Συνεχίστηκε το «1ο Τουρνουά 5Χ5 mini HANDBALL 2013» του Φιλώτα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεχίστηκε το «1ο Τουρνουά 5Χ5 mini HANDBALL 2013» του Φιλώτα


Με επιτυχία διεξήχθη η τρίτη αγωνιστική ημέρα (από τις πέντε) του 1ου Τουρνουά 5Χ5 mini HANDBALL 2013, που διοργανώνει ο ΜΠΣ Φιλώτας. Στους αγώνες που διεξήχθησαν στο γήπεδο 5Χ5 του Ξινού Νερού, συμμετείχαν για άλλη μια φορά όλα τα παιδιά που έχουν δημιουργήσει τις ομάδες τους και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 24 αγώνες.

Έγιναν πολλοί ενδιαφέροντες αγώνες, με ανατροπές των σκορ, θαυμάσιες φάσεις, δυνατές μονομαχίες,  ενώ οι πολυάριθμοι γονείς που παραβρέθηκαν υποστήριξαν με παλμό και καμάρωσαν τα αυριανά αστέρια του handball. Σημαντικό γεγονός ήταν η παρουσία του χορηγού του τουρνουά κου Θεοδωρίδη οπού
παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τους αγώνες και τον οποίο ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά και ήταν οι: (αλφαβητικά) Γκάτσιου Άννα, Δεληγιαννίδης Βασίλης, Ζαρογιάννη Ζωή, Θεανώ Λιότσκα, Κούπας Δημήτρης, Παραστατίδου Μελίνα, Ταϊρίδου Θωμαή, Τσουτσουλάκη Τάνια.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και την Εθελοντική Διασωστική Μονάδα Πτολεμαΐδας για την παροχή πρώτων βοηθειών και την γενική ιατρική μέριμνα που πρόσφερε κατά την διάρκεια του τουρνουά.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και το τοπικό συμβούλιο του Ξινού Νερού και τον πρόεδρο του κο Χάσο Νικολάου για την εξαιρετική φιλοξενία και βοήθεια που προσέφεραν για την διεξαγωγή του τουρνουά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013, οπού θα πραγματοποιηθεί η 3η αγωνιστική ημέρα του τουρνουά στο Δ.Δ. Λεβαίας.

No comments