Ανακοίνωση Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση Διομήδη

Προς μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε την Δευτέρα 27/5/2013 και ώρα 16:26μμ, έγγραφο της Επιτροπής Πρωταθλήματος ΔΕΠ-ΟΧΕ για την αλλαγή έδρας του 2ου Τελικού μεταξύ της ομάδας μας και της γηπεδούχου ΑΕΚ για την Τετάρτη 29/5/2013. Και η έκπληξη μας δημιουργείται από τα τεκμηριωμένα δεδομένα - γεγονότα:

Στις 21/3/2013 έγγραφο της ΔΕΠ για τις ημερομηνίες Β & Γ φάσης Α1 Ανδρών

Γ’ ΦΑΣΗ: θέσεις 1-2


Οι αγώνες θα διεξαχθούν τις παρακάτω ημερομηνίες:
25/5/2013 1ος αγώνας
29/5/2013 2ος αγώνας
01/6/2013 3ος αγώνας (εάν χρειασθεί)

Στις 18/5/2013 ημέρα διεξαγωγής της 2ης αγωνιστικής Β φάσης είναι γνωστές οι ομάδες που καταλαμβάνουν την 1η (ΔΙΟΜΗΔΗΣ) και 2η θέση (ΑΕΚ).

Στις 24/5/2013 έγγραφο της ΔΕΠ με θέμα Ορισμός 2ου Τελικού Γ φάσης με έδρα το Καματερό. Απ’ ότι φαίνεται αναγκαστήκατε να το κάνετε για να μην γελοιοποιηθείτε, μιας και δεν είχατε ορίσει την έδρα του 2ου Τελικού. Είναι εμφανές ότι μέχρι τότε δεν υπήρχε περίπτωση να οριστεί το γήπεδο του Π.Γ.Σ. , για λόγους που πολύ καλά γνωρίζατε στην Ομοσπονδία.

Στις 26/5/2013 ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία για σύσκεψη σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας  στις 27/5/2013 και ώρα 11:00 πμ στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής (Ολυμπιακό Χωριό).

Στις 27/5/2013 και ώρα 11:00 πραγματοποίηση της εν λόγω σύσκεψης, παρουσία εκπροσώπου μας & εκπροσώπου της Ο.Χ.Ε. . Η Α.Ε.Κ. δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα!! Φαίνεται ότι αυτοί είχαν «εσωτερική» πληροφόρηση, ενώ ο κ. Σταυρακάκης, εκπρόσωπος της Ο.Χ.Ε. , όχι. Εφόσον ήταν ήδη δρομολογημένη η αλλαγή της έδρας, για ποιο λόγο πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη-παρωδία; Γιατί δεν ενημέρωσε κανείς την Αστυνομία και εμάς έγκαιρα για την αναβολή της σύσκεψης ώστε να αποφύγουμε όλοι την ταλαιπωρία και την κοροϊδία;

Στις 27/5/2013 και ώρα 16:26 έγγραφο της ΔΕΠ για αλλαγή έδρας του 2ου Τελικού με έδρα το γήπεδο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ στην Κυψέλη, χωρίς καμία αιτιολόγηση.

Προφανώς σήμερα 28/5/2013 θα μας καλέσουν σε νέα σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, διότι η Κυψέλη δεν ανήκει στην Δυτική Αττική.

Από όλα τα παραπάνω γεγονότα είναι σαφές ότι από την 18/5/2013 υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για τον ορισμό του 2ου Τελικού χωρίς όλα τα παραπάνω παρατράγουδα. Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε τι μεσολάβησε μεταξύ 24/5 που ορίστηκε το γήπεδο του Καματερού & 27/5 το απόγευμα που ορίστηκε το γήπεδο του Π.Γ.Σ. . Την απάντηση μάλλον την είδαν όλοι τηλεοπτικά την Κυριακή το απόγευμα.

Κύριε Πρόεδρε της ΟΧΕ , διότι εσείς έχετε την ευθύνη των υφιστάμενων σας και των πράξεών τους, θα έπρεπε να έχετε αποφύγει αυτές τις προχειρότητες, γιατί σας εκθέτουν προσωπικά. Αλήθεια για όλη αυτή την παρωδία που παίχτηκε ήταν ενήμερο & το υπόλοιπο Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε. ή η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σ’ εσάς και στη ΔΕΠ/ΟΧΕ σας. Καλό θα ήταν να δημοσιοποιήσουν και οι υπόλοιποι σύμβουλοι του Δ.Σ. την άποψή τους για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και για τον τρόπο που λειτουργεί η Ο.Χ.Ε. .

Εμείς σαν ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ δεν είχαμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να αγωνιστούμε σε οποιοδήποτε γήπεδο αρκεί να μας αντιμετωπίζετε με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Στην προκειμένη περίπτωση η στάση σας έδειξε έλλειψη και των δύο, δείχνοντας μάλιστα ότι δεν μας υπολογίζετε καθόλου. Έχουμε μάθει με σοβαρότητα, οργάνωση και αγωνιστικότητα να κάνουμε περήφανη την χώρα μας στο εξωτερικό και να διαδίδουμε το άθλημα μας σε όλη την Ελλάδα.  Βεβαιώστε μας λοιπόν ότι αυτή είναι η τελική σας απόφαση και ότι δεν θα αλλάξει πάλι γιατί «άλλαξαν» οι επιθυμίες κάποιων...

Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σας καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Εσείς επιλέξατε αυτή τη διαδικασία, εσείς θα διαφυλάξετε το κύρος του αγώνα. Μην ξεχνάτε ότι είναι  Τελικός του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών . Μην προσπαθήσετε να «κρυφτείτε» πίσω από τη Δ.Ε.Π. , γιατί αυτή η επιτροπή για εμάς δεν υφίσταται, εφ’ όσον σε ένα ακόμα κρίσιμο θέμα τα έκανε θάλασσα και δεν υπάρχει από κανέναν τους η στοιχειώδης ευθιξία, έστω να υποβάλλει την παραίτηση του. Μάλλον δεν έχουν ολοκληρώσει το «έργο» τους ακόμα. Κρίμα, πραγματικά…    

Καλή σας μέρα & καλή τύχη…!!!

Υ.Γ. : Ενημερώστε μας τι δουλειά είχε ο Πρόεδρος της ΔΕΠ και ένα αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, αμφότεροι τέως διαιτητές,  στα αποδυτήρια των διαιτητών του 1ου Τελικού, πριν κλείσει το φύλλο αγώνα? Θα μπορούσαν να τους χαιρετήσουν όταν θα εξέρχονταν των αποδυτηρίων. Μάλλον θα βοήθησαν στην «ορθή» σύνταξη του Φύλλου Αγώνα, όπως αποδείχθηκε τελικά.

Συστήστε επίσης στους εν λόγω «κυρίους» να σταματήσουν να πιέζουν προς την κατεύθυνση που πιέζουν & πριν αλλά και μετά τους αγώνες, γιατί καμιά φορά αυτό γυρίζει μπούμερανγκ. Αν νομίζουν, ότι επειδή «έπιασαν» οι πιέσεις τους μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής, θα πιάνουν πάντα, είναι μακριά νυχτωμένοι. 

8 comments

Anonymous said...

Δυστυχώς εκδηλώθηκες Στάθη και νόμιζα οτι ήσουν ακέραιος. Κριμα για το αθλημα και όσους το αγαπάνε. Το ποδοσφαιροποιήσατε. Πόσο λιγος μου φαίνεσαι. Εβαλες φωτογραφία του Χειβιδόπουλου και του Καμπόσου σε μια ανακοίνωση που σου έστειλε ο σύλλογος με το έμβλημα του συλλόγου.
Μετα δεν πρέπει κανείς να αναρωτιέται γιατι κανείς πέραν του Νιφλή δεν ασχολήθηκε με το περσινό Τσάλεντζ καπ. Θέλετε να ειστε μόνοι(ΑΕΚ); Κλείστε και την πόρτα γιατί μυρίζει.

Anonymous said...

''τι δουλειά είχε ο Πρόεδρος της ΔΕΠ και ένα αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, αμφότεροι τέως διαιτητές, στα αποδυτήρια των διαιτητών του 1ου Τελικού, πριν κλείσει το φύλλο αγώνα?''

Μπέρδεψαν τις εξόδους μωρέ ,αμέσως και εσείς το μυαλό σας στο πονηρό!
'Αλλωστε επιτρέπεται να δέχονται επισκέψεις οι διαιτητές πριν συντάξουν το φύλλο αγώνα.Τί? Όχι? Σωπάτε μωρε εδώ είναι Ελλάντα

greekhandball.com said...

@4:20
Λίγοι είναι οι θρασείς συκοφάντες και οι επαγγελματίες ψεύτες εμπνευστές και δημιουργοί της ανακοίνωσης.

Anonymous said...

Σταμάτησε επιτέλους ρε Παπαχαρτοφυλλη, φτάνει . Ασε τις βαρύγδουπες εκφράσεις και απάντησε παντελονατα σε αυτο που σου καταλογίζει ο 4:20. Αλλάξες απο μόνος σου την φωτογραφία και έβαλες επίτηδες αυτή με τον Χειβιδόπουλο και τον Καμποσο; Πρόσεξε πριν απαντήσεις, μην βιαστεις, είπαμε θελουμε παντελονατη, αντρικια απάντηση.

Anonymous said...

Ωραία φωτογραφία, την αποθηκεύω!

Anonymous said...

Για να τελειώνουμε γιατί άρχισε να γίνεται αηδία η υπόθεση.Πώς κατάφεραν οι διοργανωτές(ΟΧΕ? άλλος? δε ξέρω κ δε με αφορά ως φίλαθλο)να κάνουν δύο ομάδες και τους οπαδούς τους μπάχαλο για ένα τόσο απλό θέμα?

Η ΑΕΚ όπως και καθε άλλη ομάδα σε αντίστοιχη θέση θέλει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο πλευρό της σε ένα ματς δίχως αύριο γιαυτήν,απόλυτα λογικό

Από την άλλη ο Διομήδης θέλει ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής ώστε να μην επαναληφθούν τα έκτροπα του ημιτελικού ,επίσης απόλυτα λογικό νομίζω

Γιατί τρέχει λοιπόν η ΟΧΕ να ανακοινωσει την Παρασκευή Καματερό αφού ξέρει ότι δε θα το θέλει η ΑΕΚ?

Έλα εδώ ΑΕΚ πάρε διορία μέχρι δευτέρα μεσημέρι να κλείσεις την Κυψέλη που θες και αν δεν μπορεσεις θα ορισω εγω γηπεδο τηλεοπτικο(εχω αποψη και γιαυτο αλλα στο τελος).

Τα κατάφερες ΑΕΚ? έλα εδώ Διομήδη παλουκωθείτε κάτω και οι δύο με την αστυνομία να βρείτε ασφαλείς τρόπους και δώστε τέλος σε μια κόντρα που μονο κακο κάνει. Η ΑΕΚ οταν θέλει μπορεί να διεξάγει αγώνα χωρίς να γίνουν έκτροπα ,το απέδειξε στη ρεβανς του ευρωπαικου ματς στη ΝΦ

Όμορφα και ωραία να γίνει το ματς σε ένα γήπεδο με όσο περισσότερους φιλάθλους για την ΑΕΚ αλλά και από την άλλη να μην κινδυνεύει και η σωματική ακεραιότητα του Διομήδη.'Αλλωστε είναι τόσο έμπειρες ομάδες και οι 2 που ελάχιστα της επηρεάζουν οι φωνες και τα συνθήματα(ας είμαστε ρεαλιστές για οπαδική τέρψη περισσότερο είναι όσα γράφονται περι καυτών εδρών κλπ)

Αντ ' αυτού τόσες μέρες ένα κρυφτούλι ,ο ένας πάει σε συνάντηση χωρίς νόημα ,ενώ ο άλλος προσπαθεί να πάρει το γήπεδο που θέλει κλπ κλπ

Συνέλθετε κύριοι όλοι και μην κάνετε την τρίχα τριχιά για ανουσια θέματα που μπορούν να ρυθμιστούν πολυ απλά

Ένας Αργείος φίλαθλος που βαρέθηκε τον κλεφτοπόλεμο των τελευταίων ημερών


ΥΓ.Για τα τηλεοπτικα του Μενιδίου που επικαλέστηκε η ΟΧΕ ,έτυχε να δω το ΑΕΚ -ΠΑΟΚ στο τέλος της κανονικής περιόδου που ήταν και το τελευταίο ματς που μετέδωσε ο ΟΤΕ μιας και τα playoff τα είχε γραμμένα να μην πω που ,και όντως ήταν χάλια η μεταδοση ειδικα της κεντρικής κάμερας.

Έλα όμως που απο το ίδιο γήπεδο είδα και το ΑΕΚ - ΔΟΥΚΑΣ για τα playoff από το sportshero που εχει μια κεντρική καμερα και η λήψη ήταν απείρως καλύτερη διότι ήταν τοποθετημένη πιο ψηλά και δεν εμπόδιζαν οι όρθιοι θεατές... (άσχετος ο τύπος που έστησε τις κάμερες για τον ΟΤΕ? Δεν ξέρω εγώ λέω αυτά που είδα ,δεν είμαι ειδκός)

Anonymous said...

Aυτος ο Μπουνας παλι τι ηθελε στην πορτα?Μηπως εξηνε την πλατη του?Μεσα στην λαμογια και αυτος

Anonymous said...

Σωστος ο 4.20!!!
Συμφωνω απολυτα με τις σκεψεις και τοποθετησεις του 7.44!!!