Φιλε μπορει να μην έχει το ΠΑΙΧΝΙΔΙ δικαίωμα εισόδου αλλα αυτο δεν επιτρέπει να γίνονται τέτοιες επιλογές,ειναι τελικος και τηλεοπτικό,δηλ. Θα υπάρχει δικαίωμα ΜΟΝΟ για μια κάμερα στο ύψος του 1 μέτρου απο την επιφάνεια του τερέν.........αυτο ειναι το ΓΗΠΕΔΟ της ν ιωνιας..........ετσι θα προωθήσουμε το ΧΑΝΤΜΠΟΛ ως τηλεοπτικό προϊόν;;;;

Anonymous said...

Oλοι εσεις οι κυριοι που ασχοληστε με τις διαστασεις του γηπεδου και ποσες καμερες θα εχει σας ενδιαφερει δηθεν ο τελικος η να βρισκετε κατι αρνητικο παντα.Η ΑΕΚ οπως και να εχει με η χωρις διοικηση με η χωρις φιλαθλους σε μεγαλο η μικρο γηπεδο εχει την ψυχη να αγωνιστει και να σηκωσει το πρωταθλημα.Δεν ακουσα να γκρινιαξει κανεις παικτης για το που θα παιξει παρα μονο περιμενει να αγωνιστει.

Anonymous said...

Ελα ρε σας ενοιαξε ολους ξαφνικα το άθλημα.Γιατί δεν σας ενοιαξε οτάν έπεσαν τα δακρυγόνα και τιμωρήθηκε η ΑΕΚ.Ας μην το επιδίωκαν οι ευρωπαίοι πρωταθλητές του κωλου να γινόταν στα Λιόσια με κοσμο.Τώρα ελάτε με φορά.Εγωθα ήθελα Πόλυ να φέρεται και τον δήμαρχο σας.Και μην ξεχασετε Σαββάτο μεσημέρι να έχετε φαει φασολάδα......

Anonymous said...

Μάγκες όλοι θα είμαστε εξω απο το γηπεδο.Βαλτς καμια γιγαντοθονη για να γίνει Πανίκος.αδερφια όλοι το Σαββάτο εξω απο το γηπεδο για να μας νοιώθουν δίπλα τους τα μαγκάλια σαν να είμαστε μέσα στο γηπεδο.Είσαστε μάγκες και ξέρουμε οτι θα μας κάνετε για αλλη μια φορά περήφανους!!!!!!!!!

Anonymous said...

Η ΟΧΕ καλεί τον δήμαρχο Άργους να ανακαλέσει. Αν δεν το κάνει θα του βάλει πιπέρι στο στόμα και θα τον βάλει τιμωρία. Μπορεί και να τον κάνει ντα!

Anonymous said...

Φίλε την ΟΧΕ κριναμε που έδωσε άδεια να γίνει σε αυτο το γηπεδο η μεγαλύτερη και σπουδαιότερη αναμέτρηση για το αθλημα,και ναι ρε φίλε εμάς μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη και η προώθηση του αθληματος ενώ οι αεκτζηδες μιας και θικτηκες πλην ελαχίστων εξαιρεσεων βλέπετε ΧΑΝΤΜΠΟΛ αραιά και που,ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτη ειναι η αληθεια..........Η ΑΕΚ ειναι τεράστιος σύλλογος για να καταφεύγει σε νοοτροπίες του 80´,στην τελική με τον διομηδη παίζεις..........

Anonymous said...

12:31 μην καρφωνεσαι.Γιατί ρε χαντμπολικε δεν έκανες παράπονα για το παιχνιδι στην νέα Κίο;Το γηπεδο εκείνο είναι διαφήμιση για το άθλημα;Εγώ σου προτείνω να μην δεις τον αγώνα να κανεις καμια αλλη δουλεια γιατί σε κόβω να είσαι απο αυτους που βλέπουν την μπαλλα σαν βόμβα.Και τέλος πάντων με τον διομηδακο παίζουμε που βαρεθηκαμε να τον γλενταμε.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ
Δήμαρχος της ΑΕΚΑΡΑΣ(ΜΑΓΚΑΣ)

Anonymous said...

Εισαι βαθιά ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ και σε δικαιολογώ γιατι ανακαλυψες για να μην πω σε υποχρέωσαν να βλέπεις χαντμπολ μολις λίγα χρόνια πριν.......και του διομηδη απαράδεκτο ΓΗΠΕΔΟ ειναι,Μακάρι η ΟΧΕ να βάζει προϋποθέσεις και στάνταρ για τέτοιου είδους παιχνίδια ............ Έστω και αν ο διομηδης δεν διαθέτει ο δημος του ΑΛΛΟ κλειστο γυμναστηριο.......απλα πραγματα...........κοίταξε να μάθεις τους κανονισμούς και ασε μας εμάς να βλέπουμε την μπαλλα βομβα

Anonymous said...

Ο Δήμαρχος του Αργους Καμπόσος δεν ξέρει ότι Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ είναι ο φίλος του, Χειβιδόπουλος ?
Μήπως τον έβαλε αυτός να κάνει αυτές τις δηλώσεις ?

Anonymous said...

8:47 θέλεις να γράψεις το όνομα σου και να γράψω κι εγώ το δικο μου για να δουμε ποιος μιλάει για κανονισμούς και ποιος πραγματικα έχει ασχοληθεί με το άθλημα;Ξαφνικα ανακαλυψες τοσα χρονιά τώρα τα γήπεδα που υπαρχουν στην Ελλάδα.Εδώ με το ζόρι βάζουν γραμμές χάντμπολ μεσά στα καινούρια γήπεδα.Και επίτηδες τα κανουν πιο μικρά ενω υπάρχει χώρος.Μια χαρά είναι της νεας Ιωνίας.Τώρα αφού δεν θα υπάρχει κόσμος (γιατί έτσι επιδιωξατε) θα το δεις όπως θα το δουν όλοι.Και διαφήμιση του αθλήματος δεν είναι να βλέπει ο κόσμος την γνωστή κινηση που έκανε αθλητής σου όταν τελειωσε το παιχνιδι στην νέα Κίο και την είδαν τηλεοπτικά Ολος ο χαντμπολικος κόσμος.Άλλα να ξέρετε όλοι εκεί κάτω οτι οι ΜΑΓΚΕΣ δεν ξεχνούν και θα απαντήσουν στο γηπεδο.

Anonymous said...

Διαβάζω με προσεκτικά τις δηλώσεις και τους σχολιασμούς όλων αλλά δεν νομίζω ότι είμαστε άξιοι για κάτι καλύτερο.

Ο καθένας έχει το μερίδιο ευθύνης του αλλά είναι κρίμα που όλοι νομίζουμε πως ένα δάχτυλο μπορεί να μας κρύψει.

Δεν θεωρώ ότι κερδίζουμε το δικαίωμα παρουσίας του αθλήματος σε κανένα γήπεδο όλα τα έχουμε σπάσει/κάψει δεν έχουμε ιδιαίτερες προτιμήσεις.

Ας το δούμε όσοι θέλουμε τηλεοπτικά από την Ν. Ιωνία και μακάρι του χρόνου να αποδειχθούμε σοφότεροι που το θεωρώ απίθανο βάσει πρότερου βίου.

Καλή σας ημέρα

Anonymous said...

9:25, κουράσατε ρε φίλε. Μια από το facebook, μια εδώ. Κάντε μας την χάρη επιτέλους αν και νομίζω ότι μας την έκανε ήδη την χάρη το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής. Τόση ΜΑΓΚΙΑ πια δεν την σηκώνει το άθλημα... Πηγαίνετε στην άρση βαρών καλύτερα...

Anonymous said...

Έτσι γίνεται. Όταν ο άνθρωπος είναι αδαής, απαίδευτος και απολίτιστος βάλει κατά δικαίων και αδίκων για να πουλήσει εκδούλευση στους ψηφοφόρους. Από ουσία τίποτα.΄Ή αλλιώς, από βλαχοκλητήρας βλαχοδήμαρχος.

Υ.Γ. Βλάχος είναι αυτός που φέρεται σαν τέτοιος όπου και αν ζει, όχι αυτός που κατάγεται από οπουδήποτε...

Anonymous said...

Σκασμός όλοι εδώ μέσα!