Μάλλιος, Ευαγγελίδης και Τζηράς μιλούν για τους αγώνες με την ΠΓΔΜ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μάλλιος, Ευαγγελίδης και Τζηράς μιλούν για τους αγώνες με την ΠΓΔΜ

Συνειδητοποιημένοι για τις δυσκολίες των αναμετρήσεων με την ΠΓΔΜ, αλλά και αποφασισμένοι για δύο καλές εμφανίσεις είναι οι διεθνείς αθλητές που προετοιμάζονται με την Εθνική Ανδρών για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015. Χάρης Μάλλιος, Θόδωρος Ευαγγελίδης και Δημήτρης Τζηράς μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για τα παιχνίδια με την ΠΓΔΜ και την σημασία τους. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων (Σάββατο 7 Ιουνίου, 19:00) και στο «Μπόρις Τραικόφσκι» των Σκοπίων (Κυριακή 15 Ιουνίου, 21:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Χάρης Μάλλιος (πλέι μέικερ Διομήδη Άργους): «Είμαστε μια νέα ομάδα. Ήρθε η σειρά μας να πάρουμε την Εθνική ομάδα στις πλάτες μας και να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν για το μέλλον της. Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα, που παίζει άμυνα 6-0 και διαθέτει δυνατά κορμιά. Είδαμε ότι οι σύλλογοι της πρωταγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ και έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά. Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, τα πράγματα είναι δύσκολα, ας μην κρυβόμαστε, αλλά δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

«Έχουμε διάθεση και όρεξη»
Θόδωρος Ευγγελίδης (αριστερός ίντερ Σβερίν): «Είμαστε όλοι μαζί, έχοντας πολύ καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάμε σε ένα Παγκόσμιο. Ξέρουμε την δυναμικότητα των αντιπάλων μας. Είμαστε συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουμε τις δυσκολίες των αγώνων. Στον αθλητισμό όμως δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτε».

«Έπρεπε να γίνει η αλλαγή φρουράς»
Δημήτρης Τζηράς (δεξιός εξτρέμ Δούκα): «Σίγουρα θα διεκδικήσουμε ότι πιθανότητες έχουμε. Θα δουλέψουμε στις προπονήσεις, θα δούμε τον αντίπαλο μας και στο βίντεο και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Πιστεύω ότι θα τους κοντράρουμε. Σίγουρα αυτοί είναι το φαβορί, εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Η ομάδα απαρτίζεται από νέα παιδιά. Αυτή η αλλαγή «φρουράς» έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό σύνολο που στο μέλλον θα διεκδικήσει προκρίσεις».

25 comments

Anonymous said...

Η έδρα του αγώνα με τα Σκόπια άλλο ένα τραγικό (-τατο) λάθος της ΟΧΕ.
Η εθνική ανανεωμένη θα παίξει σε ένα γήπεδο που χωράει 7000 κόσμο και δεν θα είναι πάνω από 1000 θεατές ,δηλαδή άδειο .Τόσο δύσκολο ήταν να ορίσουν το παιχνίδι στην βόρεια Ελλάδα ? Αμύνταιο, Θεσσαλονίκη, Δράμα , Βέροια κ.α. Σίγουρα το γήπεδο θα ήταν ασφυκτικά γεμάτο και η εξέδρα θα ήταν καυτή (ειδικά με τους Σκοπιανούς).
Όλοι γνωρίζουμε ότι στον επαναληπτικό θα γίνει χαμός με τους Σκοπιανούς, οι παίκτες θα αρχίσουν το ζέσταμα με ένα ντους από τα φτυσίματα των φιλάθλων και άλλα πολλά .Όσοι έχουν περάσει από εκεί ξέρουν.
Επιβάλετε δε αρχηγός αποστολής στα Σκόπια να είναι ο Πρόεδρος ή κάποιος από το προεδρείο Χειβιδόπουλος , Γκαντής ,Χατζηνικολάου,(και μην ρίξετε το μπαλάκι στον Σταυρακάκη η στον Αποστολίδη).
Για την ανανέωση της Εθνικής θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες αλλά με μια ματιά όλοι μας βλέπουμε την πρόοδο του αθλήματος μας στον καθρέπτη και βλέπουμε την Εθνική και το ρόστερ των ομάδων της Α1 .
Αλλά είπαμε το κομμάτι μας να κάνουμε ότι είμαστε Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι, Γενικοί Γραμματείς ,να προβαλλόμαστε στον τύπο για να έχουμε και τα οφέλη μας (από όπου και αν προέρχονται αυτά).
Μήπως είναι καιρός οι πραγματικοί άνθρωποι που αγαπούν και έχουν δώσει την ψυχή τους για αυτό το άθλημα να ενεργοποιηθούν ?
Σε λίγο καιρό η εμπράγματη συνέχεια ,όλοι οι άσχετοι καιροσκόποι θα εξαφανιστούν.

Anonymous said...

φίλε μου δεν στο λέω με κακία , αλλά με τα ονόματα που αναφέρεις σχεδόν με όλους αυτούς που λες δείχνεις πως δυστυχώς είσαι πολύ μακριά από το άθλημα εάν θες στους αναλύω και έναν έναν!!!

Anonymous said...

Επειδή μάλλον τους ξέρεις καλλίτερα θέλω να μου τους αναλύσεις .

Anonymous said...

αντε να δούμε τώρα ποίος θα έχει τα ούμπαλα να κατεβάσει σημαίες και ήλιους απο το Boris Traikofski ...!

"..Μήπως είναι καιρός οι πραγματικοί άνθρωποι που αγαπούν και έχουν δώσει την ψυχή τους για αυτό το άθλημα να ενεργοποιηθούν ?"
σε ποιούς αναφέρεσαι φίλε ?
υπάρχει κανείς ?

καλά εσύ 12,55 είσαι εντελώς στην κοσμάρα σου, έλα κάνε μας μια ανάλυση ..

Anonymous said...

‘’Πραγματικοί άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα’’ είναι αυτοί που κρατούν μία ομάδα μόνοι τους εδώ και πολλά χρόνια, βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη τους, αφήνοντας τις οικογένειές τους για να τρέχουν για τις ομάδες τους (αρκετοί από αυτούς έχουν διαλύσει και τις οικογένειές τους για το χάντμπολ η έχουν πάει φυλακή).Αυτοί που τους ενδιαφέρει μόνο το άθλημα και τίποτα άλλο.
Είναι οι διαιτητές ,οι παρατηρητές και οι κριτές ,που έχουν πιστώσει την ομοσπονδία με αρκετές χιλιάδες και η ΟΧΕ κοιτάει να κάνει βραζιλιάνικες φιέστες στην παραλία παρουσία του προέδρου της.
Είναι οι αθλητές που βλέπου τα όνειρα τους να πηγαίνουν χαμένα ακόμα και την θεραπεία από τους τραυματισμούς τους την πληρώνουν από την τσέπη τους, να μην πω για νερά ,οδοιπορικά κ.α.
Είναι οι προπονητές που μόνοι προπονούν, μαζεύουν ρούχα ,πλένουν, κουβαλούν μπάλες και μεταφέρουν και τους αθλητές τους.
Στον αντίποδα κάποιοι παράγοντες σωματείων που ‘’πουλούν’’ την ψήφο τους για ένα μικρό ρουσφέτι. Άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει το άθλημα αλλά με αυτό βρίσκουν τρόπο να πιέσουν καταστάσεις παίζοντας το τοπικός μεγαλοπαράγοντας ,βγάζοντας και κανένα ευρώ (δες από Λέσβο μεριά 2500 + 2500 και η μπάλα σαράντα χρόνια πιάνετε από το ΚΟΤΣΑΝΙ ).Η ΟΧΕ που είναι ?
Η Διοίκηση της ΟΧΕ είναι το κάτι άλλο ,κατά γενική ομολογία είναι από της χειρότερες που έχουν περάσει . Άτομα που δεν ξέρουν τα βασικά π.χ. ο Πρόεδρος, στον διακοπέντα αγώνα ΑΕΚ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ , έλεγε σε όλον τον κόσμο ότι ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη και ότι θα πάει μάρτυρας στον αθλητικό δικαστή εναντίον των ΜΑΤ.
Πρόεδρε πρέπει επιτέλους να μάθεις ,μετά από τόσα χρόνια στην ΟΧΕ, ότι το φύλλο του αγώνα θα πήγαινε στην ΓΓΑ την Δευτέρα το πρωί (πρώτη εργάσιμη μετά τον αγώνα)επίσης μαζί πηγαίνουν εκθέσεις ΔΕΑΒ+ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και αφού διαβάσει ο δικαστής στέλνει τις κλήσεις με κάποιο χρονικό περιθώριο για να το διαβάσουν οι δικηγόροι. Για ότι θα πήγαινε μάρτυρας για τα επεισόδια ας μην το συζητήσω (πολλοί είπαν ότι άργησε να έλθει γιατί ήταν στο παραλιακό άθλημα).
Φίλε μου θα μπορούσα να σου γράψω πάρα-πάρα πολλά για όλο το ΔΣ για τον ….προγραμματισμό τους στις εθνικές ομάδες, την ανάπτυξη, την διαιτησία , τα πρωταθλήματα, τι κάνει ο καθένας στο ΔΣ για ποιο λόγω είναι εκεί
αλλά θέλω πολλές μέρες να γράφω.

Anonymous said...

Απόφαση Αθλητικού Δικαστή ,6 αγωνιστικές κεκλισμένων των θυρών και 80.000 ευρω!!!!!

αδεκαστος said...

Δύο πράγματα πρέπει να κάνουν οι διεθνείς:
1ον Να εμφανιστουν φορώντας στολές με τον ελληνικό ηλιο της Βεργίνας μέσα στα σκόπια ,να δούμε αν δεν κατεβουν να παίξουν οι σκοπιανοί όπως λανθασμένα κάνανε οι ελληνικές ομάδες τα προηγούμενα χρόνια .Μπορεί και να πάρουν την πρόκριση στα χαρτιά .
2ον Να μην ξεφτιλιστούν αγωνιστικά

Anonymous said...

ΑΡΑΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ...αντε κρανακη αρκετα σε ανεχτηκαμε..και δεν εχω κατι με το παιδι! Αλλα θελει δπυλεια για να βρεθει εκει..

Anonymous said...

Γραπτή δήλωση, με την οποία βάλλει κατά της απόφασης τους αθλητικού δικαστή να τιμωρήσει εξοντωτικά την ΑΕΚ, έκανε ο Δημήτρης Λαζόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας του τμήματος χάντμπολ των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως η συγκεκριμένη τιμωρία έχει σκοπό να εξοντώσει την ΑΕΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι συγκλονισμένος από την απόφαση. Εάν τηρηθεί αυτή η απόφαση καταστρέφουν την ομάδα μας, καταστρέφουν και υποβιβάζουν το άθλημα.

Τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν; «Να αποσυρθεί η ομάδα από το Πρωτάθλημα;»

Οι πράξεις και οι αποφάσεις τους αυτό δείχνουν Εάν δεν θέλουν την ΑΕΚ δεν θα πρέπει να καρπώνονται και τα πλεονεκτήματά της. Και αυτά είναι πολλά.

Η ΑΕΚ κύριοι «υπεύθυνοι» έχει μάθει να αγωνίζεται μέσα στα γήπεδα, έχει μάθεινα παίρνει πρωταθλήματα και κύπελλα με την αξία της.

Οι μάγκες, οι ήρωες αυτού του τμήματος, φορούν τον Δικέφαλο στην φανέλα τους και τον τιμούν. Είναι παλληκάρια γεννημένοι ΝΙΚΗΤΕΣ.

Αν λοιπόν θέλουν αφού μας εξοντώσουν (ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ) να τους χαρίσουμε στα χαρτιά το πρωτάθλημα εμείς δεν το θέλουμε τους το χαρίζουμε.

ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΛΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ»

Πηγή: Sport-fm.gr
- See more at: http://arouraios.gr/2014/06/tous-charizoume-to-protathlhma/#sthash.X4UYmaWB.dpuf

Anonymous said...

Το πρωί της Παρασκευής ανακοινώθηκε η επανάληψη του τελικού ΑΕΚ-Διομήδης μαζί με τη σκληρή τιμωρία της «Ένωσης» με έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 80.000 ευρώ.

Λίγες ώρες μετά οι «κιτρινόμαυροι» δέχτηκαν νέα κλήση από τον αθλητικό δικαστή για τα όσα έγιναν στο ματς της τρίτης αγωνιστικής των play offs, αλλά και στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος. Σε απολογία κλήθηκε και ο Διομήδης Άργους και ο προπονητής του Δημήτρης Δημητρούλιας για την συμπεριφορά του στον δεύτερο τελικό στη Νέα Κίο.

Αναλυτικά:

«Την Πέμπτη 12/6/2014 και ώρα 14:00 μ.μ., με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή κ. Κωνσταντίνου Δεμέστιχα καλούνται σε απολογία οι:

1) Α.Ε.Κ. ( αθλητικό σωματείο αφορά τον αγώνα Α.Ε.Κ.-ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ που διεξήχθη στις 15/5/2014)

2) Α.Ε.Κ. ( αθλητικό σωματείο αφορά τον αγώνα Α.Ε.Κ.-ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ που διεξήχθη στις 21/5/2014)

4α) Δημήτριος Δημητρούλιας (προπονητής σωματείου ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ αφορά τον αγώνα ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ – Α.Ε.Κ. που διεξήχθη στις 27/5/2014)

β) ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (αθλητικό σωματείο)».

Πηγή: Sport-fm.gr
- See more at: http://arouraios.gr/2014/06/xana-se-apologia-h-aek/#sthash.4CBTBX9N.dpuf

Firs said...

Γιώργη χάσαμε!

Anonymous said...

firs εισαι πολυ βλακασ....
Πολλα μπραβο σε ολουσ τουσ παιχτεσ για την προσπαθεια που εκαναν και ειδικα σε αυτουσ που δεν σνομπαρουν την Εθνικη μασ!!! Και αν εδιναν και κανα βημα στουσ σκοπιανουσ οι γερμανοι στο πρωτο μεροσ καλα θα ηταν

Anonymous said...

Ο Τσιλιμπάρης ρε παιδιά γιατί αποκλείστηκε και ήταν στην εξέδρα;;τραυματίας;; αν και ο Γεωργιάδης ήταν φοβερός...

Anonymous said...

Φίλε 7:35 ο Αραπακόπουλος άμα θέλει δουλειά, θα του βρει ο μπαμπάς του... Εσύ αντίθετα, θες λίγη δουλίτσα στο κράξιμο. Λάθος επιλογή έκανες, βρες κάτι άλλο να πεις για να κράξεις...

Anonymous said...

Ρε firs, το firs από που βγαίνει;;; από το Φιρφιρής ;;
Μπράβο Κρανάκη, μόνο εσύ μπορούσες να κάνεις τέτοια μεταμόρφωση στην ομάδα, άσε να λένε!
Κι εγώ σου γράφω πρώτη φορά θετικά, γιατί τώρα κατάλαβα τι παίζεται...
Τώρα που δεν έχει κανείς να πει αρνητικό, που η Εθνική ήταν ανέλπιστα καλή, δε λέει κανένα λαμόγιο την καλή κουβέντα. Θα την πω εγώ λοιπόν.

Ένας της γενιάς σου που σε ξέρει!

Anonymous said...

Οι Γερμανοί έπαιξαν χαλαρά 55-45 εναντίον μας. Φαντάσου εκεί τι έχει να γίνει...

firs said...

Άστο ρε πνευματώδη μαγκάκο!Θες να μάθεις και από που βγαίνει το Firs; Είναι ψηλό για σένα δεν φτάνει το μυαλουδάκι σου.Μια παγκόσμια πρωτοτυπία Κρανάκη θα σου πω.Δεν καλείς 2 τερματοφύλακες με τον ίδιο σωματότυπο.Παίρνεις έναν κοντό και έναν ψηλό και ανάλογα με την εξέλιξη-στυλ του παιγνιδιού χρησιμοποιείς.Φυσικά δεν περίμενα να κερδίσουμε,γιατί άλλο τι θέλουμε, που ήθελα διακαώς να τους κερδίζαμε και άλλο τι μπορούμε.Θα μου πεις είναι επίπεδο πάνω από μας αλλά μη ξεχνάς και τους Εβραίους που ήταν κατώτεροι από μας, ακόμα θριαμβολογούν για την νίκη τους.Λέγεται πως θα στήσουν άγαλμα στο εθνικό προπονητή κάτι αντίθετο με το τείχος των δακρύων, θα είναι το άγαλμα του γέλιου.

Anonymous said...

Φίλε Firs υποκλίνομαι! Είμαι ο προηγούμενος,που μου απαντάς. Αυτό με το σωματότυπο δεν το είχα σκεφτεί!
"Ο ψηλός κι ο κοντός"...!!!
Πωωωωωωωω.... Όπως δηλαδή με τις ληστείες, ε ;;; Εκείνοι οι δυο, δεν ήταν που τα είχαν σηκώσει από όλες τις τράπεζες;;;;
Έξυπνο... Με βάζεις σε σκέψεις όμως!
Χχμμμμμ......
Ναι, αλλά στο τέλος τους έπιασαν ρε κολλητέ!

Εγώ σου έχω άλλη ιδέα, λοιπόν. Γιατί δε βάζεις 3 τερματοφύλακες καλύτερα;;;
1. Ο καλός
2. Ο κακός
3. Ο άσχημος.....
Τον τρίτο τον έχω έτοιμο, Καφφάτος!
Πάτε για Όσκαρ με τη σύνθεσή αυτή!

Ή ακόμα καλύτερα, ο Χοντρός κι ο Λιγνός! Δε θα μας πουν τίποτα, εδώ και οι Σκοπιανοί είχαν χοντρό τερμάρη. Για λιγνό πάντως, θα δυσκολευτούμε λίγο να βρούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.....

Είσαι αξεπέραστος, φίλε Firs! Δε σε ξαναλέω φιρφιρή, το παίρνω πίσω... Είσαι Firs όπως λέμε First!

firs said...

Το πως θα με πεις εσύ το αποφασίζεις γιατί όπως σκέφτασαι σε χαρακτηρίζει,αν μπορείς να το αντιληφθείς βέβαια.Να χωρίσω κάτι με σένα δεν έχω,μόνο αν είσαι ο Κρανάκης που απεύχομαι.Σαν φίλαθλος του χάντμπολ δικαιολογώ να μη αντιλαμβάνεσαι τα κριτήρια που χρειάζονται για να καλέσεις παίκτες στην εθνική αλλά για εθνικό κ όχι μόνο προπονητή είναι προϋπόθεση.Θα μου πεις αυτό είναι το επίπεδό μας. Ναι αλλά μη πέφτουμε ακόμα χαμηλότερα[δεν αναφέρομαι στα παιγνίδια Σλοβενία αν θυμάμαι καλά και Σκόπια που ήταν χαμένα από την κλήρωσή μας]αλλά τα πρότερα.Είναι λίγος για εθνικός,γιατί πέρα από αυτό είναι και εμπαθής.Όταν είσαι εθνικός προπονητής δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις διακρίσεις.Απλά πράγματα ένας Μπακαούκας δεν χωρά στην εθνική;Μη τρελαθούμε δηλ.Μπορεί να δουλεύει αμμισθί εντάξει το δέχομαι[αν συμβαίνει]δεν σημαίνει όμως ότι μπορεί να δουλεύει και εμάς.Έχει το Δούκα του ας ασχοληθεί επιμελέστερα με την ομάδα του,γιατί στις αρχές με τις πρώτες φάπες,ισχυριζόταν πως δεν έχουν αφομοιώσει οι παίκτες του,το πως αμύνονται,όλα τα άλλα τα είχαν εμπαιδώσει βλέπεις.Ο Στελάρας του νότου κατάντησε.Έχει πίσω του μια αστείρευτη παραγωγή ταλέντων και το παίζει προπονητής.Πήγαινε Κιλκίς,Φοίβο και μπες 4αδα να σε παραδεχτώ.

Anonymous said...

"ο Στελάρας του νότου... "!!!
Ρε συ, τι πίνεις και δε μας δίνεις;; Εσύ δεν ξέρεις και μες ποιους έχουμε παίξει! Τους Σλοβένους που τους βρήκες;; Εννοείς τους Βόσνιους;;

Άκου ρε firs Στελάρας ήταν μόνο ένας κι αυτός δεν ξαναβγαίνει... Κι ήταν άσχετος από χάντμπολ, γιατί τραγουδούσε τον πόνο του λαού. Ε, και μου λέει πως κι αυτός πιο πολύ γνώστης του αθλήματος είναι από σένα...

Anonymous said...

11:20 ο firs μπορει να ειναι βλακας και ανακριβης αλλα εσυ εισαι σιγουρα ο ΠΙΟ βλακας και ψευτης σιγουρα,μακραν!Πιο βλακας και ψευτης απλα πεθαινεις!!!..επειδη γνωριζω εκ των εσω λοιπον τι συμβαινει με τους γηραιοτερους σου γνωστοποιω οτι ο "ονεστα" σνομπαρε και εκτοπισε με τον τροπο του τους μισους απο αυτους και οι υπολοιποι απλως αποχωρησαν σεβομενοι τους εαυτους τους και τις προσωπικοτητες τπυς και αντιλαμβανομενοι οτι η δουλεια παει παλι στο κουκουλωμα ενος αγωνιστικου στοχου(πραγμα το οποιο φυσικα δεν τιθεται σαν περιπτωση λογω του οτι αυτο επιφερει και την αναλογη αναληψη ευθυνων και παρουσιασεως εργου!!),να βγει η υποχρεωση οσο πιο αναιμακτα γινεται,να υπαρχουν παρ'ολα αυτα 3-4 απο τους εμπειρους μ@@@@ς για την επιρριψη ευθυνων σε περιπτωση ξεφτυλισματος,να παιχτει σωστα το πολιτικο μερος του θεματος,γιατι το αγωνιστικο δεν υπαρχει καν σαν μεριμνα και ο στοχος επετευχθει εν πασει περιπτωσει για μια ακομα φορα!!!Παμε παρακατω..παλι οι ιδιοι φυσικα...με τα ψεματα!!!!! οπως αλλωστε τα τελευταια 5...10.... χρονια!!!!Οχι φιλαρακο..βρες κανεναν αλλον να του πεις αυτες τις παπαριες γιατι πλεον αλλαξαν τα κοζια!!

Anonymous said...

Γιατι δςν του βρισκει δουλεια απο τωρα να γλυτωσουμε απο εσενα που κακεντρεχης βλεπεις το προβλημα στο προσωπο το δικο του και οχι του κρανακη...θα μπορουσε μια και ειχε καλυτερη παρουσια να παρει το πρωτο πιβοτ τοτ δουκα και οχι το τριτο..η ακομα το πρωτο πιβοτ της εδεσσας το δςυτερο του αργους το δευτερο του παοκ..για τους αλλου δεν λεω γιατι κινουνται στα ιδια επιπεδα εκτος και αν ξεχναω καποιον..στον 9.08

firs said...

Αυτό σε πείραξε που έγραψα για Σλοβένους που αν δεις είναι με επιφύλαξη αντί Βόσνιους άλλαξε τίποτα;Ή μήπως οι Σλοβένιοι είναι του χεριού μας;Αυτό το όνομα μου ήρθε στο νου αυτή τη στιγμή αυτό έγραψα.Αν το έψαχνα θα έγραφα το σωστό.Άλλαζε τίποτα;Σέβομαι πρώτα τον εαυτό μου κ μετά εσένα γιατί δεν σε ξέρω αν σε ήξερα μπορεί να σε αποκαλούσα και εγώ βλάκα.Εσύ όμως βλέπω τον προφέρεις με απίστευτη ευκολία τον χαρακτηρισμό,χωρίς να με ξέρεις.Δεν πειράζει ο διάλογος είναι μεγάλη υπόθεση αλλά με λάθος άνθρωπο καταντά άλογος

Anonymous said...

7:49, εσύ που τα ξέρεις εκ των έσω, για πες μας τότε, γιατί ο Τσιλιμπάρης ήταν στην εξέδρα;; Γιατί τον απέκλεισε ο Κρανάκης ;;

Όλο και κάτι θα έχει πάρει το αυτί σου!

Ρε λαμόγια, αφήστε αυτά που ξέρετε, σας έχουν καταλάβει όλοι τι συμφεροντολόγοι είστε!

Άκου εκεί αλλάζουν τα κόζια...

Anonymous said...

Οχι ρε μεγαλε,αυτο ακριβως σου εξηγω..οτι ο τσιλιμπαρης και οι υπολοιποι αποχωρουντες αθλητες της παλιας φρουρας, απο ενα σημειο και μετα την καταλαβαν την δουλεια και εθεσαν εαυτον εκτος..!!εξ'ου και η παρουσια του Κωνσταντινου στο γηπεδο ..οχι οτι σε αλλη περιπτωση δεν θα πηγαινε πιστευω γιατι θεωρω οτι θα ηταν αντιθετο με τις μεχρι τοτε πραξεις του..!Καποιοι φιλαρακο εχουν αποδειξει εμπρακτως την αγαπη τους για πολλα χρονια και οχι με λογια οπως οι αλλοι,εσεις δηλ!!Και απο πισω μαχαιρωματα και παρασκηνιο και να πανε να γ.....ν και αθλητες και το αθλημα το ιδιο!!..καποια πραγματα ειναι γεγονοτα,εγραψαν και δεν συγκαλυπτονται!!!Δυστυχως για καποιους σαν εσενα..στο προηγουμενο θεμα τωρα,,μια μεριδα εξ'αυτων,οντως παραγκωνιστηκαν ακουσιως,διοτι τολμησαν κατα καιρους ο καθενας να ζητησει παυση επικαλουμενος σοβαρους λογους παντα και ΟΧΙ για να σνομπαρει φυσικα,ουτε να χαβαλεδιασει οπως επισης αφηνετε να εννοειθει εσυ και οι ομοιοι σου!!(και οπως φυσικα λειτουργειτε οι περισσοτεροι της συνομοταξιας σου μονιμως!!Γιατι αυτο ξερετε,συνομωσια,παρασκηνιο και παμε για αλλα!))Πραγμα το οποιο δειχνει και το τι ανθρωπος εισαι..αντι να πλενεις το στομα σου πριν μιλησεις για τους συγκεκριμενους αθλητες,εσυ με χαρακτηριστικη ευκολια πετας λασπη προσπαθωντας να καταφερεις τι;;;;..να καλυψεις το κ....λαρακι σου,τι αλλο!!Εισαι ελαχιστος..Κατανοητα ολα αυτα..;Η να τα ζωγραφισω καλυτερα;..ααα..και τα κοζια αλλαζουν στο επαναλαμβανω επαυξανοντας!!!Το συναφι σου μετραει λιγα χρονακια(ισως!!!)ακομα..ελα,θα το δεις υπομονη...και ΕΑΝ λεω εισαι απο αυτους,που φαινεται οτι εισαι βασει λεγομενων σου,εισαι ΕΣΥ το κατ'εξοχην Λαμογιο με Λ κεφαλαιο..