Ο απολογισμός μιας καταπληκτικής χρονιάς για τον Ποσειδώνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο απολογισμός μιας καταπληκτικής χρονιάς για τον Ποσειδώνα

Την Δευτέρα 16 Ιουνίου πραγματοποίησε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου τον ετήσιο απολογισμό του, στο Ξενοδοχείο Hotel Pappas. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γεωργίου ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τον βουλευτή Κορινθίας κ. Δήμα, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Κακούρο και τον νέο Δήμαρχο κ. Γκιώνη. Στους σύντομους χαιρετισμούς τους οι επίσημοι προσκεκλημένοι αναφέρθηκαν στη συμμετοχή του Ποσειδώνα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη σημασία στην προβολή της πόλης στο εξωτερικό αλλά κυρίως για τον αντίκτυπο που έχει στη νεολαία της πόλης που ασχολείται με τον αθλητισμό.

Ακολούθησε η βράβευση όλης της ομάδας με ένα αναμνηστικό δώρο, που ήταν χαραγμένο επάνω ο
άθλος τους:  4η θέση στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ελλάδος και την επιτυχία της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Εισιτηρίου για το Challenge Cup. Επίσης ξεχωριστό βραβείο απονεμήθηκε στον Γιώργο Πέρρο για την ανάδειξη του ως πρώτου σκόρερ της Α1 ανδρών, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο κ. Μπεκιάρης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην αγωνιστική πρόοδο  της ομάδας ενώ έκανε ειδική μνεία για την προοπτική, τα οφέλη της πόλης από την συμμετοχή της ομάδας στην Α1 Εθνική, τους λόγους και τις αιτίες των προβλημάτων αλλά και των λύσεων που ήρθαν μέσα από την εξαιρετική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων και στη συνέχεια προχώρησε στη βράβευση των χορηγών για την χρονιά που πέρασε, η αρωγή των οποίων ήταν κομβική στην κα΄ταληξη αυτής της επιτυχίας.

Μετά το κλείσιμο της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Παππάς, τη διεύθυνση του οποίου ο σύλλογος ευχαρίστησε δημόσια για την παραχώρηση του χώρου.

Πηγή: http://aoposeidon-handball.gr/

No comments