Στον Διομήδη ο Λοΐζος. Ανανέωσε ο Μεγαλοοικονόμου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον Διομήδη ο Λοΐζος. Ανανέωσε ο Μεγαλοοικονόμου

Πράσινος θεωρείται εδώ και κάποιες ώρες ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Νίκος Λοϊζος, καθώς συμφώνησε με την Διοίκηση του Διομήδη και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας φέτος.

Ο Νίκος, ο οποίος είναι παίκτης του Φοίβου, αλλά πέρσι αγωνιζόταν στην ΧΑΝΘ, είναι ίσως ο πιο πολλά υποσχόμενος νέος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, καθώς είναι χαρισματικός, ταλαντούχος και έχει αρκετές αγωνιστικές εμπειρίες, αφού είχε αγωνιστεί ως βασικός στην Εθνική Νέων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης. Ο 23χρονος πορτιέρο ήταν στις αρχικές επιλογές του προπονητικού
μας team, αλλά και της Διοίκησής μας, καθώς έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα μας, αλλά και στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, με ευοίωνες προοπτικές εξέλιξής του.

Μαζί με τον Χριστόφορο Νούγκοβιτς και δεδομένης της απουσίας του Ηλία Τσούλου (ο οποίος εγχειρίζεται στις 10 Αυγούστου για αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού και θα απουσιάσει τουλάχιστον για 5-6 μήνες), ο Νίκος Λοϊζος θα αποτελεί την γραμμή υπεράσπισης της πράσινης εστίας.

Ο ίδιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Ο Διομήδης Άργους είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στην Α1. Συνεπώς, είναι μεγάλη μου τιμή που φέτος θα είμαι μέλος αυτού του Συλλόγου. Ανυπομονώ να αρχίσει η αθλητική χρονιά και να δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Ανανέωσε ο Μεγαλοοικονόμου
Ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου, ο «στρατηγός» του Διομήδη, θα βρίσκεται και πάλι στην πρώτη γραμμή της ομάδας μας, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο.

Ο διεθνής μας παίκτης, που αποτελεί το προπύργιο της άμυνάς μας, αλλά και με το επιθετικό του ταλέντο και την οξυδέρκειά του, βοηθά ουσιαστικά και στην επίθεση των «πρασίνων», είπε τελικά το ναι στην πρόταση της Διοίκησης του Διομήδη, καθώς ήταν εδώ και καιρό ξεκάθαρη η θέλησή της να παραμείνει στην ομάδα μας.

Ο ηγετικός του χαρακτήρας, το αγωνιστικό και μαχητικό του προφίλ, αλλά και η μεταδοτικότητα και η ικανότητα «τυφλής» συνεργασίας του με τους συμπαίκτες του, τον καθιστούν ένα σημαντικό όπλο στον Διομήδη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που και φέτος θα τον έχουμε στην πράσινη οικογένεια.

Ο «στρατηγός» μας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Διομήδη για μια ακόμη χρονιά. Το κυριότερο που με απασχολεί και έυχομαι για μένα και τους συμπαίκτες μου είναι υγεία, αφού δεν περάσαμε και λίγα πέρσι. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου και φέτος θα πρωταγωνιστήσει και θα αξιώσει τα μέγιστα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και να ζήσουμε υπέροχες στιγμές, όπως ακριβώς αρμόζουν στον μεγάλο σύλλογο του Διομήδη».

Πηγή: www.diomidis-handball.gr

6 comments

Anonymous said...

Πλάκα πλάκα ξαναφτιάξανε ομάδα στο Άργος. Αν μάλιστα πάρουν και αριστερό Ιντερ η κρατήσουν τον Τασκοβιτς έχουν πολύ καλύτερη ομάδα από πέρσι.
Θα ειναι χωρίς τον Σκοπιανό αλλά με επιπλέον Μαλιο, Ανανιαδη, Λοιζο και Κεδερη. Αν προσθέσεις ότι επιστρεφει ο Μαστορας και οτι οι έφηβοι τους πήραν το πρωταθλημα ειναι κι αυτοί πλήρεις και ομοιογένεις.
Δύσκολα θα περάσουν ομάδες από το Αργος.
Μάλλον μπορούμε να στοιχηματισουμε ότι ειναι σίγουροι δεύτεροι και θα παλέψουν σοβαρα για την πρωτιά ....

Anonymous said...

Καλη ομαδα για δευτερη θεση... Θα παλεψετε αρκετα με τον Δουκα πιστευω... καλη επιτυχια

Anonymous said...

21 Ιουλίου 2013 - 1:15 π.μ. έχεις πολυ πλάκα όταν μιλάς για το άργος στο τριτο πρόσωπο

Anonymous said...

πηρε και Ανανιαδη ποτε;

και ο Μαραγκος; πηγε Παοκ;

Anonymous said...

Αφήστετον να βαυκαλίζεται είναι νωρίς ακόμη να το χωνέψει.

Anonymous said...

Τον είχε κλείσει φίλε τον Ανανιάδη απλά δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.'Οπως και τον Χατζηκωνσταντίνου του Ποσειδώνα