«Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ»


Με δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και άλλα δύο που υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί, συνεχίζεται η 1η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, η οποία -εκτός από την αναμέτρηση ΑΕΚ- ΧΑΝΘ- είχε αναβληθεί, λόγω αποχής των διαιτητών.
Ιδιαίτερο παιχνίδι θα γίνει στις Συκιές, όπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά, την ομάδα όπου ανδρώθηκε ως αθλητής, αλλά και έκανε τα πρώτα προπονητικά του βήματα. Συγκεκριμένα ο 42χρονος τεχνικός ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Φοίβου -μαζί με τον νυν προπονητή του συλλόγου Δημήτρη Μασλαρινό- το 1982.
Παρέμεινε ως αθλητής στο σύλλογο μέχρι το 1998, ενώ το 2000 επέστρεψε για να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία για να αποχωρήσει το 2008, όταν και εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ.
«Πρόκειται για ένα συναισθηματικά φορτισμένο ματς για μένα. Πηγαίνω στην ομάδα, όπου πέρασα 20 χρόνια από την ζωή μου. Στο γήπεδο που είναι δίπλα από το σπίτι μου. Η καρδιά μου είναι χωρισμένη στα δύο στην αθλητική και προπονητική μου σταδιοδρομία, στον Φοίβο και τον ΠΑΟΚ. Ο Φοίβος είναι επικίνδυνος αντίπαλος και ενθουσιώδης και σίγουρα έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη του κόντρα στη ΧΑΝΘ», σχολίασε ο Στέλιος Υετίων στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Τα... φώτα σε Κυψέλη Βέροια
Στην Κυψέλη ο Πανελλήνιος υποδέχεται τον ΓΑΣ Κιλκίς σε ένα ματς που ο νικητής θα κάνει ένα βήμα παραπάνω στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Για τους γηπεδούχους δε, ίσως είναι μία από τις λιγοστές ευκαιρίες που θα έχουν στο φετινό πρωτάθλημα να πάρουν τους δύο πόντους κόντρα στους Μακεδόνες, οι οποίοι εκτός έδρας χάνουν μέρος της δυναμικότητας τους.
«Περιμένω από την ομάδα μου να δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα. Δεν θεωρώ το ματς ότι είναι κομβικό. Ο Πανελλήνιος όμως αυτά τα ματς περιμένει για να κερδίσει. Αυτό το ξέρουμε και θα πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι», τόνισε ο τεχνικός του Κιλκίς Νίκος Γεωργιάδης.
Το άλλο σπουδαίο ματς διεξάγεται στη Βέροια με τον Φίλιππο να φιλοξενεί τον Άρη Νίκαιας, δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους και αμφότερες έχουν ηττηθεί και στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει. Η ομάδα που θα χάσει θα αρχίσει να νιώθει ένα... βάρος στην πλάτη της, παρά του ότι είναι ακόμα αρχή του πρωταθλήματος.
Στο Λουτράκι ο Ποσειδώνας Λουτρακίου για τρίτο σερί ματς θα είναι το αουτσάιντερ, αφού μετά τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ θα αγωνιστεί με τον Δούκα, συνεχίζοντας το δύσκολο πρόγραμμα που του επιφύλαξε η κληρωτίδα. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» έχει σαφέστατα το προβάδισμα για την νίκη, αλλά θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα, αφού οι γηπεδούχοι έχουν αξιόμαχο σύνολο.

Ντεμπούτο για την νταμπλούχο Ελλάδας
Ολοκληρώνεται αύριο η πρεμιέρα της Α1 Γυναικών με δύο σημαντικά παιχνίδια. Στην Άρτα η ανεβασμένη Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση μετά την επιβλητική νίκη της στην Κύπρο για το Τσάλεντζ Καπ υποδέχεται την νταμπλούχο Ελλάδος ΑΣΕ Ορμή Λουξ. Για την γηπεδούχο ομάδα είναι ένα τεστ για το ποια πορεία θα ακολουθήσει φέτος μετά από την αναιμική παρουσία της στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια. Για την Ορμή επίσης θα είναι μία καλή ευκαιρία να δείξει σε τι κατάσταση βρίσκεται και μάλιστα στο επίσημο ντεμπούτο του Τζούρκοβιτς στον πάγκο.
Τέλος στη Θεσσαλονίκη οι νεοφώτιστοι Πρωτοπόροι θα παίξουν κόντρα στον έμπειρο δευτεραθλητή Ελλάδος Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Η ομάδα της Μαρίας Καραντώνη έχει ενισχυθεί στις μεταγραφές, έχοντας στη σύνθεση της παίκτριες υψηλού επιπέδου και διεθνείς, ενώ η ομάδα των Γιαννιτσών με την γνωστή συνταγή και τον ενθουσιασμό θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τετάρτη 17/10/2012
Α1 Ανδρών (1η αγωνιστική)
ΚΓ Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος- ΓΑΣ Κιλκίς (Τσάκωνας- Μερτινιάν, Μίγκας)
Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- Άρης Νίκαιας (Χασκής- Αγγελίδης, Ζέρβας)
Λουτρακίου 18:30, Ποσειδών Λουτρακίου- ΑΣΕ Δούκα (Καραπάνος- Συρεπίσιος, Μπεμπέτσος)
Συκεών 20:00, Φοίβος Συκεών- ΠΑΟΚ (Δεληγιαννίδης- Νάσκος, Μεϊμαρίδης)

Α1 Γυναικών (1η αγωνιστική)
ΔΑΚ Άρτας 19:00, Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας- ΑΣΕ Ορμή (Λινάρδος- Μπουγιάκας, Βλάχος)
Μίκρας -3- 20:00, Πρωτοπόροι SPORT 2000- Μέγας Αλέξανδρος (Κατσίκης- Χαρίτσος, Καζαντζίδης)

No comments