Η απόφαση του αθλητικού δικαστή για το ΑΕΚ - Διομήδης. Έφεση καταθέτει η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή για το ΑΕΚ - Διομήδης. Έφεση καταθέτει η ΑΕΚ

Με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή επεβλήθη η παρακάτω ποινή: Στο αθλητικό σωματείο «Α.Ε.Κ.» α. την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για έξι (6) αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο ογδόντα χιλιάδων (80.000 €) ευρώ και β. έγγραφη επίπληξη για την προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος. Η διοίκηση της ΑΕΚ θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, την οποία θα καταθέσει την ερχόμενη Τρίτη στο ΑΣΕΑΔ και η οποία αναμένεται να εξεταστεί από το ΑΣΕΑΔ στις 12 ή 19 Ιουνίου, στοχεύοντας στην μείωση της ποινής που της επιβλήθηκε.


21 comments

Anonymous said...

στο μπασκετ γίνονται ΟΡΓΙΑ και κανεις δεν ασχολείται .
Στο χαντμπολάκι βγάζουν όλη τους την μανία
Ζήτω η ανεξάρτητη δικαιοσύνη !!
(που δεν είναι καθόλου τυφλή...)

-από β.ελλάδα

Anonymous said...

Επειδή σεβόμαστε την ιστορία του στο χώρο του handball, καλούμε τον αθλητή της Α.Ε.Κ. κ. Καρυπίδη Σάββα να ανακαλέσει εντός 24 ωρών τα όσα αναφέρει για την ομάδα μας στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook και να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Εκτός βέβαια αν έχει αποδείξεις ότι εμείς εδώ στο «χωριό» τα στήσαμε όλα, οπότε το λόγο έχει η δικαιοσύνη.


χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. ρεεεεεεε εκει στο χωριο πατε καλα ρεεεεεεε

Anonymous said...

Αφού ξεκαθαρίσω ότι η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης(;) είναι τραγική, ύποπτη και αντισυνταγματική, να σημειώσω ότι ο απών από το χθεσινό παιχνίδι, έβαλε την ουρά και το οπαδιλίκι στα σκέλια και αφαίρεσε το σχόλιο του.

Anonymous said...

φτηνα κολπακια διομηδακοι. εκει ειναι ακομα το σχολιο να το βλεπετε.

Anonymous said...

ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή σχετικά με τα γεγονότα του 3ου Τελικού είχε υπέρ και κατά και για την ΑΕΚ και για τον ΔΙΟΜΗΔΗ.

Είμαι ένας από αυτούς που είδαν όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον ΔΙΟΜΗΔΗ και στον 3ο Τελικό είχα πάει από νωρίς στο γήπεδο διότι ήξερα ότι θα γινόταν το αδιαχώρητο. Μπήκα τσάμπα ως ουδέτερος μια και κακώς δεν είχαν προβλεφθεί εισιτήρια για τους ανθρώπους του αθλήματος.

Για την ΑΕΚ είναι υπέρ ότι δεν τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από συμμετοχή σε αγώνες όπως είχε γίνει στα γεγονότα της Λαμίας. Στην ΑΕΚ φοβόντουσαν πολύ την συγκεκριμένη τιμωρία μια και ο Αθλητικός Δικαστής του είχε απαγγείλει κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος σύμφωνα με το άρθρο 12 του πειθαρχικού δικαίου. Το Κεκλεισμένων των θυρών για 6 αγωνιστικές (το λιγότερο 5 βάση του πειθαρχικού δικαίου) ήταν δεδομένη η τιμωρία, και βέβαια το γνώριζαν στην ΑΕΚ και όσο να ρίχνουν τις ευθύνες στην αστυνομία όλοι ξέρουμε ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν είναι και τα “καλύτερα παιδιά” και αυτό μάλλον γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους. Είχα διαβάσει ότι στην σύσκεψη αποφασίστηκε ότι τον αγώνα θα τον παρακολουθήσουν 800 άτομα. Στο γήπεδο λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ήταν τουλάχιστον 1.200. Άσχημη εντύπωση μου προκάλεσε ότι στην προθέρμανση του ΔΙΟΜΗΔΗ υπήρξαν αρκετά παρατράγουδα με τους οπαδούς της ΑΕΚ να πετάνε μπουκάλια και αναπτήρες (δεν μιλάω για το φτύσιμο που υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια μεταξύ τους) αλλά χειρότερη εντύπωση μου έκανε ο Αρβανίτης ο οποίος επιτέθηκε στον Βασιλόπουλο όταν πήγε να κάνει παράπονα στον Παρατηρητή του αγώνα για την συνθήκες που επικρατούσαν. Όσο αφορά το πρόστιμο 80.000,00 ευρώ πράγματι είναι πάρα πολύ υψηλό για τα δεδομένα του αθλήματος. Βέβαια το πρόστιμο πηγαίνει σε όλη την ερασιτεχνική ΑΕΚ και όχι μόνο στο τμήμα Χάντμπολ και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα πληρωθεί το συγκεκριμένο πρόστιμο (όπως και της Λαμίας) δεδομένου ότι τα Σωματεία έχουν σταματήσει να παίρνουν επιχορηγήσεις από την ΓΓΑ. Τέλος όσο αφορά τον Λαζόπουλο τα λεγόμενα του μου προκαλούν την αίσθηση για ηρωική έξοδο. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι οι περισσότεροι αθλητές είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες (μάλιστα απειλούν ότι δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν) και δυστυχώς για το άθλημα ο Λαζόπουλος φαίνεται κομήτης (ελπίζω να διαψευστώ)

Για τον ΔΙΟΜΗΔΗ είναι κατά το ότι δεν πήρε τον αγώνα στα χαρτιά, θεωρώ ότι το θέλανε (εδώ ολόκληρος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρσι έτσι στο μπάσκετ). Εντύπωση βέβαια μου έκανε ότι δεν έκανε καθόλου επιθετικές δηλώσεις (όπως συνηθίζει να κάνει)όταν διεκδικεί κάτι. Στα υπέρ του ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων το θυρών. Η δυναμική των οπαδών της ΑΕΚ τους επηρεάζει (μόνο στο 1ο Τελικό δεν φάνηκε αυτό) όπως επηρεάζει και τους διαιτητές. Το πρόστιμο τους αφήνει παντελώς αδιάφορους για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω. Μου προκαλεί εντύπωση ότι ενώ έχουν τον Χειβιδόπουλο μέσα στο Συμβούλιο της Ο.Χ.Ε η στάση της ήταν από την αρχή ότι θέλει να διεξαχθεί ο αγώνας εν αντιθέσει με την Λαμία όπου είχε τελείως διαφορετική άποψη και μίλαγε και παραδειγματική τιμωρία.

Εν κατακλείδι πιστεύω ότι το καρπούζι κόπηκε στην μέση και δυστυχώς τον τελικό θα τον παρακολουθήσουμε μόνο από την τηλεόραση. Οι αγώνες ήταν διαφήμιση για το άθλημα (εξαιρείτε βεβαίως ο 3ος Τελικός) αλλά δυστυχώς η Ο.Χ.Ε δεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί για ένα καλύτερο αύριο του αθλήματος. (εδώ δεν έχει εκμεταλλευτεί πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες)!!

Anonymous said...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΜΗΔΗ

Κάναμε ειλικρινά μεγάλη προσπάθεια και κυρίως υπομονή εδώ και μια εβδομάδα, προκειμένου να μην πυροδοτήσουμε το ήδη τεταμένο κλίμα, να ανεχτούμε το «σκηνικό» που κάποιοι ήθελαν να δημιουργήσουν και την προπαγάνδα. Σεβαστήκαμε ότι έχουν να αντιμετωπίσουν βαρύ κατηγορητήριο, για το οποίο τελικά κρίθηκαν και τιμωρήθηκαν. Ως εδώ και μη παρέκει όμως.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αφήσει υπόνοιες για δήθεν συμμετοχή της ομάδας μας στην πρόκληση των επεισοδίων, καθώς και στον επηρεασμό της αθλητικής δικαιοσύνης. Αυτό είναι μεγάλη αθλιότητα & όποιος το πράξει, θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη. Και η αθλιότητα έχει τα όρια της. Όποιος έχει τα «κότσια» ας το πράξει ευθέως, με λόγια σταράτα, χωρίς υπονοούμενα και βεβαίως επώνυμα. Τέλος η λάσπη στον ανεμιστήρα, «Ιδού η Ρόδος, ιδού & το πήδημα».

Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ έχει ήθος και αξιοπρέπεια και ευτυχώς δεν φέρει ευθύνη για καμία «μαύρη» σελίδα του ελληνικού handball.

Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

ΥΓ : Επειδή σεβόμαστε την ιστορία του στο χώρο του handball, καλούμε τον αθλητή της Α.Ε.Κ. κ. Καρυπίδη Σάββα να ανακαλέσει εντός 24 ωρών τα όσα αναφέρει για την ομάδα μας στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook και να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Εκτός βέβαια αν έχει αποδείξεις ότι εμείς εδώ στο «χωριό» τα στήσαμε όλα, οπότε το λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Anonymous said...

Eκτός της παραπάνω ανακοίνωσης εντύπωση προκαλεί και η μέσω facebook επίθεση που έκανε ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, στον Δημήτρης Λαζόπουλος γράφοντας στη σελίδα της ομάδας του Άργους στο Facebook: «Η αλητεία, η πρέζα ;;;, η δήθεν μαγκιά και ο παραπανίσιος τσαμπουκάς.... ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και όπου υπάρχουν τιμωρούνται ! ! !...Αυτά για την διοίκηση της ΑΕΚ ( στο χάντμπολ ) αλλά και για την ομοσπονδία . ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .

Υ.Γ «κύριοι» της ομοσπονδίας, σκασμός και σεβασμός στους πρωταθλητές Ευρώπης.
Καμπόσος Δημήτρης» .

Καταλαβατε τωρα κυριοι τισημαινει πολιτικη στον αθλητισμο??
Ουστ απο δω κοπροσκυλαα

Anonymous said...

Εντάξει ρε καμπόσε για την αλητεία, για την πρέζα...έχεις δίκιο αλλά να μας λες ότι είναι δίκαιο 80000Ε πρόστιμο πάει πολύ για ερασιτεχνικό αθλητισμό..πες μας όμως κάτι εσυ τώρα:
Έχεις ρωτήσει ποτέ τους δημότες σου αν συμφωνούν που δίνεις αυτή την τεραστιά επιχορήγηση στο σωματείο του διομήδη (μόνο στο χάντμπολ και σε κανένα άλλο σωματείο του άργους σε άλλο άθλημα)? Πέρα από την προφανή ευνόηση προς μόνο αυτό το σωματείο του δήμου άργους, τους έχεις ρωτήσει ποτέ αν αυτά τα λεφτά θέλουν να τα δίνουν εκεί αντί να πηγαίνουν σε έργα???
Επίσης έχετε ρωτήσει τον πελλοπονήσιο πολίτη για τις επιχορηγήσεις μέσω χειβιδόπουλου στο διομήση αν συμφωνούν??? Ή τα κάνετε όλα στα μουλωχτά?
Γιατί εσύ τσάμπα μάγκας με τα λεφτά άλλων (του λαού) ξέρεις να το παίζεις μόνο...αμα είσαι μάγκας και παράγοντας βάλε δικά σου λεφτά όπως ο λάζοπουλος που φέτος έφερε τον καλύτερο ξένο παίχτη που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα!! (συν τους έλληνες του εξωτερικού). Μην πιάνεις στο στόμα σου καλύτερα επιχειρηματίες που προσφέρουν στον αθλητισμό γιατί το χάντμπολ και γενικότερα ο αθλητισμός γενικότερα έχει ανάγκη από χρηματοδότες και όχι από πολιτικούς τζαμπατζήδες...στο θέμα του προστίμου έχει περα για πέρα δικιο ο λαζόπουλος..και όσο ανεβάζει το επίπεδο του χάντμπολ αυτό ευνοεί και σένα με χορηγούς, τηλεοπτική κάλυψη, εισητήρια κτλ (ΟΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΞΕΧΑΣΤΗΝ)..

Anonymous said...

Ωπα φιλε 6:40 γιατι εχεις πολλα δικια σε αυτα που λες αλλα καπου εκει στην αναφορα περι ξενων παικτων και αξιων βγαινεις εκτος πραγματικοτητας!Ειμαι μαζι σου σε ολα πλην του οτι εχρισες τον ραλσεβιτς τον καλυτερο ξενο που περασε απο ελλαδα....απλα πολυ μακρια απο αυτη την αξιωση!!!!Μια συντομη αναφορα σε τουτσκιν,μανασκοφ,ελες,τσουρλεφσκι,πεγιανοβιτς,γιαλα,προκιτς,παλιαρ,μοχατζι,,κτλ κτλ κτλ..!!!!Παικτες με ολυμπιακα μεταλλια,παγκοσμια πρωταθληματα,κατακτησεις CL και απειρες ατομικες και διεθνεις διακρισεις!..πολυ καλος επιθετικα ο ρακσεβιτς αλλα ως εκει φιλε!!Ειναι ντροπη να λες τετοια πραγματα,εκτιθεσαι..

Anonymous said...

Τα 40000 που πηρατε κυρ. Χειβιδοπουλε σαν εκτακτη επιχορηγηση απο τον Αδριανο την εχετε βγαλει προs τα εξω και δεν μιλαω για τα εξτρα λεφτα μεσω Οχε με τουs ειδικουs κωδικουsμιλαω για τα αλλα
Ουστ λαμογιο Δημαρχε ......που ερχεσαι και βριζειs κιολαs στα γηπεδα

Anonymous said...

«Η αλητεία, η πρέζα ;;;, η δήθεν μαγκιά και ο παραπανίσιος τσαμπουκάς.... ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και όπου υπάρχουν τιμωρούνται ! ! !...Αυτά για την διοίκηση της ΑΕΚ ( στο χάντμπολ ) αλλά και για την ομοσπονδία . ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .

Υ.Γ «κύριοι» της ομοσπονδίας, σκασμός και σεβασμός στους πρωταθλητές Ευρώπης.
Καμπόσος Δημήτρης» .
Αυτά που αναφέρεις εσύ δεν είναι δήθεν μαγκιά και ο παραπανίσιος τσαμπουκάς....

Κάποιος που δεν κάνει τον Καμπόσο






Anonymous said...

o 1.57 λέει πολλές αλήθειες!!!

Anonymous said...

Τα 40.000€ τα ειδες προφανώς στα όνειρα σου 7.31 γιατί πρέπει να ξέρεις ότι ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ δεν έχει πάρει ούτε ευρώ έκτακτη απο την ΓΓΑ και τον Ανδριανό.
Αντίθετα για την ιστορία να σου πω ότι το 2012 που πήρε το Challenge Cup δεν πληρώθηκαν παρά τις δεσμεύσεις της πολιτείας ούτε τα έξοδα μετακινήσεων όπως γινόταν μέχρι τότε σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία που αγωνίζονταν σε Ευρωπαϊκά Κύπελλα .
Όσο για τον Χειβιδόπουλο τα μόνα λεφτά που έβαλε πέρσι απο την Περιφέρεια ήταν για διοργανώσεις όπως οι τελικές φάσεις Παμπαίδων και εφήβων.
Οποίος ψάξει στο Διαύγεια θα το βρει.
Τώρα αν ως προσωπικότητα βρίσκει και χορηγούς τότε μαγκιά του.
Μαζι με τον Καμπόσο κάνουν πολύ καλή δουλειά για το Άθλημα εκεί στο Αργος.
Μην τους διώξουμε κιόλας......

Anonymous said...

Στο diomidis cup καλά κάνουνε και βάζουν λεφτά .
Πιάνουν τόπο. Φέτος μαθαίνω ότι θα ειναι πάνω απο 30 ομάδες με αρκετές ξένες. Ακούσετε ενδιαφέρον απο ομάδες από Γερμανία , Γαλλία , Σερβία, Πολωνία και Σκοπιά.
Δηλαδή πάνω απο 600 παίκτες και ανάλογους επισκέπτες.
Έτσι για να βλέπουν κάποιοι στην ΟΧΕ που δεν ήθελαν να τους δώσουν το Τουρνουά.

Anonymous said...

8:19 Καλή δουλειά κάνουν για το χάντμπολ όντως γενικότερα, να μην τους διώξουμε κιόλας...αλλά να προσέχουν και πως μιλάνε για επιχειρηματίες που βάζουν λεφτά..και τρωνε και 80000ευρώ πρόστιμο από πάνω ανεξάρτητα αν όντως έπρεπε να υπάρχει μια τιμώρια. Και να μιλήσει και κάνενας που βάζει λεφτά να το καταλάβω...να μιλάνε και οι πολιτικοί τσαμπουκάδες δεν το δέχομαι. Είπαμε όμως άλλο κεκλισμένων θυρών άντε και ένα μικρό πρόστιμο και άλλο 80000...ρε πάτε καλά δικαστές?? σε ποια χώρα νομίζεται ότι βρισκόσαστε? Εδώ δεν υπάρχει σάλιο στις επιχειρήσεις, δεν κουνιέται φύλλο στην αγορά...και αυτοί θέλουν και 80?
Το χρηματικό πρόστιμο πρεπει να πέσει κατά πολύ, δεν μιλάμε και για εκτεταμένα επεισόδια όπως στη λαμία αλλιώς είναι μαχαιριά στο ίδιο το χάντμπολ και όχι στην ΑΕΚ.
Και αυτά τα λεφτά από τα προστίματα που πάνε? τα εισπράτει η ΟΧΕ?

Anonymous said...

7:18 Μου αρκεί που συμφωνείς στα περισσότερα..ενταξεί μπορεί και πιο παλιά να είχαν έρθει ακόμα καλύτεροι ξένοι..ας πούμε της τελευταίας 5τίας τουλάχιστον είναι αυτός πάντως. Αυτός ξεχωρίζει πάντως αυτήν την στιγμή από όλους τους άλλους ξένους στην ελλάδα που δεν κάνουν αυτό που λέμε 'τη διαφορά'.

Anonymous said...

To enwsi.gr ζήτησε την άποψη της διοίκησης της ΑΕΚ για την ανακοίνωση του Διομήδη αλλά και για τα όσα καταλόγισε ο Δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, στην Ένωση, με σχόλιο του μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ουσιαστικά οι «κιτρινόμαυροι» ιθύνοντες του τμήματος χάντμπολ δεν θέλουν να μπουν στην διαδικασία… κουβέντας με την ομάδα του Άργους αλλά και να μην «δυναμιτίσουν» το κλίμα ενόψει του τρίτου τελικού, μέσα από τον οποίο θα κριθεί και ο πρωταθλητής της χρονιάς. Άλλωστε την… καλύτερη απάντηση αναμένεται να την δώσουν σε λίγες ημέρες οι παίκτες της ΑΕΚ εντός γηπέδου.

Πάντως ο Κώστας Σταματιάδης, εκπρόσωπος της ΑΕΚ στην ομοσπονδία, με τον οποίο επικοινώνησε το enwsi.gr, σχολίασε σχετικά: «Στην εποχή μας είναι της μόδας οι παιδονόμοι, οι εισαγγελείς, οι γενικοί κριτές των πάντων και οι παραδίδοντες μαθήματα ηθικής και λοιπών. Δεν μπαίνω σε καμιά διαδικασία να κάνω κριτική και να δώσω μαθήματα σε κανέναν αλλά ούτε και να συγχαρώ τον εαυτό μου για οτιδήποτε κάνω στη ζωή μου. Από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνεται γενικώς από τρίτους και κυρίως από την ιστορία. Επίσης καλό θα είναι όποιος ασκεί κριτική πρώτα να έχει κάνει την αυτοκριτική του και γενικότερα όποιος κρίνει να είναι σε θέση συγκρίνει κιόλας».

Anonymous said...

ο δήμαρχος του arranchio argos peloponnese ..που γελά το πανελλήνιο μαζί του και σίγουρα με αυτό τον τρόπο έγινε διάσημο το Άργος..(βλέπε youtube)..o λαοπλάνος φασίστας θα μιλήσει και για χάντμπολ..άντε φτιάξε καμιά πεσμένη γέφυρα και καμιά λακούβα στο δήμο σου αγοράκι μου...

Anonymous said...

9:28 δεν συμφωνω μονο στα περισσοτερα αλλα και στα πιο ουσιωδη της αναφορας σου!Το κομματι αξιολογησης του παικτη τωρα και ανευ ουσιας και βαρυτητας ειναι και μικρο λαθος που οφειλεται σε ελλειπεις γνωσεις και οχι σε σκοπιμοτητα ειναι!!Οποτε μαζι σου..απλως οφειλω να σε ενημερωσω 1ον γιατι γνωριζω προφανως περισσοτερα και 2ον για να ξερεις και εσυ τι λεςαφου ασχολεισαι με το χαντμπολ.

Anonymous said...

Διομήδηδες έχουν περάσει 48 ώρες από το τελεσίγραφο.... στον Σάββα που σας σύνδεσε με Κάϊρο. Τελικά είστε πολύ θρασύδειλοι!!!

Anonymous said...

1.57 μαλλον δεν ησουν γηπεδο.αν λες οτι ειχε 1200 ατομα τι να σου πω;πως τα μετρησες;μονος σου λες οτι ησουν τζαμπατζης.δηλαδη υπηρχαν ατομα με εισητηριο και καρτες απεξω και μεσα τζαμπατζηδες.αν γιαυτο δεν φταιει η αστυνομια ποιος φταιει;;νωρις πηγες για να μπεις τζαμπα απο την πισω πορτα.ολοι την ευθυνη των επεισοδιων την εχει η αστυνομια.δυστυχως οι ποινες πεφτουν απο το φυλλο αγωνος,εκει εκαναν την καλη δουλεια οι διαιτητες και ο μεγαλος παρατηρητης Κυριακουλιας.εκει σταυρωσαν την ΑΕΚ γιατι δεν μπηκε παραγοντας της ΑΕΚ, στυλ μαρινακη, στα αποδυτηρια ωστε να μην γραψει οτι ηθελε ο αποτυχημενος κυριακουλιας. οσο για τον καρυπιδη και λιγα εγραψε για το ΄΄χωριο΄΄.που ακουσθηκε οτι εδωσε εντολη ο ανδριανος να μην γινει το παιχνιδι;;;;οι διαιτητες και ο κυριακουλιας λοιπον ακουσαν τον υπουργο. εδω στο μπασκετ γαυροι και βαζελοι ξεκινουν την μια μερα και τελειωνουν την αλλη μερα τον αγωνα και η τιμωρια τους ξεκινα απ το νεο πρωταθλημα.