Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ στη Λήμνο σε τουρνουά για τη μνήμη Ν. Σαμαρά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ στη Λήμνο σε τουρνουά για τη μνήμη Ν. Σαμαρά


Στην Λήμνο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου προσκεκλημένος των διοργανωτών του τουρνουά ανόδου στην Α2 Βόλεϊ Ανδρών που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά. Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας παρευρέθηκε επίσης στηντελετής ονομασίας του κλειστού γυμναστηρίου της Μύρινας που πήρε το όνομα του σπουδαίου αθλητή, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο. «Με χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση. Ο Νίκος Σαμαράς τίμησε και υπηρέτησε τον ελληνικό αθλητισμό. Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, αλλά και εγώ προσωπικά τιμούμε την μνήμη και την μεγάλη προσφορά του. Ήταν μια συγκινητική εκδήλωση και ακόμα πιο συγκινητική η παρουσία του κόσμου, που έδειξε πως όχι μόνο δεν πρόκειται να τον ξεχάσει, αλλά θα συνεχίσει μάλιστα το όραμα που είχε για τον αθλητισμό της Λήμνου».

*Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΟΧΕ μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, την σύζυγο του Νίκου Σαμαρά, Έλενα και τον μικρό τους γιο, Στράτο.

5 comments

Anonymous said...

Πρόεδρε στεναχωρημένη βλέπω την Κυρία !!!.......Κρίμα στο παλικάρι......

Anonymous said...

9.02 εισαι θλιβερος

Anonymous said...

αμ ο γιος του..;καλυτερος ειναι;!9.02,εσυ παντως θα δωσεις μεγαλυτερη χαρα..ενας βλακας λιγοτερος!γελοιε

Anonymous said...

Είστε μαμάκες και οι δύο ,
Δεν καταλαβαίνεται κιόλας !!!!!

Anonymous said...

Μήπως ο Πρόεδρος θα ήταν καλύτερα να πήγαινε στο Αμύνταιο στην γιορτή ανόδου της τοπικής ομάδος ?Ας άφηνε την πρόσκληση που του έδωσε ο κ Δέτσης (ως διοργανωτής της γιορτής του βόλευ).Μόνο λόγια ξέρει να λέει για την ακριτική αυτή περιοχή.