Στην ΑΕΚ το πλεονέκτημα έδρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην ΑΕΚ το πλεονέκτημα έδρας

Κώστας Τσιλιμπάρης. Αν τον είχε χθες η Μπενφίκα θα κέρδιζε το Europa League...Τον είχε όμως σήμερα η ΑΕΚ και της χάρισε το πλεονέκτημα έδρας και την ευκαιρία να υπερασπιστεί στο σπίτι της τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στην Α1 Ανδρών.

Η ΑΕΚ με μεγάλο πρωταγωνιστή, ηγέτη και σκόρερ τον τερματοφύλακα Κώστα Τσιλιμπάρη ή αλλιώς «Τσίλι» όπως είναι το παρατσούκλι του, νίκησε 33-29 τον Διομήδη και κατέκτησε την πρωτιά στην βαθμολογία των πλέι οφ.

Ο διεθνής πορτιέρο τα έκανε όλα. Απόκρουσε τετ α τετ, σουτ από τα 6 μέτρα, από τα 9 μέτρα, από τα εξτρέμ, από το σημείο του πέναλτι και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, έβαλε και γκολ από το ένα
τέρμα στο άλλο (!) στο 51:36 για το 24-19, αφού είδε εκτός τέρματος τον Νίκο Λοίζο.

Άξιος συμπαραστάτης ήταν ο Αλέξης Αλβανός με 9 τέρματα, ενώ γενικότερα η επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ ήταν εξαιρετική.

Μετά το τέλος του ματς περίπου 1.000 φίλαθλοι αποθέωσαν τους παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός με τον τίτλο να κρίνεται στις δύο νίκες.

Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη επί του Διομήδη και 4η φετινή με τους «Λύκους» να είναι μαχητικοί για άλλη μια φορά, αλλά… προδόθηκαν από την αποτελεσματικότητα τους και την κακή τους αμυντική λειτουργία.

ΑΕΚ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 33-29

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 5-3, 7-4, 10-6, 13-10, 17-13 (ημχ.), 18-15, 22-18, 25-22, 27-23, 31-24, 33-29

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφάτος, Ράκσεβιτς 4, Μπακαούκας 3, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης 4, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς 4, Νικολαϊδης, Σανίκης 2, Αλβανός 9, Καρυπίδης 4, Τσαούσης 1, Παπαδιονυσίου 1, Τσιλιμπάρης 1, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας 4, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 2, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς 1, Μάλλιος 11, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 3, Σαμαράς, Σπέντζος, Ανανιάδης 1, Δεληγιάννης 3, Λοίζος, Μαστορογιάννης 2, Χατζηκωνσταντίνου, Τάσκοβιτς 2. Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, δίλεπτα: 4-3, πέναλτι: 1/2-5/8

Στο φύλλο αγώνας γράφτηκε: «Ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση 17’ λόγω καπνογόνου που άναψαν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Στο 25:44 και μετά τη λήξη του αγώνα μεμονωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο. Απωθήθηκαν πριν φθάσουν στους παίκτες των φιλοξενούμενων. Ακολουθεί έκθεση.»

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ (3η αγωνιστική)

Ομάδα Βαθμοί

1. ΑΕΚ 27

2. Διομήδης24

3. Ποσειδών 17

4. Δούκας 16


Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου
www.coppa.gr

23 comments

Anonymous said...

Χαλαρα την κουπα μεσα στο κοτετσι του Αργους θα την παρουμε! Να λετε και ευχαριστω που καναμε και συντηρηση δυναμεων βαζοντας μεσα πιτσιρικαδες αλλιως θα ηταν πιο σκληρο. Ηταν μια καλη προπονηση...

Anonymous said...

τον νικολαίδη και τον οικονόμου μεγάλε...και στα τελευταία λεπτα τον παπαδιονυσίου στην επίθεση αντί του ρακσεβιτσ. μήπως ήσουν εσύ σε άλλο γήπεδο? Σταθερά 5 γκολ μπροστά είμασταν στο δεύτερο ημίγχρονο...και πολύ σας είναι τα 4 γκολ διαφορά...να είστε και ευχαριστημένοι που δε φάγατε 7 στο κεφάλι (31-24 στο 55) με τις αλλαγές.

Anonymous said...

Με πείραξε που μου είπες οτι ήμουνα σε άλλο γήπεδο..ο παπαδιονυσίου-νικολαιδης-οικονομου είναι 23 στα 24..πιτσιρικαδες τους λέω εγώ.νέους πεστους αν θες και εσύ. Για μένα πιτσιρικάς δεν είναι μόνο αυτός που είναι μέχρι 20 χρονών..άλλωστε οι τόσο μικροί δεν μπορούν να σταθούν επάξια σε ένα τετοιο ντέρμπι. επίσης εννοούσα ότι ο νικολαίδης και ο οικονόμου είναι αλλαγές ενώ ο παπαδιονυσίου φέτος παίζει μόνο άμυνα και όχι επίθεση απλά στα τελευταία περίπου 5 λεπτά τον έριξε και επίθεση και άμυνα.Και κλείνοντας είπα ότι έκανε και αυτές τις 3αλλαγές στο τέλος όταν εξασφάλισε τη διαφορά + έβαλε και τον τσαούση που δεν είναι πιτσιρικάς (μην παρεξηγηθώ!).

Anonymous said...

Έπρεπε να παίζαμε στις 3 νίκες, να κάνουμε το 7-0, ρε γατάκια...
Γκολ από τον τερματοφύλακα φάγατε, δλδ τι άλλο να σας κάνουμε...
Πέθαναν οι εργάτες στην τουρκία και η άλλη η χοντρή ήρθε στην έδρα μας να μας κάνει κ...δακτυλα... ΄Έλεος δλδ, ας την αρμέξει κάποιος, ξέρετε στο άργος από άρμεγμα

Anonymous said...

Παντωs ολα τα λεφτα στο τελοs ηταν η εγκαρδια συνομιλια ενοs απο των δυο ρεφερ που με υφοs απολπφουμενου ρωταει τον κ. δεπ εαν εχει κανενα παραπονο .. και ο κυρ. με τα γυαλια του απανταει απο εσενα ποτε για αυτο σαs θελουμε παντα !!!
Τα συμπερασματα για δυσκολουs λυτεs....

Anonymous said...

Η ΑΕΚ εχει οτι καλυτερο κυκλοφορει στον χωρο του handball σε μοναδες, εαν ηταν κ ομαδα θα ηταν σε αλλο επιπεδο.

Anonymous said...

Τι 20 χρόνους λέτε;η αεκαρα τώρα έχει χρήμα και πληρώνει.θέλουμε έτοιμους παίκτες με οτι αυτό συνεπάγεται.υπαρχουν αλλες ομάδες που τα παιδία μπορούν να προταγωνιστησουν.το μέλλον της ΑΕΚ είναι το χρημα και οι ακαδημίες της .πιτσιρικαδες τα κουβαδακια σας και σε αλλη παράλια.....

Anonymous said...

1:28 εχεις απολυτο δικιο.τι να τους κανεις τους μικρους αφου τωρα εχεις λεφτα και πληρωνεις.Λυπαμαι γιατι αυτην την νοοτροπια δεν την εχεις μονο εσυ σαν φιλαθλος αν εισαι φιλαθλος.Δεν νομιζω ομως οτι και ο προεδρος εχει αυτην την αποψη.Μαθαινει και ποτε δεν ειναι αργα.Προεχει τωρα το πρωταθλημα και μετα ολα θα λυθουν.Παμε για το ΝΤΑΜΠΛ

Anonymous said...

1:21 Τι εννοείς δηλαδή όταν λες ότι δεν είναι ομάδα...για εξήγησέ μας??

Anonymous said...

1:28 μάλλον εσύ και η ομάδα σου πήρατε το κουβαδάκι σας & πήγατε σε άλλη παραλία.
Πολύ εύκολα ξέχασες το αγγούρι που έφαγες πριν λίγους μήνες από τους ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ της LUGI. Τι έγινε ρε φιλαράκι, εκεί τα λεφτά του μπαμπά Λαζόπουλου δεν έκαναν δουλειά;
Με αυτή τη νοοτροπία θα ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ μια ζωή στο ΑΓΓΟΥΡΙ του κάθε "ανόητου" Σουηδού - Σέρβου - Γερμανού κλπ που αντί να αγοράζει έτοιμους παίκτες επενδύει σε πιτσιρικάδες και αφού τους αξιοποιήσει στη συνέχεια τους πουλάει σε κάτι κορόϊδα σαν & εσένα που νομίζουν ότι με τα λεφτά μόνο φτιάχνονται οι καλές ομάδες.

Το κακό με όσους σχολιάζουν δεν είναι οι ανοησίες που λένε. Αυτό είναι ανώδυνο.
Το κακό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι με το ίδιο μυαλό πάνε και ψηφίζουν και διαμορφώνουν δυστυχώς και τη δική μας ζωή. Είμαστε Έλληνες και δεν μαθαίνουμε από τα παθήματα μας.

Anonymous said...

2:41 Σωστά αυτά που λες περί πιτσιρηκάδων. Σε μια ομάδα χρειάζονται και κάποιοι πιτσιρηκάδες που να πέρνουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής και να είναι βασικοί αλλά και κάποιοι έμπειροι που να κάνουν η διαφορά. Η κίνηση του λαζόπουλου για φέτος ήταν σωστή..δεν πρόκειται να έκανε τίποτα αν έπαιρνε 20-22χρονά φέτος..ακαδημίες η ΑΕΚ τώρα φτιάχνει(παμπαίδες νομίζω έχει μόνο) που να τα βρει τα πιτσιρίκια..μην ξεχνάς ότι το σοθηδικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό και με περισσότερους αγώνες (καταρχάς είναι επαγγελματικό ζουν από τη δουλιά τους οι παίκτες όχι όπως εδώ οι περισσότεροι)και οι μικροί έχουν την ευκαρία να ψηθούν γρήγορα που λένε...του χρόνου οποιά ενισχύση έρθει καλό θα είναι να ειναι καλοί παίχτες κάτω των 30 οπωσδήποτε και όσο το δυνατόν νεότεροι για να γίνει ένα καλό πάντρεμα. Επίσης με κάποιο τρόπο να γίνει πιο ανταγωνιστικό το δικό μας πρωτάθλημα..ένα μινι πρωτάθλημα με τους 6-8 πρώτους σαν δεύτερο γύρο για παράδειγμα..όπως στη σουηδία. αγώνες με ομάδες τύπου φοίβου,χανθ,αρχέλαος δεν βοηθάνε σε τίποτα πλέον με όλο το σεβασμό στις ιστορικές ομάδες του χώρου(τυχαία η αναφορά..)

Όσον αφορά τη λούγκι όμως έχεις άδικο..καταρχάς η ΛΟΥΓΚΙ έχει τριπλάσιο μπάτζετ από ΑΕΚ κάτι που αγνοείς, δεν είναι μια μέτρια ομάδα όπως την παρουσίαζαν κάποιοι στην αρχή ότι η ΑΕΚ περνάει εύκολα..Είναι δυνατή ομάδα, έφτασε στους 8 του EFCUP φέτος-πέρασε και από τους ομίλους δηλαδή ενώ πέρσι τερμάτισε πρώτη στη κανονική περίοδο στη σοθηδία και έχασε με 3-2 το πρωτάθλημα στο ημιτελικό από τη ΛΟΥΝΤ. Επίσης μην ξεχνάς ότι σανίκης και ζουγιοβιτσ (κούτσενε στο 1 ματσ!) και καρυπίδης προέρχονταν από 3-4βδομάδες τραυματισμό όπως και γεωργιάδης. Για να μην μιλήσω για το σπρώξιμο στους σουηδούς στις 2λέπτες στο πρώτο ματσ κάθε φορά που πηγαίναμε στα 3 γκολ τη διαφορά..(το ίδιο λένε έγινε και στο 2 μάτσ αν και δεν είχαμε εικόνα)..
Όπως θα κατάλαβες δεν λέμε όλοι ανοησίες εδώ μέσα..και μηη μπερδεύεις τη πολιτική με το χάντμπολ.

Anonymous said...

Το παιχνίδι τελείωσε, χάθηκε (33-29) μαζί και η ευκαιρία της έδρας, αλλά παρόλα αυτά επί της ουσίας τίποτα δεν χάθηκε. Μπαίνουμε στους τελικούς με μειονέκτημα έδρας, αλλά δυνατοί και αποφασισμένοι για όλα.

Σχετικά με τον χθεσινό αγώνα, θα επιχειρήσουμε μια διαφορετικού τύπου προσέγγιση, με καταγραφή κυρίως παρατηρήσεων αντί κλασσικού ρεπορτάζ. Τι είδαμε λοιπόν στο χθεσινό παιχνίδι:

Είδαμε την ομάδα μας να σημειώνει 29 γκολ, όντας καλύτερος παίκτης της αντίπαλης ομάδας ο τερματοφύλακας της. Αυτό σημαίνει ότι αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα σε φυσιολογικά ποσοστά, αυξάνονται και οι πιθανότητες επιτυχίας.

Είδαμε την ομάδα επιθετικά να έχει φρεσκάδα και μεγάλη ταχύτητα, στοιχεία που τις έδιναν την δυνατότητα να φτάνει πολύ εύκολα σε θέση βολής, αλλά εκεί η αστοχία ήταν παροιμιώδης. Είναι πάντως εντυπωσιακή η ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο και σίγουρα αυτό είναι το ζητούμενο και ταυτόχρονα το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο για την σειρά των τελικών.

Είδαμε το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ να είναι αργό, ευάλωτο και να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απέναντι στους γρήγορους περιφερειακούς μας (κυρίως Μάλλιο και Μαστορογιάννη), αλλά και τα πίβοτ μας, τους οποίους προσπαθούσε να ανακόψει ανορθόδοξα. Χαρακτηριστικό ήταν ότι υπέπεσαν σε 8 πέναλτι και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι άλλα τόσα δεν σφυρίχτηκαν, ενώ τους χαρίστηκαν πολλές δίλεπτες αποβολές.

Είδαμε παίκτες-κλειδιά της ομάδας μας να μην κινούνται επιθετικά στα γνωστά τους στάνταρ απόδοσης.

Είδαμε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ για ένα ακόμα παιχνίδι να εξελίσσεται σε καταλυτικό παράγοντα του αγώνα και τους παίκτες μας να μην μπορούν να το διαχειριστούν αυτό. Χαρακτηριστικό του τελευταίου είναι ότι πολλά σουτ παικτών μας (κάποια από αυτά τετ α τετ) κατέληξαν άουτ.

Είδαμε την ομάδα μας να δέχεται πάνω από 30 γκολ για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Χρήζει περαιτέρω ανάλυσης το γεγονός ότι η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μέσο όρο 21,57 γκολ αποκλίνει τόσο πολύ στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ. Σαφώς, επιθετικά είναι πολύ καλύτερη η ΑΕΚ από τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά και πάλι δεν στοιχειοθετείται μια τόσο μεγάλη απόκλιση. Η αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις είναι κακή και πρέπει επειγόντως αυτό να αλλάξει αν θέλουμε να έχουμε τύχη στη σειρά των τελικών.

Είδαμε για έναν ακόμα αγώνα να μένει άλυτη η εξίσωση που ακούει στο όνομα Αλέξης Αλβανός. Με εννέα γκολ δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην αμυντική μας λειτουργία και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του.

Είδαμε τους παίκτες μας να αστοχούν σε τρία πέναλτι. Σε ντέρμπι δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια, γιατί αυτομάτως οι πιθανότητες επιτυχίας μειώνονται δραματικά.

Εν κατακλείδι, η ομάδα χθες άρεσε, έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν σαφώς βελτιωμένη σε όλους τους τομείς και αν λύσει συγκεκριμένα θέματα (άμυνα και τελειώματα), τότε μπορεί να ανατρέψει το ντεσαβαντάζ και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Anonymous said...

17 Μαΐου 2014 - 2:42 μ.μ. και μετα ξυπνησες ευροπαικη ομαδα χαχαχαχαχ 5-0 η νικες και συνεχιζουμε θα το σικοσο στο αργος γαμοτο

Anonymous said...

μη φας εχουμε γλαρο....

και επιδη το ειδα το ματς(οπως και ολα τα φετινα μεταξυ τους)...να σου πω οτι πρωτα απ' ολα πρεπει να βελτιωσει τα τεχνικα λαθη που κανει ο ιδιος ο προπονητης σας και εαν προλαβει να αναγεννησει τον Τασκοβιτς...αλλιως οτι και να λες περι περιορισμου καποιου παιχτη της ΑΕΚ μεμονομενα δεν εχει ουσια γιατι σε καθε παιχνιδι και ενας αλλος θα ειναι φορμαρισμενος...(μπορει να περιορισεις τον Αλαβανο πχ) αλλα τοτε θα ειναι σε μερα ο Σανικης...

εαν θελει να ονειρευεται κουπα πρεπει να κανει κατι με τον αναρχο τροπο αναπτυξης στην επιθεση που εχει η ομαδα και φυσικα να αξιοποιησει περισσοτερο τον ξενο οπως και να περιμενει τους αργους αλλα "μπουκαδορους" σε σχεση με τους δικους του περιφεριακους κοντα στα εξι διοτι ο ρακσεβιτς και τα εξτρεμ της αεκ του κανουν ζημια. Ειναι πολυ ανοιχτη η αμυνα αυτη που παιζει για την ΑΕΚ....διοτι οι περιφεριακοι ολοι της ΑΕΚ ειναι εξαιρετικοι πασσερ...

4-0 φετος ειναι πολυ

Anonymous said...

Απο ορθογραφια εδω μεσα..... ενα δραμα!!!!!!!!!

Anonymous said...

Προς 3.01...Δημητρουλια με τον τροπο που προσεγγιζεις το παιχνιδι 10 χρονια να παιζεις με αυτη την ΑΕΚ ειναι ζητημα αν την κερδισεις μια φορα...αντε καληνυχτα κ του χρονου βλεπουμε...





Anonymous said...

Το σχόλιο του 3:01 είναι η νέα ανακοίνωση του διομήδη άργους αναρτημένη στην ιστοσελίδα του...!

Από ότι φαίνετε δεν βάζετε μυαλό και συνεχίζετε να προκαλείτε χωρίς λόγο με γραφικές ανακοινώσεις...Θα σταθώ μόνο σε δύο πράγματα για να μην μακρυγορήσω. Πρώτον, μέσα από τα όσα λέτε στο κείμενο-τεχνική ανάλυση αυτή τη φορά υποτιμάται εκτός από την νοημοσύνη των φιλάθλων της ΑΕΚ και τους παίκτες
της ΑΕΚ χαραχτηρίζοντας τους αργούς και ανεπίδεκτους στην άμυνα στα πίβοτ και καλά...μάλλον στο τελικό κυπέλλου ξεχάσατε πως δεν μπορούσατε να βάλετε γκολ σε οργανωμένη επίθεση..Εύχομαι οι μάγκες που εσείς χωρίς ίχνος ντροπής αποκαλέσατε γιαλαντζί στην ανακοίνωση πριν το τελικό να μαθούν τα χαίρια σας και να σας απαντήσουν αναλόγως για άλλη μία φορά..

Δεύτερον, συνεχίζετε τη κλάψα και καλά με τη διαιτησία πήρατε 8 πέναλντι(έναντι 2) και 4 αποβολές(έναντι 3) και ήταν λίγα...δεν θα ήταν υπερβολή τα διπλάσια λέτε!!! χαχαχα....δηλάδη θέλετε 16 πέναλντι για να κερδίσετε! Κ μόνο που λέτε αυτό δείχνετε το επίπεδο σας και το κομπλεξ κατωτερότητας σας. Τη καραμέλα της διαιτησίας την έχετε μονίμως στο στόμα σας...και την πετάτε όποτε σας βολεύει για να δικαιολογηθήτε. όπως και στο πρώτο ματσ στο άργος που υπογραμμίζατε με μαύρα γράμματα στη τότε γραφική σας ανακοίνωση ότι είχαμε περισσότερες αποβολές και πέναλντι από εσάς ενώ είχατε σαπίσει στο ξύλο το ρακσεβιτσ με μονίμως 2 παίχτες πάνω του..Σοβαρευτείται επιτέλους: σε κάποιο ματσ κάποιος θα παίξει σκληρότερη και πιο βίαιη άμυνα και θα χρεωθεί περισσότερες αποβολές από τον άλλο και κάποιος θα παίξει χειρότερη άμυνα από τεχνικής άποψης όπως έτυχε χτες η ΑΕΚ και θα χρεωθεί περισσότερα πέναλντι.

Υ.Γ 1 Παρεπιμπόντως για τη ιστορία και μόνο, όσον αφορά εχτές τα πέναλντι μάλλον τα σφυρίζαν πιο εύκολα από ότι σε εσάς για να μην ξεφύγει η διαφορά πάνω από τα 4-5 γκολ που συνεχώς είχαμε. Χαραχτηριστικό παράδειγμα στο β ημιχρονό η φάση στο μαρκάρισμα στο ρακσεβιτσ όπου του βγάλατε τη φανέλα πάνω από τους ώμους μέχρι το κεφάλι και δεν δόθηκε ούτε πέναλντι ούτε αποβολή!!! Όπως και στο κεφαλοκλείδωμα του ζαραβίνα στον αλβανό στο α ημίγχρονο που τον έστειλε στο πάγκο για τσιρότο..και δεν δόθηκε 2λεπτή.Θα είχε ήδη 2 δίλεπτες από το ά ο ζάρα..

Υ.Γ 2 2:41 Δεν είμαι ρε παλικάρι ο αρβανίτης..είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ με διαρκείας που έγραψα και το χτεσινό σχόλιο για τη λούγκι. Σοβαρέψου θα κάθετε ο προπονητής της ΑΕΚ να κάνει ανάλυση της ομάδας στο blog??? Πας καλά?? Ρε ήμαρτον που λέει και ο γεωργίου...Φαντασιόπληκτε!!!

Anonymous said...

Διομήδηδες είδατε το ένα είδατε το άλλο είδατε και το παράλλο. Δείτε και το σκορ να τελειώνουμε επιτέλους....

Anonymous said...

2:50 31-24 Ήταν το σκορ στο 55' και μπήκαν μέσα αυτοί οι τρεις να παίξουν ως βασικοί (ενώ δεν είναι) μέχρι τέλους συν το φάνη το τσαούση . Είχε κριθεί το ματσ..Τι σε χαλάει και δεν τη βλέπεις τη συντήρηση δυνάμεων που έγινε???
Σε χάλασε η λέξη πιτσιρικάς για 23-24 χρονών παιδιά?? Εντάξει νέοι σε ηλικία τότε σου κάνει? Πώς να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής αυτοί οι δύο που λες όταν έχουν μπροστά τους τόσους μεγάλους σε αξία παίχτες...ενώ εσένα τα 5 πιτσιρίκια 20χρονα που ανέφερες πέρνουν χρόνο μεγαλύτερο γιατί ένα παίκτη έχεις βασικό σε κάθε θέση ενώ εγώ πλην του γεωργιάδη και αλβανού έχω δύο σε κάθε θέση!!
Τα πιτσιρίκια σου παίζουν αρκετά με χαμηλοτερής δυναμικότητας ομάδες τύπου χανθ,αρχέλαος κ.α με την ΑΕΚ δεν είδα κανένα να παίξει πλην του πασσιά (κ αυτό ελέω σαμαρά)...Ακαδημίες η ΑΕΚ έχει μόνο στους παμπαίδες αυτή τη στιγμή(μάθε αν δεν το ξέρεις υπεύθυνος η καραγιάννη). Όλα θα γίνουν στο μέλλον..9 χρόνια ομάδα είμαστε στο χάντμπολ όχι 30 όπως εσύ αλλά παρόλα αυτά έχουμε περισσότερους τίτλους από εσένα.
Εμείς γελάμε μαζί σου...

Anonymous said...

Εαν εχουμε καταλαβει καλα ο φιλος 3:01 θεωρει οτι εν τελει η ουσιαστικη διαφορα των 2 ομαδων ειναι οτι ο τσιλιμπαρης επιασε περισοτερα σουτ απο τους τερματοφυλακες του διομηδη...κατα τα αλλα δεν υστερει πουθενα κ διαθετει ισαξιους παικτες με την αεκ!!Εχει δηλ και ζουγιοβιτς και σανικη και αλβανο και καρυπιδη ρακσεβιτς μπακα κτλ κτλ....και οτι εφτασε παλι 7-8 γκολ η διαφορα καποια στιγμη ως δια μαγειας!!...;;;;;;;;;;;;;;;;...ουδεν σχολιον κυριοι!!απλα εκτος πραγματικοτητας!

Anonymous said...

Οχι φιλε δεν καταλαβες μαλλον..εννοει οτι εχει καλυτερους παικτες απο την αεκ!!κ πιο εμπειρους κ που τους ξερει και ολη η ευρωπη γιατι διεπρεψαν χρονια στα ευρωπαικα σαλονια του τσαλεντζ καπ με τα μεγαθηρια του χωρου!!μακαμπι χαιφα βακερ τουν ανω-κατω παρταλι κτλ!!σοβαρευτειτε ρε και μην γινομαστε πια τοσο ρεζιλι γ@@@ω τη ρατσα μας γ@@@ω..ας παραδεχομαστε την ανωτεροτητα του αντιπαλου τουλαχιστον οταν ειναι τετοια η διαφορα!!δεν ειναι κακο

Anonymous said...

Χαχαχαχχ..τους αδικει ο μιχαηλιδης και ο κατσικης,ο σκλαβενιτης με τον βητα,ο ανταλης με τον τσαμο ο χατζηιωαννου,ο καρανασιος,ο γκαντης, ο σωτηριου γι'αυτο χανουν τα παιδια..αλλιως;;;;παρτι θα κανανε οι χαρλεμς

Anonymous said...

Το να μειωνει ο ενας την αξια του αλλου δειχνει για μια ακομη φορα το επιπεδο μας..ο διομηδης ειναι μια αξιολογη ομαδα δουλεμενη καλα και πολυ δεμενη η οποια στεκεται και στην ευρωπη!.το εδειξε αλλωστε φετος νικωτας την κροατικη και χανοντας στις λεπτομερειες την προκριση.το να την συγκρινετε ομως με την αεκ αυτων των παικτων ειναι λαθος και οχι ρεαλιστικο!καλως η καως διαθετει παικτες που οχι μονο εμπειροι και ικανοι ειναι αλλα εκαναν τη διαφορα σε ομαδες του εξωτερικου!!!!και το μεχρι τωρα 5-0το αποδεικνυει και πρακτικα πλεον και δειχνει οτι ειναι ξεκαθαρα η πιο δυνατη ομαδα και ασ μην ειναι ομαδα οπως σωστα παρατηρησε ο φιλος πιο πανω.αλλωστε εχει 5 καινουριους παικτες στη συνθεση οποτε δεν γινεται να γινει ομαδα μεσα σε 9 μηνες.. αλλα ειναι τετοια η ποιοτητα καποιων μοναδων της που μπορει και κερδιζει εναν πολυ καλοδουλεμενο και ομοιογενη διομηδη 5 συνεχομενες φορες καθαρα!!!αυτη ειναι η πραγματικοτητα θελουμε δεν θελουμε κυριες και κυριοι και μην σπαταλατε ενεργεια σε κοκορομαχιες..καληνυχτα σε ολους φιλτατοι