Πανηγυρίζει ο Έσπερος Καλλιθέας για την άνοδο στην Α2 ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πανηγυρίζει ο Έσπερος Καλλιθέας για την άνοδο στην Α2 ανδρών

Με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες μπαράζ επί του Πανιώνιου και επί της ΑΕ Λήμνου, η ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας κατάφερε να ανέβει στην Α2 εθνική κατηγορία. Με πολύ πάθος και στα δύο παιχνίδια και πολύ καλή άμυνα πήρε και στα δυο παιχνίδια από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι το τέλος. Η ομάδα της Καλλιθέας με ενα σερί δώδεκα νικών από την έναρξη του Β γύρου μέχρι και τα μπαράζ ανόδου, κατάφερε να τελειώσει τη χρονιά πανηγυρίζοντας την ανοδό του στην Α2 ανδρών. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ 19-24

ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΑ : 0-2, 2-4, 4-6, 6-9, 8-11, 8-13 (ημιχ.) 9-14, 12-16, 14-18, 15-20, 17-20, 19-24

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : (ΚΑΤΣΑΡΑΣ) MΠΛΑΧΟΥΡΗΣ (2), ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ(1), ΔΡΙΜΑΛΑΣ(2), ΠΕΡΛΟΡΕΝΤΖΟΣ(3), ΣΑΚΕΛΑΡΙΑΔΗΣ, ΡΟΥΝΤΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΤΖΑΝΟΣ, ΛΕΚΚΑΣ(6), ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΣ(3), ΜΩΡΑΙΤΗΣ(2), ΚΟΡΝΤΕΙΡΟ

ΕΣΠΕΡΟΣ : (ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ) ΚΟΤΕΛΙΔΑΣ(2), ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(1), ΑΝΔΡΟΝΗΣ(1), ΜΠΑΚΑΒΕΛΟΣ(3), ΔΑΛΕΚΟΣ(1), ΒΡΕΤΟΣ(9), ΜΑΣΟΥΡΙΔΗΣ, ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗΣ(1), ΧΑΡΡΟΣ(3), ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ(1), ΚΑΛΑΤΖΑΚΗΣ, ΨΑΡΡΟΣ, ΠΟΛΑΚΗΣ(2), ΤΥΜΠΑΠΟΓΛΟΥ

ΔΙΛΕΠΤΑ : 4-10
ΠΕΝΑΛΝΤΙ : 6-3 / 3-1

ΕΣΠΕΡΟΣ - ΑΕ ΛΗΜΝΟΥ 34-19
ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΑ :2-0, 5-2, 5-3, 8-5, 13-8, 13-10 (ημιχ.) 16-13, 19-14, 21-16, 27-16, 30-17, 34-19
ΕΣΠΕΡΟΣ : (ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ) ΑΡΖΟΓΛΟΥ(2), ΚΟΤΕΛΙΔΑΣ(3), ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(2), ΜΠΑΚΑΒΕΛΟΣ(1), ΔΑΛΕΚΟΣ(1), ΒΡΕΤΟΣ(2), ΜΑΣΟΥΡΙΔΗΣ, ΧΑΡΡΟΣ(1), ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ(4), ΚΑΛΑΤΖΑΚΗΣ, ΨΑΡΡΟΣ(5), ΠΟΛΛΑΚΗΣ(10), ΤΥΜΠΑΠΟΓΛΟΥ(1), ΑΝΔΡΟΝΗΣ(2), ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗΣ

ΛΗΜΝΟΣ : (ΠΕΤΡΙΔΟΥ) ΣΙΟΥΛΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΗΣ(7), ΤΣΕΛΕΠΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΗΣ Κ.(1), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ(5), ΜΑΝΔΑΝΟΣ(1), ΧΑΤΖΗΜΠΑΛΙΔΗΣ, ΠΙΝΑΚΟΤΑΣ(3), ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ(1), ΤΣΑΚΙΡΗΣ Π.(1)

ΔΙΛΕΠΤΑ :0-0
ΠΕΝΑΛΝΤΙ 3-2 / 0-0

39 comments

Anonymous said...

Eλα παππου να σου δειξω τα μεγαλεια του αθληματος.θα τους θυμηθεις και εσυ απο την γεννια σου ειναι.Γεια σου ρε αθληματακι με τα μεγαλεια σου.Ευτυχως που υπαρχουν και οι ''ακαδημιες'' σας και θα εχεται συνεχεια!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ.

Anonymous said...

Φιλε 12:16 ξυδακι...!!!
Την ειρωνια να την πουλας στους φιλους σου. Αλλιως επωνυμα.
Αν σε ενοχλει που βλεπεις μεγαλους να παιζουν ακομα...και επειδη δεν ειναι τυπου Σαλαμινα ωστε να κραζεις και να γελας...αλλα πετυχαινουν ανοδους με αντιπαλους πιτσιρικαδες, τοτε μην παρακολουθεις ή κοιτα μονο Α1.
Καλο θα ηταν, πριν ειρωνευτεις να προτεινεις δρασεις και λυσεις ωστε και αυτες οι ομαδες να λυσουν το γηπεδικο τους προβλημα για να αναπτυξουν καλες ακαδημιες.
Μπραβο σε ολους οσους μπορουν και παιζουν ακομα....και ειναι ανταγωνιστικοι και σεβονται το αθλημα.
εσυ μεγαλε....πατα κανα κουμπακι στο πληκτρολογιο και παιξτο αντρας ανωνυμα....!!!

Anonymous said...

Να ξεκαθαρισω απο την αρχη οτι ειμαι αθλητης του ΕΣΠΕΡΟΥ...διαβαζοντας τα σχολια θα ηθελα να ενημερωσω τον φιλο που μιλαει για παππουδες,αναπτυξη και τα σχετικα..οντως υπαρχουν 6-7 αθλητες του ΕΣΠΕΡΟΥ φιλε μου που ειναι απο 35 χρονων και πανω και φτανουν τα 40...αλλα μαλλον επειδη εισαι ανημερωτος δεν θα ξερεις οτι υπαρχουν και μικροτεροι..να σε ενημερωσω λοιπον οτι υπαρχουν και 8-9 αθλητες ακομα οι οποιοι ειναι κατω απο 35 και φτανουν και μεχρι την ηλικια των 23 χρονων...αρα μιλαμε για μια ομαδα που εχει αθλητες 23,26,28,31,33,35,37,38 και 40 χρονων...ολες οι ηλικιες...μαλλον αυτο σου διεφυγε..και προφανως δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο που αγωνιζονται αυτοι οι ανθρωποι ακομα???...δεν τους χαρισε κανενας τιποτα...μονοι μας κερδισαμε οτι κερδισαμε μεσα στους αγωνιστικους χωρους και ορισμενες φορες κατω απο αντιξοες συνθηκες...αντιμετωπισαμε πολυ καλες ομαδες,χασαμε απο ορισμενες,κερδισαμε καποιες αλλες και φτασαμε στην διαδικασια των μπαραζ...αφου μας δοθηκε αυτη η ευκαιρια και κερδισαμε και τους 2 αγωνες, και ανεβηκαμε αξια στην Α2, ποιος μπορει να μας στερησει το δικαιωμα να πανηγυρισουμε και να χαιρομαστε για την επιτυχια μας???επειδη καποιοι αθλητες ειναι μεγαλοι???οκ ναι υπαρχουν και τετοιοι...οι οποιοι ομως αγωνιζονται ακομα παρα πολυ καλα για τα δεδομενα της κατηγοριας...το ηθος μας και την αξιοπρεπεια μας την δειξαμε σε πολλα παιχνιδια και μπορουν να το επιβεβαιωσουν και ανθρωποι που ειδαν τα μπαραζ...οσοι ηταν στο παιχνιδι με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μπορουν να στο επιβαιβεωσουν...αφηστε μας λοιπον να το χαρουμε και μην ασχολεισαι συνεχεια με την ηλικια μας...προτεινε λυσεις να παμε παρακατω και ασε τα ειρωνικα σχολια...δεν μας αγγιζουν...!!!...εντελως φιλικα..!!

Anonymous said...

"θα εχεται και συνεχεια".... μαθε να γραφεις και μετα να κραζεις στοκε.

Anonymous said...

Καλώς ή κακώς το άθλημα μας γερνάει. Δεν φταίνε όμως όσοι εξακολουθούν και το υπηρετούν, αλλά όσοι δεν κάνουν κάτι για να έρθει νέο αίμα. Είμαι εν ενεργεία αθλητής ετών … 34 και σκοπεύω να μείνω όσο αντέχουν τα πόδια μου! Ας με κοροϊδέψει ο προλαλήσας όσο θέλει. Μπράβο στα παιδιά του Εσπέρου για την άνοδο. Μπράβο στον Κώστα Αϊβαλιώτη που από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω συνέβαλε στα μέγιστα στο να πραγματοποιηθεί αυτός ο στόχος και για να πετάξω και το καρφάκι μου απέδειξε ότι ο προκάτοχός του ήταν καλός για παρέα αλλά για το γήπεδο δεν έκανε η φιλοσοφία του. Και μην πει κανένας ότι το πέτυχε λόγω του ότι ανέβηκαν 3 ομάδες, γιατί κατά τη γνώμη μου και 2 να ανεβαίνανε ο Έσπερος θα ήταν πάλι η ομάδα που θα έπαιρνε την άνοδο.

Anonymous said...

Φιλε μου με το καρφακι σου εχεις δικιο...οντως ο κυριος Αιβαλιωτης συνεβαλε τα μεγιστα οπως λες απ οσο γνωριζω κι εγω...αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να μειωνουμε την προσπαθεια του προκατοχου του...απ οσο ειμαι σε θεση κι εγω να γνωριζω προσφερε κι εκεινος παρα πολλα...οποτε ας μην βαζουμε σε συγκριση 2 ΚΥΡΙΟΥΣ πανω απ ολα...ο καθενας εχει την φιλοσοφια του και με αυτην δουλεψε...ολα τα υπολοιπα ειναι απλως για να ειρωνευομαστε ανθρωπους και δεν ειναι σωστο...

Anonymous said...

Ρε κουραμπιεδες αφηστε τα ρομαντζα και τις αμπελοφιλοσοφιες.Πειτε μου ποιοι παιχτες ειναι γηγενεις του Εσπερου?Που ειναι τα ηλικιακα σας(προμινι-μινι-παμπαιδες-παιδες-εφηβοι)?Μαζευονται ολοι απο εδω και απο εκει αποτυχημενοι,γνωστοι, φιλοι,καμια σχεση με την Καλλιθεα και τον Εσπερο και κανουν ομαδα και θελετε και μπραβο.Ωραια ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΙΑΤΑ,και μετα τι?????????????????το απολυτο χαος.

Anonymous said...

Ρε κουραδοκεφαλε μαγκακο του πληκτρολογιου.... σου εγραψε κανενας οτι οσοι παιζουν στο αντρικο προερχονται απο τις ακαδημιες του Εσπερου?
Ανωνυμε τσαρλατανε που χαρακτηριζεις αποτυχημενους καποιους ανθρωπους.....ειμαι 100 σιγουρος ποσο ασχετος εισαι με το αθλημα, οταν καν δεν ξερεις τι γραφεις.Ασχετε ε ασχετε.
Και επειδη θελεις να μαθεις ποιοι ειναι απο ακαδημιες ακου κεφτε :
οι Μασουριδης - Καλατζοπουλος προερχονται απο τα ηλικιακα.
Οι Δαλεκος Πολακης Τυμπανογλου Σειντης ειναι γεννημα θρεμα Καλλιθεωτες που ξεκινησαν απο τα ηλικιακα του Παντζιτζιφιακου και συγχωνευτηκαν με τον Εσπερο. (για την σχεση με την Καλλιθεα που εγραψες στοκε).
Ακομα αν διαβαζες τα σχολια πιο πανω...θα διαβαζες που μιλανε για προβλημα με τις ωρες στο γηπεδικο...και που με το ζορι δινουν ωρες προπονησεις στο χαντμπωλ. Ακομα και με αυτες τις αντιξοοτητες....μπαγλαμακο...ακου και τμημα υπαρχει παιδικο και παικτες παιδες εφηβοι εκαναν προπονηση φετος με το αντρικο.
και υπερστοκε ακου για να ξερεις.... αλλοι 2 αθλητες που βγηκαν απο τις ακαδημιες δοθηκαν δανεικοι φετος σε Πανιωνιο.
Οσο για τα τιμημενα νιατα..... δυο τα ενδεχομενα.....ή σε εχουν γλεντησει και βγαζει πικρα και κομπλεξ.......ή εισαι τοσο αμπαλος που ουτε στην ομαδα των παπουδων δεν μπορεις να παιξεις.
Και φιλαρακι κουραμπιε.....δεν ζηταει κανενας μπραβο απο σενα....!!
Η ομαδα αυτη επαιξε με ομαδες οπως Βολος - Κορωπι - Πανελληνιος - Λεωνιδας - Αρη Νικαιας - Πανιωνιος και ηταν απολυτα ανταγωνιστικη (ναι μπαγλαμα απο τους αποτυχημενους- τους παπουδες). Ρωτα εκεινους που επαιξαν αντιπαλοι με τον Εσπερο.
Και ρωτα τα παιδια του Πανιωνιου να δεις τι συμπεριφορα ειχε η ομαδα του Εσπερου απεναντι τους.
Μαγκακι του πληκτρολογιου ανωνυμε...

Anonymous said...

Πρωταθλημα ΕΣΧΑ(2013-2014)
ΕΣΠΕΡΟΣ:ΜΙΝΙ=ΖΕΡΟ
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ=ΖΕΡΟ
ΠΑΙΔΕΣ=ΣΥΜΕΤΟΧΗ(ΧΩΡΙΣ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ)
ΕΦΗΒΟΙ=ΖΕΡΟ
Αν εισασταν ομαδα με οργανωση και σχεδιασμο θα σας ειχαν και σε περισσοτερη εκτιμηση εκει στην Καλλιθεα.Οσο για το αν ειστε καλα παιδια,δεν σας θελουμε για γαμπρους κυριε σαπιοκοιλια.Μολις ακουσες για κουραμπιεδες ξερογλυφοσουν στρουμπουλο αγορι.Η δυναμικη σας ως συλλογος φαινεται και απο τις ωρες που σας δινουν.Να προτεινω και λυση:ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ενώ εσύ έχεις υψηλότερο επίπεδο αθλητή του πληκτρολογίου???Δεν νομίζω ότι πίσω από μία οθόνη είσαι σε θέση να κρίνεις.Είσαι ενεργός αθλητής ή κρατάς το ρόλο του παθητικού θεατή????

Anonymous said...

χαχαχαχαχαχ!!!!!!
Πραγματικα εισαι για γελια..!!!!!
Τοσο πολυ σε ενοχλει που δεν μπορεις να παιξεις? τοσο πολυ σε ενοχλει που σε κερδισαν τα στρουμπουλα αγορια..?
Σου ειπε κανεις οτι κατεβηκαν στα πρωταθληματα, και εκαναν πρωταθλητισμο?
Εισαι πραγματικα για γελια...
Σου μιλησε κανεις για επιπεδο? Σου το επαιξε κανενας παικταρας..?
Οταν θα μιλας για εκτιμηση ή οτιδηποτε αλλο.....θα πρεπει να γνωριζεις καταστασεις. ρωτα λοιπον τα προβληματα που υπαρχουν με ΙΚΑΡΟ και λοιπα.....τμηματα.
εισαι πραγματικα πολυ αστειος.
Μας φτανει η γνωμη των ομαδων αυτων ασχετε.
την δικια σου κρατα την στον καναπε σου....δεν στην ζητησαμε.

Anonymous said...

Αυτο που προτιστα θα επρεπε να σε ενδιαφερει στην ηλικια που εισαι ειναι το πως θα μεταφερεις τις γνωσεις σου εσυ και οι υπολοιποι παλαιμαχοι στα νεα παιδια που πρεπει ο συλλογος να μαζεψει (που δεν το κανει και γιαυτο στηριζεται σε σενα) για να εχει συνεχεια το αθλημα.Οσον αφορα το παιχτικο θα επρεπε η ομοσπονδοια να διοργανωνει σοβαρο πρωταθλημα παλαιμαχων ετσι ωστε να μπορεις και εσυ ο 45ης και οχι 33ης να παιζεις το αθλημα που αγαπας και να γυμναζεσαι σωστα οπως ειπες.Ειμαστε το μονο αθλημα που εχει παλαιμαχους αθλητες σε πλειοψηφια να παιζουν σε Α1 και Α2 .Δεν βοηθας το αθλημα παιζωντας σε μεγαλες κατηγοριες οντας 45ης αλλα μονο το κομπλεξ σου οτι εισαι ακομα ικανος,παιχταρας.ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:Μην βοηθας τους ανικανους της ομοσπονδιας να νομιζουν οτι διοργανωνουν σοβαρα πρωταθληματα και να κοροιδευουν ολους μας για αναπτυξη και προοδο.Αν φυγεις οπως ειπες και διαλυσει το αθλημα δεν θα εχουν που να σταθουν και να κρατηθουν αυτοι οι απαραδεκτοι.Το αθλημα θα βρει τον δρομο του απο ανθρωπους που εχουν ιδρωσει φανελα, ματωσει το σωμα,και πονεσει για ητες και χαρει για νικες.

Anonymous said...

Οι υποδομες δεν χρειαζονται χρηματα αλλα σωστη οργανωση και μερακι γιατι ειναι ανταποδοτικες.Αυτο που εμενα ενδιαφερει ειναι το αθλημα να εχει σωστη συνεχεια και να στηριζεται σε γερα θεμελια,φτιαχνοντας αθλητες που να παιζουν σωστα το αθλημα.Αυτο γινεται μονο εαν το μαθαινουν σωστα σε μικρη ηλικια και απο ειδικευμενους προπονητες.Ετσι εσεις οι παλαιμαχοι θα επρεπε να πηγαινατε στην σχολη προπονητων να αναβαθμιζατε τις γνωσεις σας και να βοηθησεται τον καθε συλλογο να δημιουργει ακαδημιες.Το αθλημα που αγαπας σβηνει γιατι δεν υπαρχουν ανθρωποι να δημιουργησουν καινουργιους παιχτες και νεα μαγια.Ετσι βολευεται και η ανικανη ΟΧΕ και καθεται μα σταυρωμενα τα χερια.Οσον αφορα τον Καρυπιδη που ανεφερες θα σε ρωτησω κατι και θα καταλαβεις ολο το νοημα.Ξερεις καποιον ελληνα παιχτη που επαιξε σε υψηλο επιπεδο στο εξωτερικο και να ηρθε πισω σε μεγαλη ηλικια να παιξει εστω σε Α2?Δεν θα το κανει ποτε γιατι ειδε και καταλαβε πως ειναι το αθλημα στο εξωτερικο σωστα δωμημενο με τον καθενα να εχει τον ρολο του.

Anonymous said...

Ρε φιλε μην κανεις copy paste παλιοτερα σχολια αλλου σε αλλο post!!
Στο κατω κατω αυτο που γραφει εκεινος δεν ειναι παραλογο.....και το εκφραζει με ωραιο τροπο!!
εχει καμια σχεση αυτο που γραφει με τα δικα σου καραγκιοζιλικια...!!!
Μπετοβλακα....

Anonymous said...

Προς όλους εκείνους που θίχτηκαν από την ηλικία των παικτών του Εσπέρου και απο την λειτουργία του συλλόγου.Θεωρώ ότι τα πράγματα είναι απλά.Όσο δεν υπάρχει σε κάποια προκύρηξη της ομοσπονδίας μία παράγραφος που να απαγορεύει στους αθλητές να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της από μία ορισμένη ηλικία και μετά - εσείς,εγώ και ο κάθε ένας απο εμάς δεν μπορεί να προσβάλει κανέναν που συμμετέχει σε αυτά για τη ηλικία του, τα κιλά του, ή για την εμφάνιση του. Δεν τιμά κανέναν μας με το να χαρακτηρίζουμε αποτυχημένους ανθρώπους που προσπαθούν και καταφέρνουν πράγματα που άλλοι δεν μπόρεσαν απλά και μόνο γιατί δεν μας αρέσει η ηλικία ,τα κιλά ,η φάτσα τους.Δεν έχει σημασία αν αυτό που κατάφεραν είναι μία άνοδος απο μία μικρή κατηγορία σε μία ανώτερη ή απλά η συμμετοχή σε ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα.ΕξάλΛου να θυμίσω ότι υπήρχαν και υπάρχουν ομάδες με νεαρότερη στελέχώση αθλητών (πολλές από αυτές με γηγενείς )που στα μισά του δρόμου εγκατέλειψαν για διαφόρους λόγους.Οι αθλητές του Εσπέρου ουδέποτε παρουσίασαν εικόνα καφενειακού επιπέδου όπως και ο σύλλογος.Θα πώ δε με σιγουρία ότι σε θέματα οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα η αντρική ομάδα ήταν έτη φωτός μπροστά απο πάρα πολλές ομάδες.Τώρα σε σένα φίλε που ενοχλήθηκες γιατί δεν έχει ρόζ φύλλο σε αγώνα παίδων, τι να πώ? δεν νομίζω ότι πρέπει και να τα βάψουμε μαύρα,εξάλλου δεν είναι μόνο η νίκη αυτοσκοπός.Είναι δε και δικαίωμα του συλλόγου να αποφασίσει για τον τρόπο που θα υπάρχει διάδοχη κατάσταση στην αντρική του ομάδα, για το αν θα πληρώσει παίκτες για να έρθουν να αγωνιστούν εκεί ώστε να παρουσιάζει ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα & φυσικά για το αν θα σταματήσει να λειτουργεί αύριο ή μευθάριο.Εσένα θα έπρεπε να σε πειράξει άν έβαζες το χεράκι στην τσέπη και είχες χασούρα.Βρίζεις και ειρωνεύσαιτους αθλητές αλλά είσαι κρυμμένος στην ανωνυμία.Εσύ θα προτείνεις λύσεις και θέλεις να σε πάρει κάποιος σοβαρά? Φίλε το αθλημα έχει ανάγκη απο αρσενικούς που φοράνε παντελόνια και εσυ άν φοράς τα φοράς τσάμπα. Αλλά έτσι είναι,σε αυτή τη χώρα έχουμε μάθει να κάνουμε κουμάντο με τα λεφτά των άλλων.Καλά θα κάνεις να σταματήσεις την ειρωνεία για τους αθλητές και την ομάδα του Εσπέρου και να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο σε αφορά.
Φιλικά
Γ.Ανταλής

Anonymous said...

σου σφυριζω για να βγεις σου σφυριζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλα νταλα της παρασκευης το γαλα.δεν φταιτε εσεις οπως ελεγε και ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ αυτος που σας βαζει και παιζεται φταιει και πονανε τα ματακια μας!!!!!!!!!!!!!!Αντε γεια ταλενταρες μου!!!!!!!!!!!!!!!χιχιχιχι.

Anonymous said...

εσυ που βγαινεις και κραζεις εμας, εχεις αναρωτηθει αν κανεις το σωστο? και αφου το κανεις, γιατι δεν το διατυμπανιζεις? να μαθουμε κι εμεις να το κανουμε για να μην πονανε τα ματακια σας! οπως και να εχει, εισαι τουλαχιστον ακυρος σε οσα λες σε αυτο το post, ολη η ομαδα εκανε οτι μπορουσε για να κερδισει καθε αγωνα, τιμια και με ιδρωτα! για τα ηλικιακα δεν ειναι υπευθυνη η αντρικη ομαδα. το αθλημα δε θα παει μπροστα αν το κοψουν οι μεγαλοι σε ηλικια. σκεψου πριν μιλησεις γιατι αυτοι οι ανθρωποι κανουν το χομπυ τους (οπως κι εσυ φανταζομαι) στη χαμηλοτερη κατηγορια... δεν ενοχλουν!

Anonymous said...

To γαριδακι ειναι κατω απο το αθλητικο σου σορτσακι μπουλουκο μου, κοιλαρα μου εσυ!!!!!!!Εσεις ειστε σαν τις κακες μαγισες που κοιτανε τον καθρεφτη και ρωτανε πες μου δεν ειμαι σαν τον ΚΑΡΑΒΑΤΙC,δεν επρεπε να παιζω στο ΚΙΕΛΟ,δεν φαινομαι 30 και βγαλε?!!!!!!!!!!!!!!!
ΡΕ ΟΥΣΤ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΨΕΥΤΟΧΑΝΤΜΠΩΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

αυτοι ξηγιουντε διπλοπιττα απ'ολα.δεν ειναι σαν και 'σενα που γουσταρεις νωπο κρεας.αιντε υστερικια,αρκετα μας ζαλισες

Anonymous said...

ανεβηκε στην Α2 και θα γινει σαν το καματερο... ομαδα με μεσο ορο ηλικιας 35+ που θα τελειωσει το πρωταθλημα χωρις νικη.. Χοντροι και ασχημοι αν σας αρεσει αυτο ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Anonymous said...

ΕΣΠΕΡΟΣ,ΛΕΩΝΙΔΑΣ,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΚΑΜΑΤΕΡΟ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΟΥΣΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ξεχασα ΠΗΓΑΣΟΣ,ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΑΕΤΟΣ,ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ,ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ,Ελατε παιδια περαστε παμε παρακλω!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ΒΓΑΛΕ ΠΟΝΟ ΑΜΠΑΛΕ....ΣΥΝΕΧΙΣΕ.
ΕΧΕΙΣ ΓΕΛΙΟ....
ΚΛΑΨΕ - ΚΛΑΨΕ - ΚΛΑΨΕ !!!!

Anonymous said...

Βρε οξο βρε!!! οξο ρε!!!!!!!!!!!
Γιαννακη θα ξαναγινεις βοηθος παλι!!!!!!!να παρεις λιγη δοξα και εσυ τρελο αγορι!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Πρωταθλημα ΕΣΧΑ(2013-2014)
ΕΣΠΕΡΟΣ:ΜΙΝΙ=ΖΕΡΟ
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ=ΖΕΡΟ
ΠΑΙΔΕΣ=ΣΥΜΕΤΟΧΗ(ΧΩΡΙΣ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ)
ΕΦΗΒΟΙ=ΖΕΡΟ
Αν εισασταν ομαδα με οργανωση και σχεδιασμο θα σας ειχαν και σε περισσοτερη εκτιμηση εκει στην Καλλιθεα.Οσο για το αν ειστε καλα παιδια,δεν σας θελουμε για γαμπρους κυριε σαπιοκοιλια.Μολις ακουσες για κουραμπιεδες ξερογλυφοσουν στρουμπουλο αγορι.Η δυναμικη σας ως συλλογος φαινεται και απο τις ωρες που σας δινουν.Να προτεινω και λυση:ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!!!!!!!!!!(Ποιος εισαι ρε μεγαλε ο Βοριδης η ο Αρχ....ης)

Anonymous said...

ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ.....
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕΣ....ΑΜΠΑΛΕ.
ΚΛΑΨΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ....
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Anonymous said...

Ευτυχως ο θεος με βοηθησε και δεν πηρα μεζε απο αυτες.Εσυ ομως αδερφε μου επεσες με τα μουτρα.Τσικνομπουλουκο μου εσυ!!!!!!!!

Anonymous said...

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ......ΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΕΠΑΙΖΕΣ ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ A1 ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΕΤΟ πχ.(Δν νομιζω οτι ξερει τον Αετο ο Μαστορογιαννης πχ, ή ο Αλβανος).
ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ......χαχαχαχα!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΡΩΓΕΣ ΔΕΚΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Α2.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ....κ να συνεχισεις να πηγαινεις στα γηπεδα να βλεπεις αυτους...που κοροιδευεις. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.......

Anonymous said...

Μονο σου παραδεχεσε την αμπαλοσυνη σου με αυτα που γραφεις.Εσενα και να μην θελω να σε δω δεν γινεται γιατι ΄΄έισαι μεγαλη προσωπικοτητα΄΄,περισσοτερο σε πλατος.Τον Μαστορα και τον Αλεξη μην τους βαζεις στο στομα σου γιατι δεν ειναι διπλοπιτο.Δεκαμπαλο απο εσενα ποτε γιατι εσυ μια ζωη τοπικο-βητα-τοπικο.Αντε και του παραχρονου μπορει να συναντηθουμε καπου στα μεγαλα σαλονια αγοραρε..........Καλα ξυπνα τωρα μην παιρνεις θαρος ελα στην πραγματικοτητα!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Με την μονη διαφορα χαζουλη, οτι εσυ μιλησες για αυτες τις ομαδες.εσυ τις ξερεις, γιατι μαλλον εχεις παιξει μαζι τους σε τοπικο.
εσυ πηγαινεις οπως λες και τις βλεπεις....και σου βγαινουν τα.ματια.
Εσυ πουλας μουρη....και μιλας για μεγαλα σαλονια και ουτε καν μυρωδια δεν εχεις.
Εσυ βγηκες πρωτος να πουλησεις ειρωνια ανωνυμα.
Αν απο την αρχη επωνυμα χωρις ειρωνιες, ειχες γραψει την γνωμη σου δεν θα σου ελεγε κανεις τιποτα.
Αλλα πουλας μαγκια μεσα απο την ανωνυμια.
και το πιο αστειο.......απο ολα οτι γραφεις για Μαστορα κ Αλεξη......χαχα με στυλακι τα φιλαρακια μου...!!!!
προσγειωσου........κ συνεχισε να παρακολουθεις τους χοντρους να παιζουν.

Anonymous said...

Ντρουλη ντρουλη ντρουλη χοντρουλη!!!!εσενα μονο εσενα ---ω!!!!

Anonymous said...

εγω ρε χαζε δεν εγραψα για Αετο αλλα εσυ.
Εσυ μιλας για Κηφισια, Σαλαμινα κλπ κλπ.
Αν επαιζες Α1 (εδω γελαμε) ουτε καν θα τις ηξερες τις ομαδες αυτες.
Μην πουλας μουρη υπερπαικταρα της εξεδρας και μαγγα του πληκτρολογιου....γιατι εισαι για γελια.
Το πιο αστειο ειναι οτι μιλας για Μαστορα κ Αλεξη σαν να ειναι τα φιλαρακια σου....χαχαχα...!!!!!
Λοιπον ακου...αν ειχες γραψει την γνωμη σου επωνυμα χωρις ειρωνια δεν θα σου ελεγε κανεις τιποτα. Αλλα πουλας μουρη κ ειρωνια κρυμμενος ανωνυμα....κ αυτο ειναι μεγιστη αλητεια.
Οσον αφορα εμενα τον χοντρουλη.....δεν θα σου πω, ουτε θα πουλησω μουρη πουωεχω παιξει......εγω ξερω κ μου φτανει....κ οσοι με ξερουν.
συνεχισε να κανεις το ιδιο....να βλεπεις τους χοντρους εσυ.....παντως να ξερεις οτι οσο κ να θες.....δεν θα σε παρουν στην ομαδα τους.
Συνεχισε να κλαις τωρα που πονας για την ανοδο.

Anonymous said...

ελα οποτε θες......
αλλα μαλλον κοτουλα...
παιξε τωρα το fofiko σου...

Anonymous said...

Σας διαβαζω...σας διαβαζω ...σας διαβαζω και συνεχιζω να γελαω...μια απλη ανοδο του εσπερου στην α2 την εχετε κανει εθνικο θεμα του ελληνικου handball...χοντροι,διπλοπιτα,σαπιοκοιλιες ο ενας...αμπαλε,ασχετε ο αλλος μας κουρασατε...μια απλη ανοδος ειναι απο μια ομαδα...εγω να συμφωνησω λοιπον οτι ο επσερος ειναι μια μετρια,χοντρη και αμπαλη ομαδα...εεε οποιος ηταν καλυτερος ας μας κερδιζε και ας ανεβαινε ρε μαγκες...δεν μας εκανε κανενας χαρη...και ειχε και πολυ καλες ομαδες η β εθνικη φετος...κορωπι,πανιωνιος,νεα ιωνια,τελαμωνας,κενταυρος αγριας,λεωνιδας αγ.αναργυρων...εεε τι να κανουμε τωρα???εμας ηταν το τυχερο μας να ανεβουμε...να απολογηθουμε γιατι το καταφεραμε???κανε μας την χαρη ρε φιλε...ποιος ασχοληθηκε μαζι σου και ασχολησε με εμας???...παιξε εκει στα μεγαλα σαλονια που παιζεις,πηγαινε να βλεπεις την α1 που αρμοζει στο επιπεδο σου και ασε μας εμας εκει στις μικρες κατηγοριες να χαιρομαστε...μην μας ξανα δεις αφου σου χαλαμε την αισθητικη...στο ζητησε κανεις???μας επρηξες...

Anonymous said...

αν και δεν εχει καμια σημασια είμαι παιχτης α1 και παρακουλουθησα παιχνίδια β' εθνικης και α2 όπως και το μπαραζ στο κλειστο ιλισιων εσπερος-πανιωνιος και βαση της αγωνιστικης εικονας ο εσπερος κερδισε δικαια και στο τελος χειροκροτησε-παρηγορησε την νεανικη ομαδα της ν.σμυρνης
δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρπει να απαξιώνουμε τις χαμηλότερες κατηγοριες,ειναι ελληνικο φαινομενο,λες και ολοι ξεκινήσαμε στην γερμανια και βρεθήκαμε με μεταγγραφη στην ελλαδα ,
για την κατασταση το να παιζουν χοντροι,μεγαλης ηλικιας παιχτες φταιει ότι πλεον δεν υπαρχουν ακαδημιες όπως πριν 10-20 χρονια,δεν υπαρχει σχεδιο ανάπτυξης του αθλήματος,οικονομικοι ποροι και ωρες στα κλειστα για τα τμηματα υποδομων

Anonymous said...

Φιλε 11:37 μπραβο σου, για τον τροπο που μιλας και για το οτι την γνωμη σου την καταθετεις με ωραιο τροπο.
Και μονο απο οτι δεν μιλας για μεγαλα σαλονια και τις αηδιες του ασχετου, πιστευω οτι λες αληθεια και μπορω να εχω και αποψη για το ποιος ακριβως εισαι διοτι ημουν στα μπαραζ.
ο Εσπερος δεν παρουσιαστηκε ποτε απο ΚΑΝΕΝΑΝ ως η ομαδαρα που θα παιξει στην Α1.
Ειναι μια ομαδα που κερδισε επαξια την ανοδο παιζωντας πολλα παιχνιδια με διαφορους αντιπαλους, ειτε με νεανικοτερο ροστερ, ειτε με ποιοτικοτερο ροστερ.
Εκτος απο τις αξιομαχες ομαδες του Βολου και του Λεωνιδα και τον Πανιωνιο στα μπαραζ, επαιξε μεσα στην χρονια με Αρη Νικαιας,Δικαια, Πανελληνιο, Κορωπι, Ολυμπιακο Κερατσινιου και ηταν ανταγωνιστικη και αυτο μπορουν να το επιβεβαιωσουν τα παιδια των ομαδων αυτων!!!!!
Δεν μιλησε κανεις για ομαδαρα....με νεους παικτες κλπ κλπ. Δεν μπορει κανενας ομως να μας απαγορευσει οτι κερδιζουμε μεσα στο γηπεδο να μην το απολαμβανουμε.
Το να αγωνιζονται ακομα καποιοι αθλητες μεγαλοι σε ηλικια.....ΝΑΙ οφειλεται σε παθογενειες και προβλήματα του αθληματος γενικα σε συνδυασμο πολλων γηπεδικων προβληματων για πολλα σωματεια που δεν μπορουν να αναπτυξουν ακαδημιες τοσο ευκολα οσο αλλα.
Αυτο δεν σημαινει οτι αυτοι που παιζουν πρεπει καποιοι να μην τους σεβονται και να τους βριζουν, απο την στιγμη που εκεινοι ειναι αξιοπρεπεις μεσα στο γηπεδο και ανταγωνιστικοι...ποσο μαλλον που πετυχαινουν στοχους εναντια σε ομαδες νεανικοτερες.Σημασια εχει οτι αυτοι που παιζουν ειτε ειναι μεγαλοι, ειτε ειναι χοντροι,να σεβονται το αθλημα και τους αντιπαλους τους.
Εσυ που ησουν στο γηπεδο λοιπον και ειδες, πιστευεις οτι δεν το κανανε?
Αυτος που βριζει και ειρωνευεται....σαφως καιδεν ανηκει στην κατηγορια (Α1) που ισχυριζετε. Βγαζει καποιο κομπλεξ...αλλα μονο τον ευαυτο του ξεφτιλιζει με τν τροπο που μιλα.
Αν τον ενοχλει αυτο που βλεπει....μπορει πολυ απλα να μην ξαναερθει να δει. Ας πηγαινει μονο σε ματς της Α1 για να μην του βγαινουν τα ματια.

Anonymous said...

Καλά πως μιλάτε έτσι για τον "παίχτη πληκτρολογίου", τον "παίχτη" που κάποτε πανηγύριζε με τις ομάδες και τους παίχτες που έπαιρναν τα πρωταθλήματα και μετά έβγαινε και τους κατηγορούσε ότι είναι "άμπαλοι, άσχετοι κτλ"...
Απλά ο τύπος, τον οποίο ξέρουν και τα τσιμέντα ότι κατηγορεί κάθε προσπάθεια που γίνεται από οποιαδήποτε ομάδα-παράγοντες-παίχτες, δεν παίζει στην ομάδα του και ψάχνεται γενικώς ώστε να του δίνουν προσοχή όλοι.Απλά μπούλη αν δεν σου έφτασαν οι σφαλιάρες που έφαγες σε φιλικά και επίσημα φέτος να πεις στον προπονητή σου να σε βάζει λίγο περισσότερο στα παιχνίδια ώστε να παίρνεις τη δόση σου με ακρίβεια.Και να μην κρύβεσαι στο βάθος του πάγκου....

Anonymous said...

Κικιρικου !!!!!!!!!!!Κυριοι φανφαρες.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ said...

Η ομαδα του ΕΣΠΕΡΟΥ την περιοδο 2013-2014 απο την πρωτη ως την τελευταια προπονηση ειχε ενα ροστερ 16 αθλητων...καθ'ολη την διαρκεια της χρονιας το ποσοστο στις προπονησεις εφτανε στο 81%...Μην ξεχναμε οτι οι περισσοτεροι ειναι οικογενειαρχες και καθημερινα εργαζομενοι..καθημερινοι αγωνιστες..Πολλες φορες αμεσως μετα την εργασια τους ερχοντουσαν προπονηση και χωρις ιχνος κουρασης εδιναν το 100% σε αυτα που ζητουσα..Οπου και οποτε αν τους ζητηθηκε ετρεξαν στην κυριολεξια για να παρουν μερος σε φιλικους αγωνες..Πηραν μερος στο πρωταθλημα της Β'εθνικης και με καθαρους αγωνιστικους στοχους πετυχαν αξια την ανοδο τους στην Α2 εθνικη κατηγορια..Αξιοσημειωτα στοιχεια το παθος,η θεληση,η αγωνιστικοτητα και ο σεβασμος σε ολους τους αντιπαλους..Σιγουρα η ομαδα δεν εχει τις φοβερες μοναδες σαν παιχτες,αλλα εχει φοβερες αγωνιστικες προσωπικοτητες που εδεσαν σε μια δυνατη ομαδα...Δεν ειναι τυχαιο και το εξωαγωνιστικο-εξωγηπεδικο δεσιμο που εχουν αυτοι οι αθλητες(μεγαλοαθλητες) μεταξυ τους..Σιγουρα πολλοι προπονητες θα προτιμουσαν μια συνεργασια με τετοιες συνθηκες(γηπεδο-προπονησεις-συμμετοχη-παθος-θεληση-ομαδικοτητα-πεισμα-στοχους) κι αλλα πολλα...Συν ολα τα παραπανω αυτα τα παιδια(μεγαλοπαιδια) εχουν επιπλεον κιλακια και χρονακια..ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥΣ...Δεν το εκρυψαν και ουτε θα το κρυψουν ποτε..
Σιγουρα εαν ασχοληθω με την προπονητικη την επομενη χρονια θα ηθελα να προπονησω αυτην την ομαδα,η μαλλον να ΞΑΝΑ προπονησω αυτην την ομαδα..
ΥΓ:μην υποτιμαει κανεις τις αλλες ομαδες του ομιλου μας..Δεν ηταν ολοι χοντροι,καραφλοι και μεσηλικες οπως εμεις...

ΚΩΣΤΑΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ