Διαμαρτυρία του Διομήδη για τον διαχειριστή του GREEK HANDBALL - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διαμαρτυρία του Διομήδη για τον διαχειριστή του GREEK HANDBALL

Από την επίσημη ηλεκτρονική του Διομήδη, έλαβα την παρακάτω επιστολή, το ακριβές κείμενο της οποίας έχει ως εξής:

"Γιατι δεν παρουσιάζεις όλη την αλήθεια, είσαι και μέλος της ΟΧΕ και την ξέρεις; Δεν υπάρχει επισημο έγγραφο τησ ΟΧΕ απο την Παρασκευή που αναφέρει οτι το ματς θα γίνει στο Καματερο; Δεν το αναφέρουμε στην ιστοσελίδα μας απο χθες το βράδυ; Δεν βγαλαμε αρθρο απο τη σημερινη συσκεψη με την Αστυνομικη Διευθυνση Δυτικής Αττικης όπου η ΑΕΚ δεν παρευρέθηκε; Η οποία αποδείχτηκε παρωδία γιατι παίζονταν πράγματα στο παρασκήνιο; Γιατι τα δικα μας τα άρθρα τα έκανες γαργαρα (επιλεκτικη οραση εχεισ;) και το σημερινό του enwsi.gr το εβγαλες κατευθείαν; Γιατι
δεν γραφείς για τις αφόρητες πιέσεις που δέχεται η ΟΧΕ απο χθες το βράδυ για να αλλάξει την έδρα;
Πες μας επιτέλους τι κανεις; Κανεις δημοσιογραφία, ενδιαφέρεσαι να μαθαίνει ο κόσμος την αλήθεια η είσαι Γραφείο Τύπου της ΑΕΚ; Πατε να διαμορφωσετε την κοινη γνωμη, να μην μαθει ποτε κανένας την αλήθεια, να παρουσιαστεί η Κυψέλη ήρεμα και φυσιολογικά. Δεν υπάρχει αλλαγή απόφασης και μάλιστα χωρίς σκεπτικό;  Στον ημιτελικο του κυπελλου δεν ειχαν γινει εκει επεισοδια και ειχαμε βγαλει 2 σελιδεσ ανακοινωση για τα εκτροπα; Αυτο όμως δεν απασχολεί κανέναν, προκειμένου να κάνει η ΑΕΚ αυτο που θέλει; Και γιατι θέλει Κυψέλη; Για να το κάνει ζούγκλα προφανώς. Εσένα ποια είναι η θέση σου; Καμία. Κρίμα, κάποιοι στην ομαδα περίμεναν περισσότερα απο εσένα.

Διομηδης Αργους"

13 comments

greekhandball.com said...

Καταρχήν θεωρώ το ύφος ανοίκειο. Επίσης δεν απολογούμαι σε κανέναν και για τίποτα. Έχω άποψη για το θέμα η οποία δεν αφορά κανέναν άλλο, παρά μονο εμένα και είναι εντελώς ανεξάρτητη της ιδιότητας μου ως αναπληρωματικού μέλους του ΔΣ της ΟΧΕ.

Διευκρινίζω επίσης ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ μου στείλατε κάτι το οποίο δεν αναρτήθηκε.

Anonymous said...

Οι Διομήδηδες τα έχουν κάνει πάνω τους απο οτι φαίνετε..!! Γιατι να γινει το match όπου θέλει η ομοσπονδία και οχι εκεί που είναι η έδρα της ΑΕΚ....Σας λυπάμαι πραγματικά δεν εχω τιποτα αλλο να πω...Και γιατι να μην γινει ζούγκλα η κυψέλη...?

Anonymous said...

Αν εννοείς να γίνει χαμός από φωνές συνθήματα και υποστήριξη νομίζω ότι αυτό είναι υγεία και ωραία ατμόσφαιρα και μπορεί να το κάνει η ΑΕΚ. Το έκανε στο ευρωπαικό ματς στο γήπεδο του Ιωνικού όπου κέρδισε ο Διομήδης χαλαρά και κύλησαν όλα όμορφα και ωραία

Αλλά αυτό που επιθυμείτε είναι να αμολήσετε τα μπατιροπρεζάκια να επιβάλλουν καθεστώς τρόμου να αλλαλάζουν σαν τα ορκς πάνω από τη συνοδεία όπως κάνατε και στον ημιτελικό και να προσπαθούν να χτυπήσουν.

Δεν πειράζει και έτσι δε μασάει η ομαδάρα ,θα δείτε και απονομή τυχεράκηδες άντε!!!

Anonymous said...

Που την βρήκες την έδρα στην Κυψέλη ρε πανιβλακα? Μπαίνει το κάθε χαζό που δεν έχει δει handball στη ζωή του και πετάει τη μπαρούφα του.Που έπαιξες ρε τα playoff?

Anonymous said...

Μενίδι τα έπαιξα εκεί και αν δεν ήθελε ο διομηδακος..!! Τώρα πες μου.!!!

Anonymous said...

Μενίδι τα έπαιξα εκεί και αν δεν ήθελε ο διομηδακος..!! Τώρα πες μου.!!!

Anonymous said...

μιαμιση ώρα έκανες να μάθεις που τα είχες παίξει κούλα?.Θα σου πει ο Διομηδάκος την Τετάρτη έννοια σου...

Anonymous said...

ωραια επιστολη...βεεεεβαια!ευρωπαικης ομαδας!με κυρος!φατε γλωσσα που χρησιμοποιει επισημα ενας συλλογος προς ενα μελος δσ ομοσπονδιας..σαν να την εστειλε 12χρονος που του σκασανε την μπαλα.μεχρι χθες,σας ειχα σε καποια(μεγαλη) εκτιμηση,και υποστηριζα οτι ειστε το εφαλτηριο που θα κανει τη διαφορα στο ελληνικο χαντμπωλ.με αυτη τη γλωσσα και με αυτο το υφος,δεν εχετε καμμια διαφορα απο τους "καφρους",τους οποιους επικρινετε.μη νομιζετε οτι ειστε καλυτεροι τους.εκτος και αν την επιστολη την εστειλε κανενας σκληροπυρηνικος συνδεσμος φιλαθλων του διομηδη.οποτε παω πασο..

Anonymous said...

εκεί στον Διομήδη εκτός από εντυπώσεις, δημιουργείται και κάτι άλλο???

Anonymous said...

ναι αμέ ,παράγουμε πολλά πράγματα τί ακριβώς σε ενδιαφέρει να σε εξυπηρετήσουμε?

Στο προκείμενο τώρα ,δεν ξέρω ούτε και κανένας από εμάς πιστεύω ,τί έχει γίνει στο παρασκήνιο οπότε δεν παίρνω θέση

Εκείνο που έχω παρατηρήσει είναι πώς όταν ανέβει μία δημοσίευση στο site του Διομήδη μετά από λίγο γίνεται copy paste και εδώ.Μάλιστα πολλές φορές σε σχόλια έχω διαβάσει να γράφει ο διαχειρστής ,απαντώντας σε κάποιους που παραπονιούνταν, ότι τα βρήκα δημοσιευμένα

Άρα σε ένα βαθμό η απορία του γιατί δε αναρτήθηκαν οι δημοσιεύσεις είναι εύλογη.όσον αφορά το ύφος είναι όντως λίγο επιθετικό αλλά και πάλι από ότι φαίνεται γίνονται πολλές διεργασίες παρασκηνιακά οπότε ένας εκνευρισμός ως ένα βαθμό μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογημένος

Ελπίζω όλα αυτά να λήξουν και να δούμε αύριο αγωνιστικό ματς και να προσπαθήσει η ΑΕΚ να ισοφαρήσει τις νίκες μέσα στο γήπεδο και μόνο εκεί

Anonymous said...

Εχετε καταλάβει οτι λειτουργειτε σαν τους κάφρους του ποδοσφαίρου; Ε ρε καημένο χαντμπωλακι που σε κατντήσανε οι φωστήρες!!!

Anonymous said...

Καλα τοσο ντορος γιατι? Το γηπεδο καματερου ειναι αστειο. Με φωτισμο του 1970 με κακο περιβαλλον , το δε Μενιδιου τρισαθλιο. Δηλαδη θα θελατε να παιξετε στο λακκο των λεοντων που και 100 ατομα ειναι υπεραρυθμα σε τετοια γηπεδα?? Του Πανελληνιου ειναι κυριλε ελεγχετε καλυτερα και η τηλεοραση ανταποκρινεται οπως αρμοζει για τετοιο ματς. Δεν αλλαξε να παει και στην Λαμια 10 χιλιομετρα παρακατω πηγε και κυριλε και με περισσοτερη ασφαλεια και για εσας . Κυριλε στην απεναντι κερκιδα θα καθεστε και τα αποδυτηρια σε πληρη ελεγχο. Γιατι τοσο ντορος για να καταλαβω.

Υ.Γ 1. Στα αλλα γηπεδα ποιος χαντμπωλικος ουδετερος θα πηγαινε? ΚΑΝΕΙΣ!!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ? Για ντορο?
Υ.Γ 2. Θερμα μπραβο γιατι σαν σημερα μας κανατε υπερηφανους για το αθλημα μας ΣΗΚΩΝΝΤΑΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!!!Κακως δεν εγινε αναδρομη απο ολους τους καρεκλατους.
Γιαυτο μην αναλωνεστε σε τετοια μικροπραγματα που δεν φερουν κανενα βαρος.

topaz patra said...

Ο μικρομεγαλισμός του καλομαθημένου - καλοταϊσμένου Διομήδη..Ιδού τα αποτελέσματα και το θράσος στον επίσημο λόγο της ομάδας...
υγ. καλά εσύ που γράφεις όλη την ώρα ανοησίες εδώ μέσα χουλιγκάνε του πληκτρολογίου και του Διομήδη(δεν ξέρει με τι να πρωτογελάσει κανείς)ξαναπες μας για αλαλάζοντες πρεζάκηδες της ΑΕΚ την ώρα που λες πίθηκο τον Μπακακούκα και γράφεις την ΑΕΚ ως "κούλα". Γαυράκος από το Αργος που που δεν έχεις ιδέα από χαντμπολ ε???