Δυναμικό ξεκίνημα της Άρτας με νίκη επί της Ορμής - Μεγάλη νίκη του Α.Σ.Θ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ-SPORT 2000 επί των Γιαννιτσών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δυναμικό ξεκίνημα της Άρτας με νίκη επί της Ορμής - Μεγάλη νίκη του Α.Σ.Θ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ-SPORT 2000 επί των Γιαννιτσών

http://artasport.gr/

Ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα για την Αναγέννηση που νίκησε σήμερα στην Αρτα την πρωταθλήτρια Ορμή με 27-21 (ημίχρονο 12-8). Η ομάδα του Σίμπι Ντοϊτσίνοφ από την αρχή πήρε κεφάλι στο σκορ, δεν απειλήθηκε ποτέ και το τελικό 27-21 ήταν απόλυτα φυσιολογικό με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Στο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν μπροστά με 4 τέρματα και ανέβασε ρυθμούς στο 4ο 10λεπτο ανεβάζοντας την διαφορά στα 6 τέρματα 18-12. Η Ορμή έκανε την αντεπίθεσή της και κατάφερε να μειώσει στο 47΄ στα τρία τέρματα την διαφορά 20-17, όμως η ομάδα μας  είχε λύσεις με
τις Σκουτέλα, Στανκούτε και Σκάρα και πήρε την μεγάλη νίκη με 27-21, με μια διαφορά 6 τερμάτων που ίσως αποδειχθεί υπερπολύτιμη στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τα 10λεπτα: 4-3, 9-5, 12-8, 18-12, 23-17, 27-21.
Διαιτητές: Λινάρδος – Μπουγιάκας (Βέροια),
Δίλεπτα: 3-6, Πέναλτι: 3/4 - 2/4
ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Αναγέννηση Άρτας  (Σίμπι Ντοϊτσίνοφ): Ταταράκις, Μπαλάφα 4, Σκουτέλα 7, Βέμη 1, Σαγάνη, Σκάρα 8, Στανκούτε 6, Δήμου, Μιχαηλίδου 1, Γρούμπα, Νάση, Μπίζα, Μαυρομάτη.
Ορμή Πάτρας (Ράτκο Τζούρκοβιτς): Κασάπη, Μίσκοβιτς, Καράγιωργα 2, Στράτου 1, Μούρνου 9, Δημητρίου 5, Ματαρώνα, Ευαγγελίδου, Χάλα, Έλληνα 3, Νούσια 1, Κορομηλά, Παπαδοπούλου, Πένεφ.

http://avantgarde-beachhandball.gr/
Νίκη στην πρώτη τους εμφάνιση στην Α1 Εθνική κατηγορία και μάλιστα επί του Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών(περσινού δευτεραθλητή), με 30-25,πέτυχε το γυναικείο τμήμα του Α.Σ.Θ.ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ-SPORT-2000.

Πολύ καλή εμφάνιση από όλες τις αθλήτριες, παρουσία του ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Σωκράτη Βακάλη. Επανεμφάνιση έπειτα από ένα χρόνο αποχής της Ελένης Ποιμενίδου που σημείωσε μάλιστα και 3 τέρματα.
Α.Σ.Θ.ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ-SPORT 2000: (Τάρας Ανδρέας), Καραντώνη Μαρία, Δημητρίου Σοφία 7, Μάστακα Ελισάβετ 5, Ποιμενίδου Ελένη 3, Καλοϊδή Άννα-Πολυξένη 5,Σερταρίδου Σεβαστή, Μαυρογένη Ελευθερία, Nenezic Tamara 7,Ασλανίδου Ευτυχία, Παπάζογλου Ειρήνη, Ντελή Ειρήνη 3, Αναγνωστοπούλου Πολυξένη, Πετρίδου Ανδριάνα,Αμοιρίδου Ελπίδα.



4 comments

Anonymous said...

ΚΑΛΑ Η ΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ??? ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ??? ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΠΕΔΟ????

Anonymous said...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 10.29.
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ...
ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ....
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ..(και δικιο ειχε), ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΑ?

Anonymous said...

karavela mazepsou

Anonymous said...

11.26 O KARAVELAS EISE? MIA ZOI O ODIOS EISE.....