Μεταγραφικό "μπαμ" με Μούρνου, ανανέωσε η Ανθίτση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεταγραφικό "μπαμ" με Μούρνου, ανανέωσε η Ανθίτση

Η πολυτιμότερη παίκτρια της περσινής Α1 γυναικών, η 19χρονη Λένα Μούρνου, είναι από σήμερα αθλήτρια του πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Η δέσμευση του εφόρου Δημήτρη Χασεκίδη, για τη δημιουργία μίας ακόμη πιο δυνατής ομάδας από την περσινή που κατέκτησε το πρωτάθλημα, υλοποιείται ημέρα με την ημέρα μέσα από τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται. Έτσι, ο ΠΑΟΚ απέκτησε με υποσχετική για ένα χρόνο από το Φίλιππο Βέροιας τη Μούρνου, που πέρσι ως δανεική στην Ορμή είχε αναδειχθεί τέταρτη σκόρερ του πρωταθλήματος με 90 γκολ σε 16
αγώνες και είχε κατακτήσει τον τίτλο της MVP του πρωταθλήματος.

Η Μούρνου γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1994, έχει ύψος 1,74μ. είναι δεξιόχειρας και αγωνίζεται ως ίντερ.

«Χαίρομαι πολύ που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Ήμασταν σε επικοινωνία με την προπονήτρια του ΠΑΟΚ, τη Γρηγορία Γκόλια και συζητήσαμε ότι μπορώ να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο σε ατομικό επίπεδο με τον ερχομό μου στην ομάδα. Η περσινή χρονιά με την Ορμή ήταν πολύ δύσκολη, ωστόσο κατάφερα να τη βγάλω με πολύ όμορφο τρόπο και παρά την κόκκινη κάρτα στον δεύτερο τελικό. Πέρσι με την Ορμη δεν κατακτήσαμε τίποτα, αλλά με τον ΠΑΟΚ φέτος θέλω να κατακτήσουμε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο Ελλάδος», δήλωσε η Λένα Μούρνου στο paokhandball.gr

«Είναι μία αθλήτρια που επιθυμούσαμε να ενταχθεί στην ομάδα. Τη θεωρούμε μία από τις καλύτερες περιφερειακούς της Ελλάδας και παρουσιάζει πολύ μεγάλη εξέλιξη. Ταιριάζει στο στιλ της ομάδας, μας ισχυροποιεί και θέλουμε να τη δούμε να κατακτά τίτλους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Με τη νέα διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας, του ιστορικού σωματείου με την τεράστια προσφορά στο ελληνικό χάντμπολ, υπάρχει σύμπλευση απόψεων και άριστη συνεργασία, που ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια προς όφελος των δύο σωματείων», δήλωσε ο Δημήτρης Χασεκίδης.

Ανανέωσε η Χριστίνα Ανθίτση
Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορά για μία ακόμη χρονιά η Χριστίνα Ανθίτση. Η 22χρονη πίβοτ, που είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, συμφώνησε σε όλα με τον Δημήτρη Χασεκίδη και έτσι θα ενισχύσει και τη νέα σεζόν την ομάδα.

No comments