Ανοιξε η αυλαία για την Ακαδημία χάντμπολ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανοιξε η αυλαία για την Ακαδημία χάντμπολ


http://olapaok.gr
Με μία πετυχημένη εκδήλωση στο "Παλατάκι" άρχισε η αγωνιστική περίοδος
Την περασμένη Δευτέρα (10/9) διοραγνώθηκε με μεγάλη εποιτυχία εκδήλωση για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου της ακαδημίας χειροσφαίρισης του Α.Σ. ΠΑΟΚ, στην αίθουσα τύπου του PAOK SPORTS ARENA  στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Την έναρξη της περιόδου κήρυξε ο έφορος του τμήματος και μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Γρηγόρης Πετρίδης, μπροστά σε μια γεμάτη αίθουσα από γονείς και αθλητές της ακαδημίας. Κατά την ομιλά του ο κ. Πετρίδης ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά στους αθλητές και τους γονείς της
ακαδημίας τονίζοντας την πρόθεση του Α.Σ. ΠΑΟΚ να στηρίξει την ακαδημία με όλες του τις δυνάμεις.
Ευχές για καλή αγωνιστική περίοδο έκανε και ο διεθνής τερματοφύλακας της αντρικής ομάδας Κώστας Γουργούμης.
Στην εκδήλωση έγινε και αγωνιστικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, με ιδιαίτερη αναφορά στην 4η Πανελλήνια θέση που κατέλαβε η παιδική ομάδα καθώς και στην συμμετοχή της παμπαιδικής ομάδας στην τελική φάση του πρωταθλήματος.
Έγινε επίσης παρουσίαση των νέων συνεργατών της ακαδημίας, του πολύπειρου και επιτυχημένου προπονητή Βασίλη Σκανδάλη που αναλαμβάνει την παιδική ομάδα καθώς και του Σίμου Πατσιαλά που αναλαμβάνει χρέη manager της ακαδημίας.
Τέλος η βραδιά έκλεισε με συμβουλές για σωστή ψυχολογική στήριξη των γονιών προς τους μικρούς αθλητές από την αθλητική ψυχολόγο Δέσποινα Δολμά.

1 comment

Anonymous said...

Καλή αγωνιστική περίοδο!