Πανηγυρίζει η Δράμα 86 για την άνοδο στην Α1 ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πανηγυρίζει η Δράμα 86 για την άνοδο στην Α1 ανδρών

Και μαθηματικά πλέον ο ΔΡΑΜΑ 1986 στα σαλόνια του Ελληνικού Handball μετά την μεγάλη νίκη μέσα στο Κιλκίς. Οι Δραμινοί με σοβαρότητα σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση και κλείδωσαν την άνοδο στην Α1 Εθνική. Διψασμένοι οι παίκτες να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη άνοδο δεν άφησαν περιθώριο στον αντίπαλο και κέρδισαν με σκορ 16-29. Μαζί με την 25μελή αποστολή ταξίδεψαν και πολλοί Δραμινοί που στήριξαν την ομάδα σε έναν ακόμη εκτός έδρας αγώνα.  Όλοι αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους φτάνοντας σε μια ακόμη νίκη και ήδη
γιορτάζουν.  Γιορτάζει μαζί τους και όλη η Αθλητομάνα Δράμα μια και οι Δραμινοί  εδώ και πολλά χρόνια έχουν αγαπήσει το handball και δεν είναι λίγες οι φορές που γέμισαν ασφυκτικά το Κραχτίδης για να στηρίξουν την Εθνική μας ομάδα. Το ίδιο θα κάνουν και του χρόνου θα στηρίξουν ακόμη μια ομάδα της Δράμας που σε 10χρόνια λειτουργίας της δημιούργησε εκτός της Ανδρικής ομάδας και 6 ακόμη αναπτυξιακές ομάδες με 125 αθλητές-τριες, με πολλές Πανελλήνιες νίκες και διακρίσεις, με 14 αθλητές που πέρασαν από τις Εθνικές ομάδες, με 2 αθλητές που μεταγράφηκαν στο κορυφαίο πρωτάθλημα  του κόσμου (Γερμανία) και αθλητές που μεταγράφηκαν σε ομάδες της Α1.

Τα στελέχη του ΔΡΑΜΑ 1986 δουλεύουν  με αγάπη στα Δραμινά παιδιά και όλα αυτά τα κατάφεραν με πολύ υπομονή, σε δύσκολες συνθήκες και με τα τραγικά οικονομικά δεδομένα που επικρατούν. Δούλεψαν όλοι με πάθος και εθελοντικά.
Μεγάλη ανάσα για τον σύλλογο ήταν οι πολλές Δραμινές επιχειρήσεις που στήριξαν την ομάδα οικονομικά, καθώς και οι  γονείς των αθλητών που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα.
Με μια θερμή αγκαλιά, με βεγγαλικά και έξαλλους πανηγυρισμούς υποδέχτηκαν την αποστολή το βράδυ στην πλατεία 500 και πλέον  φίλοι της ομάδας και …..άρχισε το γλέντι που θα συνεχιστεί στον αγώνα με τον Ζαφειράκη που θα γίνει στη Δράμα την ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 20:00. Ο ΔΡΑΜΑ 1986 ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες φιλάθλους του συλλόγου για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν. Η διοίκηση πλέον δουλεύει για να γίνει μια όμορφη φιέστα ανόδου στην Α1 και καλεί όλους τους Δραμινούς να χειροκροτήσουν την πρωταθλήτρια ομάδα μας.
Το γλέντι συνεχίζεται με μεγάλο χορό που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-5-2014, ώρα 21:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων AMADEUS όπου θα τιμηθεί η Ανδρική ομάδα για την άνοδο καθώς και στελέχη που προσέφεραν στο Δραμινό αθλητισμό.
Πλέον τελείωσαν τα δύσκολα για φέτος. Οι ΄΄ΔΡΑΜΙΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ΄΄
Σύνθεση ΔΡΑΜΑ 1986 (Δεμερτζίδης –Τογανίδης) Ξέκαλος, Τσεπίδης, Τσελίδης, Κοτζαμαρίκογλου, Βαλαβάνης, Διδασκάλου, Παπαδόπουλος Α., Κοβογλανίδης,  Τσιτσίγκος, Τορνικίδης, Θωμίδης, Νέλκος, Ιωαννίδης, Παγωνίδης, Γιάγκου, Τσόρδας

No comments