ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ: «ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ: «ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Την Παρασκευή το Σάββατο και την Κυριακή στον Ατέρμονα θα λάβει χώρα το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο Διαιτησίας που διοργανώνει η ΚΕΔ της ΟΧΕ. Με την ευκαιρία του σεμιναρίου ο Πρόεδρος της ΚΕΔ ΟΧΕ Θανάσης Νικολίτσας επισημαίνει:
·  Για τον απολογισμό της τελευταίας περιόδου:
«Η χρονιά ήταν καλή. Ακούσαμε λιγότερα παράπονα από τους ιθύνοντες των σωματείων αλλά ποτέ η ΚΕΔ  δεν είναι ικανοποιημένη γιατί θέτει πάντα τον πήχη ψηλά».

·  Για το νέο σεμινάριο:
«Θα ζητήσουμε από τους διαιτητές να είναι περισσότερο προσεκτικοί από κάθε άλλη φορά, γιατί φέτος έχουμε την αναδιάρθρωση των κατηγοριών και έχουν ακόμα πιο δύσκολο έργο»

· Για το τι ζητάει από τον διαιτητή:
«Όταν πάρει τον ορισμό στα χέρια του να μπει στην ψυχολογία του συγκεκριμένου αγώνα και να προσέξει τα πάντα που έχουν σχέση με τον ίδιο, την εμφάνιση του, τη συμπεριφορά του, τη φυσική του κατάσταση»

·   Για το τι θα κάνει η ΚΕΔ:
«Η ΚΕΔ θα είναι αυστηρή και αμείλικτη στους επιλήσμονες αλλά  παράλληλα θα βρίσκεται στο πλευρό των διαιτητών και θα τους στηρίζει»

· Για το τι είδε στη διαιτησία των Ολυμπιακών Αγώνων:
«Παρατήρησα ότι οι διαιτητές των Ολυμπιακών αγώνων άφηναν ελεύθερα το παιχνίδι να εξελιχθεί, δεν το σταματούσαν για «ψύλλου πήδημα», διότι όταν το παιχνίδι το σταματάς για ασήμαντο λόγο το τραυματίζεις. Ο  Ούγκρος Αρχιδιαιτητής  Σαντόρ Αντόρκα, που θα διδάξει και στο σεμινάριο θα μας ενημερώσει για όσα είδε στους ολυμπιακούς ενώ θα μας πει για τις αλλαγές που θα ισχύσουν για την περίοδο 2009-2010»

· Για το τι έκκληση κάνει στους ιθύνοντες των σωματείων:
«Τους καλώ να βοηθήσουν ώστε να μεγαλώσουμε τη δεξαμενή της διαιτησίας με άξιους και ικανούς διαιτητές. Σ αυτό θα συμβάλλουν και τα σεμινάρια διαιτησίας της Αθήνας Θεσσαλονίκης και του Άργους που θα γίνουν τους επόμενους μήνες και όλα τα άλλα που θα προκηρυχθούν στο μέλλον. Τους καλούμε να στείλουν αθλητές και αθλήτριες που θα στελεχώσουν τη διαιτησία και να μη τη θεωρούν φτωχό συγγενή . Η διαιτησία είναι μέρος του αθλήματος και είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει το άθλημα . Αθλητές που δεν θα έχουν μέλλον στο άθλημα θα μπορούσαν να στελεχώσουν κατά τον καλύτερο τρόπο τη διαιτησία».
·  Για το τι υπόσχεται στον τομέα της διαιτησίας
«Με υπευθυνότητα η ΚΕΔ θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της πάντα με την συμπαράσταση της διοίκησης της Ομοσπονδίας».
·  Για τους παρατηρητές:
«Θα είμαστε ακόμα πιο αυστηροί στους παρατηρητές. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να κρίνουν τους διαιτητές σαν φίλους , αλλά σαν συνεργάτες και κρινόμενους.
Εάν τους κρίνουμε ως φίλους έχουμε αποτύχει και δεν τους έχουμε καταστήσει προσεκτικούς για τα τυχόν λάθη τους».
· Για τον απολογισμό των 4 χρόνων της θητείας του, ως προέδρου της ΚΕΔ:
«Στα χρόνια αυτά προχωρήσαμε σε ανανέωση του δυναμικού της διαιτησίας σε ποσοστό 60%. Άλλαξε η φιλοσοφία και σ΄ αυτή τη νέα φιλοσοφία θα επιμείνουμε. Ζητάμε από τους παράγοντες να προσεγγίζουν τα λάθη των διαιτητών με κατανόηση γιατί τα λάθη είναι ανθρώπινα και ιδιάιτερα στο χάντμπολ δεν υπάρχει σκοπιμότητα. Είδαμε σε μεγάλους διεθνείς αγώνες άλλων αθλημάτων μεγάλα λάθη της διαιτησίας. Στο πνεύμα της δημιουργικής συνεργασίας με τους διαιτητές και τους παράγοντες των ομάδων θα βοηθήσουμε όλοι, ώστε να ολοκληρώνονται τα παιχνίδια με τον καλύτερο τρόπο και να ανεβαίνει το άθλημα όλο και πιο ψηλά.

ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ:» ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»
Η Διεθνής αθλήτρια της ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ ΠΑΤΡΩΝ Ελένη Ποιμενίδου για την επιτυχία της ομάδας της στην πρώτη προκριματική φάση του Champions League Γυναικών είπε: «Δεν βρεθήκαμε τυχαία στην πρώτη θέση . Τα παιχνίδια ήταν δύσκολα, όλες οι αθλήτριες δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ο προπονητής μας Ζλάτκο Πετρονίγιεβιτς μας τόνισε τον ενθουσιασμό του και την αγάπη του μετά το τέλος των αγώνων και συμπλήρωσε πως τον βγάλαμε ασπροπρόσωπο και μέσα στην πατρίδα του . Για τους αγώνες στην Ισπανία στην δεύτερη προκριματική φάση, τα πράγματα είναι δύσκολα,  αλλά παίζουμε στο γήπεδο 7  με 7 και συνολικά 14 με 14. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να προσπαθήσουμε ακόμα και για την ανατροπή»

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/9/08 ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ  ΓΙΑ Α2 ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ -Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Σήμερα Τετάρτη 10/9/08 και ώρα 12.00 στα γραφεία της ΟΧΕ (3ης Σεπτεμβρίου 56, αίθουσα Θανάση Σιούλη, 4ος όροφος)  θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις  για τα πρωταθλήματα  Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, Α2 Κατηγορίας  Γυναικών, Β΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών περιόδου 2008-2009.

161 comments

Anonymous said...

ela re poimenidou arrostia..

Anonymous said...

Κ.ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΘΕΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΜΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΈΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Α1 ΚΑΙ Α2. ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ Β.ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΙΣ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΛΟΓΟ ΑΛΛΟΙΩΣΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΆΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒLOG, ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΑ...γεια...

Anonymous said...

Πανελλήνια πρωτοτυπία διεκδικεί η διαιτησία του χάντμπωλ:
Ο πρόεδρος ενός από τους μεγαλύτερους συνδέσμους διαιτητών προπονητής ανδρικής ομάδος που αγωνίζεται σε επίσημη κατηγορία!!...

Τι άλλο θα δούμε;

Τι έχει να πει γι' αυτό ο πρόεδρος της ΚΕΔΧ και η ΟΧΕ

Anonymous said...

Εγώ δεν πιστεύω τον παραπάνω φίλο που πάντως φωτογραφίζει τον Πρόεδρο του συνδέσμου της περιοχής της Β. Ελλάδος. Αν αληθεύει πάντως κάτι τέτοιο πρέπει να τον κάνετε φύλλο και φτερό τον κύριο.

Anonymous said...

Η διαιτησία, όπως και όλο το άθλημα (από την κορυφή έως τα νύχια)μαστίζεται από τη λαίλαπα των...ισσοροπιών. Και μια και η κουβέντα είναι στη διαιτησία πρέπει να λέγονται κάποια πράγματα. Όπως το πόσο ισσοροπιστής προσπαθεί να είναι ο πρόεδρός της, πόσο ισχύουν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, πόσο άσυλο έχουν κάποια μέλη στην διαιτησία, πόσο απέτυχε ο θεσμός του παρατηρητή ή κομισάριου ή delegate. Όπως και να τον λένε πάντως αυτόν τον θεσμό, στην Ελλάδα είναι μια φούσκα που μεγαλώνει κατά το δοκούν. Ο Θανάσης Νικολίτσας ωστόσο δεν παύει να είναι ΤΙΜΙΟΣ.

Anonymous said...

Σίγουρα είναι τίμιος μα άβουλος και ανίσχυρος από δικά του καθαρά λάθη. Προσπαθώντας να διατηρήσει τη θέση του με κάθε τρόπο αλλά και για να αποδυναμώσει τον πραγματικό κουμανταδόρο της διαιτησίας (διαιτητή), έχασε τη μπάλα. Δεν γίνεται να λές συνέχεια ναι ή να σε αδειάζουν και εσύ να κανεις ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Anonymous said...

Με ποιο σκεπτικο βγηκαν απο υποψηφιοι διεθνεις διαιτητες οι Τζαφειροπουλος-Μπετμαν και μπηκαν οι Συρεπισιος-Μερτινιαν?

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ...ΛΑΘΟΣ. ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ

Anonymous said...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΑΔΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΔΕΛΦΟ ΓΝΩΣΤΟΎ ΔΙΑΙΤΗΤΗ [ΚΑΤ΄Ε ΜΕ ΤΙΜΙΟΣ] ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΦΕΤΟΣ ΣΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊΣΑΙ Ο [ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ] ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ, Ο ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ[ΑΡΓΟΣ]ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, [ΙΣΟΠΑΛΙΑ], ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΟΥ ΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΠΑΛΙ ΣΩΝΟΤΑΝ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ [ΑΡΓΟΣ]. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ.ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΤΟΝ Κ.ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Anonymous said...

Μην μασας αλλα εκτος απο το λαθος δωσε και μια πιο πειστικη απαντηση

Anonymous said...

Με ποιο σκεπτικο βγηκαν απο υποψηφιοι διεθνεις διαιτητες οι Τζαφειροπουλος-Μπετμαν και μπηκαν οι Συρεπισιος-Μερτινιαν?

Anonymous said...

poses fores 8a rwtiseis?

Anonymous said...

Μήπως γιατί τους ματιάσανε ?

Anonymous said...

Η σωστή ερώτηση είναι: Με ποιο σκεπτικο βγηκαν απο υποψηφιοι διεθνεις διαιτητες οι Τζαφειροπουλος-Μπετμαν και μπηκαν οι Παπαματθαίου - Χρηστίδη ;

Anonymous said...

Παπαματθαιου-Χρηστιδη ηταν και περσι και τα γυναικεια ζευγαρια ειναι ξεχωριστα απο τα ανδρικα.

Anonymous said...

Κάνεις λάθος. Τα ζευγάρια δεν διαχωρίζονται σε άντρικά και γυναικεία.

Anonymous said...

Και τι έγινε τότε;

Anonymous said...

Ποιος πηρε την αποφαση?

Anonymous said...

Οι Τζαφερόπουλος Μπέτμαν μαζί με τον Βλάχο και τον Χατζηγεωργίου απείλησαν τον Νικολίτσα (γιατί δεν τολμάνε να κάνουν αλλού ταρζανιές)ότι θα κάνουν το σεμινάριο ροντέο. Για να τους ηρεμήσουν και για να διαφυλάξουν το κλίμα στο σεμινάριο αφού απ΄ ότι ακούγεται θα γίνει κόλαση με τα οικονομικά, τους είπαν ότι εγινε ....τυπογραφικό λάθος και ότι επικοινωνήσανε με EHF και όλα είναι εντάξει. Ο Αντόρκα που έρχεται την Παρασκευή θα δώσει τις απαντήσεις και θα διευκρινιστεί αν θα είναι υποψήφιοι ή όχι. Πάντως έχει πολύ παρασκήνιο αυτή η υπόθεση το οποίο θα μαθευτεί αργά ή γρήγορα.

Anonymous said...

ΚΩΣΤΑ ΤΙ ΛΕΣ; ΘΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ;ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ

Anonymous said...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ-ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΥΡΙΕ ΤΙΜΙΕ ΤΗΣ ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΛΛΗ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ......

Anonymous said...

Φιλαράκια, έτσι και αλλιώς ανώνυμα μιλάτε (δεν είναι κακό αυτό), γιατί δεν λέτε και ονόματα να μαθαίνουμε τι γίνεται στον χώρο του χάντμπολ; Ο κ.Τίμιος, και ο αδερφός του διαιτητή, και ο πρόεδρος του Συνδέσμού της Βόρειας Ελλάδας... Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Μιλήστε ανοικτά... Δεν θα σας δαγκώσει κανένας. Να γίνει ομορφότερο το μπλόγκ. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ο διαιτητής που έχει αδερφό προπονητή στη Β'νότου (Εσπερος Καλλιθέας) είναι ο Ανταλής. Πείτε κάτι περισσότερο...

Anonymous said...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΕΣΥ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΡΑΦΤΟ....γεια...

Anonymous said...

Όσο οι διαιτητές, παρατηρητές θα παραμένουν απλήρωτοι, χωρίς να τους καταβάλονται ούτε καν τα έξοδα μετακίνησης και διαβίωσης, διαιτησία δε θα "φτιάξουμε" ποτέ! Από ποιον να έχεις απαιτήσεις; Από αυτόν που επιχορηγεί τα πρωταθλήματα για να γίνονται και να παίζει ο χομπίστας κι η χοντρή; Ποιος από μας θα προέτρεπε το παιδί του να πάει και να ασχοληθεί και να του επιδοτεί το χόμπυ του ο ίδιος; Ποια οικογένεια (μέσα στις σημερινές πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες) θα χαιρόταν πολύ που θα έβλεπε τον πατέρα να τριγυρνάει κάθε Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα, να κάνει το χόμπυ του και να ξοδεύει γι' αυτό από τον οικογενειακό προϋπολογισμό (και να τον βρίζουν κι από πάνω);
Η ΟΧΕ είναι η μόνη εθνική ομοσπονδία στην Ευρώπη που οι διαιτητές δεν πληρώνονται στο γήπεδο πριν τον αγώνα... Ούτε καν η Αλβανία, η Μολδαβία ή το Ουζμπεκιστάν...

Anonymous said...

TA ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ EHF ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ? ΕΤΣΙ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ...

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ; ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ), ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ.ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΟΔΕΥΕΤΕ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΟΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ (ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΤΑΚΤΑ)ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣΤΕ, ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ (ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ)ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ Η ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΟΚ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ Η ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ. ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ (ΜΟΝΟ) ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ (ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 80%)ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΟΜΠΙ. ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΩΣ ΧΟΜΠΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΑΜΑΛΙΚΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Η ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΝΤΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ!

Anonymous said...

Επειδή προφανώς απευθύνεσαι σ' εμένα κατ' αρχήν να σου πω ότι είμαι διοικητικό στέλεχος ομάδος της Α1 κι όχι διαιτητής. Όλα όσα αναφέρεις είναι απλώς λαϊκίστικα και δεν έχουν λογική βάση ούτε καν μπορούν να αποδειχθούν γι' αυτό τα αντιπαρέρχομαι. Όταν πριν 2 χρόνια συγκεντρωθήκαμε οι ομάδες της Α1 συμφωνήσαμε όλοι ότι πρέπει να πληρώνονται οι διαιτητές στο γήπεδο, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε και απαιτήσεις και κριτήρια, πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ πράξη... Υποψήφιοι δεν πηγαίνουν στις σχολές γιατί ξέρουν ότι δεν πληρώνονται, οι δε υπάρχοντες δηλώνουν αμέτρητα κωλύμματα γιατί τα οικονομικά τους δεν αντέχουν τις μετακινήσεις. Έχεις αναλογισθεί τι πρέπει άμεσα να ξοδέψει ο διαιτητής από τη Δράμα που θα πάει στο Άργος ή ο άλλος στα Χανιά, την Μυτιλήνη, την Κέρκυρα κοκ;. Πόσες χιλιάδες χλμ καλύπτουν με τα προσωπικά τους ΙΧ, τη φθορά που αυτά υφίστανται και τους κινδύνους που συνεχώς εκτίθενται στο οδικό δίκτυο της Ελλάδος κάθε Σ/Κ; Εμείς, ως ομάδα μπορούμε να έχουμε χορηγούς για τα έξοδά μας. Οι διαιτητές όχι. Αλλά έχουμε συνηθίσει στο κρατικό χρήμα και κάνουμε τους παράγοντες με αυτό. Αν καθίσεις ποτέ κι ασχοληθείς με ορισμούς στην Ένωσή σου θα διαπιστώσεις το πρόβλημα σε όλο του το μεγαλείο (νέοι που είτε δεν υπάρχουν είτε εξοντώνονται με τα πολλά παιχνίδια και την απληρωσιά και φεύγουν και παλιοί που εξαιτίας της απληρωσιάς απέχουν μερικά και τους έχεις ανάγκη και τους παρακαλάς και δεν μπορείς και να τους ελέγξεις γιατί σου κάνουν "χάρη"...). Αν δεν λυθεί το πρόβλημα της πληρωμής των διαιτητών, θα βρισκόμαστε κάθε χρόνο στο ίδιο σημείο να συζητάμε τα ίδια πράγματα. Δεν μπορεί όλες οι χώρες της Ευρώπης (ακόμη κι η Αλβανία) να έχουν λύσει το πρόβλημα και να μη μπορούμε εμείς...

Anonymous said...

φιλε, εχω ισχυρες αμφιβολιες για το αν ολες οι ομαδες -εστω της Α1- συμφωνουν να πληρωνουν απο την τσεπη τους διαιτητες πριν τους αγωνες.
Και αυτο γιατι ειναι ενα προσθετο κοστος για αυτους. Ασε που πολλοι δεν βλεοπουν με καλο ματι τις αμεσες οικονομικες δοσοληψιες ομαδων και διαιτητων για ευνοητους λογους...
Παντως η αληθεια ειναι οτι θα ηταν μια λυση

Anonymous said...

Δεν είναι απόλυτα διασταυρωμένο αλλά η πηγή είναι αξιόπιστη *. Σύμφωνα με αυτή την πηγή πριν από λίγο καιρό συζητήθηκε μεταξύ Αγγελούδη και Μίγγα, ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής μιας επιτροπής για την ανάπτυξη της διαιτησίας μαζί με τον Μπεμπέτσο και τον Μπάβα και στην οποία ΔΕΝ συμμετέχει ο καθ΄ ύλην αρμόδιος Νικολίτσας (δεν κατάλαβε άραγε το καπέλωμα), ότι η διαιτησία είναι γηρασμένη και ότι πρέπει να ανανεωθεί και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Σε αυτή τη συζήτηση ο Μίγγας ο οποίος είναι και επίσημος συνομιλητής της Ελλάδας στη διαιτησία της ΕΗF, φωτογράφισε την ηλικία των συγκεκριμένων διαιτητών ως αρνητικό παράγοντα για την σταδιοδρομία τους στο εξωτερικό και ότι αν θέλουμε να δούμε Έλληνες διαιτητές σε διεθνείς διοργανώσεις τα επόμενα χρόνια πρέπει να οδηγηθούμε σε μικρότερες ηλικίες. Ο Νικολίτσας το έμαθε αυτό και για να αποδυναμώσει τον Μίγγα στον Αγγελούδη δεν εισηγήθηκε το γυναικείο ζευγάρι με το πρόσχημα ότι δεν έχουν παίξει Α1ανδρών και ότι πρέπει να ακολουθηθεί η ιεραρχία. Η ΚΕΔΧ όμως δεν δηλώνει αλλά εισηγείται στο ΔΣ το οποίο στέλνει την επιστολή προς την Ευρωπαϊκή. Βλέποντας την κατάληξη καταλήγουμε στα εξής συμπεράσματα:
- η εισήγηση της ΚΕΔΧ έγινε αποδεκτή από το ΔΣ της ΟΧΕ και τότε υπήρξε μαγείρεμα στην EHF.
ή
- η ΟΧΕ δήλωσε τους διαιτητές όπως τους έστειλε η Ευρωπαϊκη με τους Τζαφερόπουλο και Μπέτμαν να μην είναι μέσα.
Τώρα αυτά περί τυπογραφικού λάθους είναι για τους Ουζουμπούρου και καλό θα ήταν να μην διαρεύσουν προς τα έξω γιατί θα γίνουμε περίγελος.

*Με την επιφύλαξη για τις πληροφορίες της πηγής αλλά με δεδομένα τα συμπεράσματα εκ του αποτελέσματος.

Anonymous said...

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΤΟ ΒΟΛΕΙ. ΩΣΤΟΣΟ ΜΗΠΩΣ ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ; ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΝΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΦΩΤΙΑ.

Anonymous said...

ΠΩ ΠΩ ΚΑΤΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ....

Anonymous said...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ...ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΔΧΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Anonymous said...

Κοιμάσαι κι ονειρεύεσαι!... Η συμφωνία με την εταιρεία στην οποία αναφέρεσαι και με την οποία όλοι συναινέσαμε κι υπογράψαμε (υπάρχουν οι δηλώσεις όλων μας στα χέρια του ΣΥΔΧΑ) δεν υλοποιήθηκε ποτέ γιατί τελικά η εταιρεία που επιλέξατε χρεωκόπησε κι έκλεισε, αυτοί που χρεώθηκαν την κίνηση εξαφανίσθηκαν κι ενώ όλοι ζητούσαμε την άσκηση ενδίκων μέσων κατά της εταιρείας (πριν κλείσει οριστικά) ο ΣΥΔΧΑ περί άλλα ετύρβαζε...

Σε ότι αφορά στην Ομοσπονδία ο ΣΥΔΧΑ είναι ο μόνος διασπαστικός γιατί κρύβεται πίσω από τηυν διάταξη του νόμου που αναφέρεται στην ύπαρξη Συνδέσμου που λειτουργεί στην έδρα της Ομοσπονδίας κοκ και στο τέλος δεν κάνει και δουλειά. Άρα ποιος είναι ο κομπλεξικός;...

Γι' αυτό αν δεν ξέρεις είτε γιατί είσαι πολύ νέος στο χώρο είτε πολύ άσχετος είτε θέλεις σκόπιμα να παραπληροφορείς, καλύτερα να σωπαίνεις γιατί δε σε παίρνει, ειδικά όταν έχεις απέναντί σου κόσμο που τα ξέρει πάρα- πάρα πολύ καλά...

Anonymous said...

Δεν έχω γνώση να σου απαντήσω για ομοσπονδία διαιτητών ή στολές κλπ. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η "φαγωμάρα" όπως την λες μεταξύ των συνδέσμων (αν υπάρχει γιατί προσωπικά δεν γνωρίζω τα εσωτερικά τους) βολεύει πολύ την Ομοσπονδία κατά το "διαίρει και βασίλευε", ώστε να μην υπάρχουν απαιτήσεις για τα αυτονόητα... Ο νοών νοείτω...

Anonymous said...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΜΑΪΟ 2007 ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2009. ΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΣΤΟΛΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΝΩ ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ HUMMEL ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΗΝΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΔΧΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟΣ? ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΨΕΙ ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΗΣ ...ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΒΛΑΧΟΥ -ΓΚΑΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ?
ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ.

Anonymous said...

Έσύ που τα ξέρεις πάρα πολύ καλά ο ΣΥΔΧΑ δεν κρύβεται αλλά ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ τη διάταξη του Νόμου που λέει ότι όταν δεν υπάρχει Ομοσπονδία διαιτητών τα καθήκοντα της τα ασκεί ο σύνδεσμος με τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ και όχι αυτός που βρίσκεται στην έδρα της εκάστοτε Ομοσπονδίας. Απλά για να μη δημιουργείς εντυπώσεις ...ΚΑΡΝΤΑΣΗ.

Anonymous said...

Ρε παιδιά σταματήστε τα τηλέφωνα μεσημεριάτικα.

Anonymous said...

Αφού, λοιπόν οι στολές ήταν "εδώ", όπως λες γιατί δεν παραδόθηκαν ενώ υπήρχαν οι ενυπόγραφες δηλώσεις αποδοχής των όρων της χορηγίας όλων μας;... Απλό: Γιατί οι στολές (και ολόκληρο το υλικό) δεν εισήχθησαν ποτέ στην Ελλάδα λόγω δυσπραγίας της εταιρείας, η οποία ενδιαμέσως προσπαθούσε να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους της συμφωνίας

Anonymous said...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ HUMMEL ΔΑΝΙΑΣ.

Anonymous said...

Molis piasame ta diskola arxisame diafora me stoles sindesmous kai alles istories gia na min sxoliastoun ta proigoumena posts

Anonymous said...

Aφου ο Μιγκας ειναι επισημος συνομιλητης της Ελλαδας στην Ευρωπαικη, τωρα που σταματαει τη διαιτησια και θελει να αναλαβει θεση στην ευρωπαικη θυμηθηκε τις ηλικιες των διαιτητων? Γιατι με το κυρος που διαθετει δεν εκανε κατι αναλογο λιγα χρονια πριν για αλλους διαιτητεςπου ηταν παλι επισημος συνομιλητης στην ευρωπαικη? Μηπως γιατι τοτε ηταν ενεργος διαιτητης ακομα και καποιο αλλο ζευγαρι μπορει να του "ετρωγε" παιχνιδια και αν ηταν και καλοι διαιτητες και το κυρος του προς την ευρωπαικη? Ποιον διαιτητη εχει βοηθησει ως σημερα γιατην Ευρωπη.Ουτε ο Κρονος δεν ετρωγε ετσι τα παιδια του.

Anonymous said...

Aν η ΟΧΕ εστειλε το εγγραφο στην Ευρωπαικη με τους Μπετμαν-Τζαφειροπουλο ποιος "συνομιλητης" επενεβη για να αλλαξουν τα ονοματα?και αν εγινε ετσι χωρις να το ξερει ο προεδρος θα υπαρξει και τιμωρια? Για να δουμε ποιος θα γινει "ρομπα". Ε ρε γλεντια με τους αδιαφθορους και υπερμαχους της διαιτησιας.

Anonymous said...

ΠΛΑΚΑ,ΠΛΑΚΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,Ε;ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ,ΙΑΤΡΟ, ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΊΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΈΣ, ΡΟΥΧΙΣΜΟ, ΜΠΑΛΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΕΑΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΎΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΓΩ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΉΣΩ ΜΕΤΑ, ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΘΕΩΡΏ ΕΑΥΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ...γεια...

Anonymous said...

Και επειδη το ξεχασες φιλε συνομιλητη ισως γιατι δεν εκανε ο "συνομιλητης" την ιδια παρεμβαση περσι με τους Μανδα-Παπαχαρτοφυλλη που ηταν και μεγαλυτεροι σε ηλικια?

Anonymous said...

Μην ξεχνάτε ότι η Παπαματθαίου - Χρηστίδη έχουν σήμα EHF και πήγαν σε όλες τις διοργανώσεις της EHF για νέους διαιτητές και έτσι μπορεί η ίδια η Ευρωπαϊκή να το μεθόδευσε. Η κοινή λογική πάντως λέει ότι δεν μπορεί ο Μίγκας να παρενέβη στην Ευρωπαϊκή για να αλλάξει την επιθυμία της ΟΧΕ που υποτίθεται ήταν Τζαφερόπουλος Μπέτμαν. Όποιος ξέρει τον Μίγκα είναι σίγουρος ότι ποτέ δεν θα έκανε τέτοιο πράγμα γιατί αποφεύγει να συγκρούεται και να εκτίθεται. Σχετικά με τους Μανδα-Παπαχαρτοφυλλη πάλι για τον ίδιο λόγο δεν θα έκανε παρέμβαση γιατί αυτοί ήταν επιλογή του Αγγελούδη.

Anonymous said...

Εγώ νομίζω ότι η απάντηση βρίσκεται εδώ

Anonymous said...

Να ρωτήσω κάτι; Ο Νικολίτσας τι έκανε; Μήπως έβλεπε τα τραίνα να παιρνούν;

Anonymous said...

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΜΙΓΚΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΧΟΝΤΑΣ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΧ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΧΕ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ? Η ΟΧΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Η Ο ΜΙΓΚΑΣ

Anonymous said...

Πολλοί κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε και στοχοποιείτε τον Μίγκα μάλλον αδίκως. Και αυτή η στόχευση με τα παραπάνω σχόλια εξυπηρετεί μόνο τον Νικολίτσα ο οποίος και φέρει σημαντική ευθύνη γιατί λειτούργησε κουτοπόνηρα για να εκθέσει τον Μίγκα ο οποίος έπεσε σε μεγάλη λούμπα και άντε να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Επανέρχομαι στην κοινή λογική και δεν μπορώ και πάλι να καταλάβω πως μερικοί νομίζουν ότι εκεί στην ΕΗF θα αδιαφορούσαν για την βούληση της Ομοσπονδίας που θεωρητικά ήταν Τζαφερόπουλος Μπέτμαν και θα άκουγαν τον όποιο Μίγκα. Επισημαίνω για όσους δεν γνωρίζουν ότι οι Παπαματθαίου-Χρηστίδη έχουν σήμα ΕΗF young και σπρώχνονται από την Ευρωπαϊκή με τα χίλια. Και όποιος διαβάσει ξανά εδώ θα διαπιστώσει ότι θα έχαναν το σήμα αν δεν δηλώνονταν φέτος. Αρκεί να δει κανείς ότι συμμετέχουν ανελιπώς σε κάθε τουρνουά με νέους διαιτητές που διοργανώνει η EHF στα οποία μάλιστα παρευρίσκεται και η ηγεσία της. Και σίγουρα αυτές οι πρόσκλησεις έρχονται απ΄ έξω χωρίς την παρέμβαση καμμιάς ΟΧΕ καμμιάς ΚΕΔΧ και κανενός Μίγκα.

Anonymous said...

Τοτε τα πραγματα ειναι πολυ απλα. η ΟΧΕ ξερει τι εγραφε το χαρτι προς την ευρωπαικη για τους υποψηφιους.Αν ελεγε συρεπισιος -μερτινιαν ΟΚ προβλημα της ΟΧΕ αν ελεγε τζαφειροπουλος - μπετμαν τοτε τι γινεται? ποιος εκανε τη λαμογια.κοινη λογικη ειναι και αυτη που περιμενει απαντηση οεο.παντως ουτε ο ιδιος ο μιγκας δεν θα απαντουσε ετσι.μπραβο σου.περιμενω απαντηση

Anonymous said...

Έχεις δίκιο γιατί απαντώ σε σχόλια που δεν θα τα έγραφε ούτε ο Νικολίτσας. Το χαρτί από εδω μπορεί να παρουσιαστεί κατά το δοκούν. Το θέμα είναι να εμφανιστεί το χαρτί όπως ελήφθη στην Ευρωπαϊκή. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι έξω είναι ενα μάτσο μακάκες, άγονται και φέρονται από τον καθε Μίγκα ενώ τα επίσημα έγγραφα των Ομοσπονδιών τα παίρνουν και τα κάνουν ντεκόρ στη σοφίτα της Βιέννης. Επίσης δεν τίθεται θέμα για το ζευγάρι που αναφέρεις το οποίο θα ήταν σε κάθε περίπτωση μέσα.

Anonymous said...

Δικηγόρε του Μιγκα (αν δεν είσαι ο ίδιος). Είναι δεδομένο ότι η ΟΧΕ έστειλε Τζαφερόπουλο-Μπέτμαν.Άρα η λαμογιά έγινε από κάποιον που θα ήθελε να κάνει τα δικά του παιχνίδια. και τέτοιος που να έχει και επαφές με την Ευρωπαϊκή είναι μόνο ο Σωτήρης.Βοά το πανελλήνιο ότι αυτός πήγε να την κάνει στους μικρούς.Όμως για κακή του τύχη βρέθηκε ανεπανώρθωτα εκτεθημένος, άσχετα αν μετά για να το μαζέψει έκανε τον διαιτητοπατέρα. Το δύσκολο είναι να μπορέσει κάποιος να το αποδείξει.Έτσι ώστε να μπορεί και ο Αγγελούδης μετά να του πάρει το κεφάλι και να ησυχάσουμε.Δυστυχώς το κακό με αυτόν είναι ότι έχει υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες του και συμπεριφέρεται όπως και κάποιοι άλλοι σε βάρος του συνόλου και υπέρ μόνο του εαυτού του.

Anonymous said...

Δημήτρη δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να σε πείσω γιατι έχεις σχηματίσει γνώμη χωρίς να έχεις επιχειρηματολογία. Θα δούμε αύριο τι θα μας πεί κι ο Αντόρκα. Απλώς για να σου περιγράψω πως λειτουργεί η EHF θα σου θυμίσω μια ιστορία. Το 2005 ο ....φίλος σου για να κρατήσει όπως πάντα τις ισοροπίες δήλωσε 5 ζευγάρια στην Ευρωπαϊκή ενώ ήξερε ότι πρέπει να δηλώσει μέχρι 2. Η Ευρωπαϊκή απάντησε ότι θέλει 2 και ότι θα πρέπει να βγάλουν τα υπόλοιπα. Ξέρεις τι απάντησε ο μέτρ της ισοροπίας σε όσους δεν επέλεξε ο ίδιος; Ότι τους έκοψε η Ευρωπαϊκή ενώ ο ίδιος τους είχε προτείνει. Ένα από τα ζευγάρια που βγήκαν ήταν και οι Τζαφερόπουλος Μπέτμαν. Ρώτα τους. Κλείνοντας περιμένω με ενδιαφέρον την επανέναρξη της στήλης σου.

Anonymous said...

Νομιζω οτι αρχιζετε και χανεται την ψυχραιμια σας.Αν ο δημητρης ειναι δημοσιογραφος (περιμενω την στηλη σου) και ο αλλος ειναι ο Σωτηρης κριμα. Τουλαχιστον πειτε τα πραγματα με το ονομα τους. ξεκατοινιαζεστε διαιρειται την διαιτησια στα δυο.και αν ο ενας ειναι δημοσιογραφος και κανει τη δουλεια του, ο αλλος(σωτηρης)εκτιθεται ανεπανορθωτα.Μονο και μονο που απανταει και παραθετει τετοια στοιχεια δειχνει οτι δεν ειναι 100% καθαρος.οι καθαροι ξερουν οτι εχουν το δικιο με το μερος τους και περιμενουν να το αποδειξουν εκει που πρεπει.και στο κατω κατω της γραφης πρεπει να αποδειξουν στη Ελλαδα και στον προεδρο οτι εχουν δικιο.τι σημαινει θα μας πει ο αντορκα τι εγινε .η διοικηση δεν ξερει? γιατι να παρουσιασει αλλιως τα πραγματα εις βαρος σου κ. Μιγκα? Απο τη μια σε προτεινει για την αναπτυξη της διαιτησιας στην ελλαδα και απο την αλλη θελει να σου παρει το κεφαλι? τι αστειοτητες και φθηνες δικαιολογιες ειναι αυτες.Η αλαζονεια της καρεκλας ειναι κακο πραγμα. Λυπαμαι για αυτη την καταντια σου.Και κατι αλλο Μπορεις να μας πεις τελικα και ποιος φταιει για να μαθουμε και μεις οι αδαεις?Εσυ,ο Αγγελουδης η η κεδχ.

Anonymous said...

Καλημέρα Δόκτορα. Έγραψες πάλι με το άρθρο σου το οποίο και αναρτώ.
Λύση με επέμβαση Αγγελούδη
"Τη λύση στο θέμα που προέκυψε ξαφνικά τις τελευταίες μέρες σχετικά με την παρουσί των Τζαφερόπουλο Μπέτμαν στη λίστα των υποψηφίων για διεθνοποίηση έδωσε με προσωπική του επέμβαση ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης. Πιο συγκεκριμένα και κατά ενα περίεργο τρόπο ενω οι δυο διαιτητές προτάθηκαν με σχετικό έγγραφο της ΟΧΕ στην EHF δεν συμπεριλήφθησαν στη λίστα που στάλθηκε τελικά στους υπόλοιπους Έλληνες Διεθνείς ρέφερι. Διέρευσαν διάφορες αιτιάσεις για το πως συνέβη το απίστευτο κατά τα άλλα γεγονός (από εκ παραδρομής λάθος μέσα στην Ευρωπαϊκή μέχρι διαιτητικός δάκτυλος από Ελλάδα). Έτσι πριν το θέμα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις ο Πρόεδρος της ΟΧΕ επικοινώνησε με τον ίδιο τον Αντόρκα και έδωσε τέλος στην τεράστια αδικία που πήγε να γίνει σε βάρος των δυο ικανότατων διαιτητών που αξίζει να μας εκπροσωπούν με την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό στερέωμα της διαιτησίας. Ειδικότερα μάλιστα τώρα που επέρχεται μεγάλη λειψανδρία στο συγκεκριμένο χώρο."


Ωδή προς τη διατησία. Νομίζω όμως κάτι λείπει από το υπέροχο σου άρθρο το οποίο για να ήταν πληρέστερο θα έπρεπε να παρουσιάζει και τι είπε ο Αντόρκα στον Πρόεδρο.

Anonymous said...

Αφήστε την προβοκάτσια. Απο που συνάγεται ότι ο ...Σωτήρης είναι εκτεθιμένος; Από τις ιστορίες που διαρρέει ο Νικολίτσας για να κρατήσει τη θέση του; Ποιός τρίτος άραγε ωφελείται από αυτή τη κατάσταση; Η απάντηση μετά τις 20 Σεπτέμβρη.

Anonymous said...

Όποιος γνωρίζει καλά τα ευρωπαϊκά πράγματα (EHF), γνωρίζει πολύ καλά ότι:
α) Η ΕΗF ποτέ δε θα ερχόταν σε αντίθεση με καμμία εθνική ομοσπονδία και για κανέναν, πολύ περισσότερο δε εν όψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου (πολύ σημαντικότερα στελέχη της έχει χάσει εξ αιτίας διαφωνιών τους με τις εθνικές τους ομοσπονδίες, πχ Πράουζε, Αντωνίου, Δούκα, και δεν τις έχει παραγκωνίσει για να τους επιβάλει ή να τους "σώσει" κι ας της κοστίζει πολύ που τους χάνει. Θα το έκανε τώρα για ένα πιθανώς υποσχόμενο γυναικείο διαιτητικό δίδυμο από το πουθενά;...)
β) Η EHF δε λειτουργεί ποτέ δια της μεθόδου του "σπασμένου τηλεφώνου" του τύπου "εγώ σας λέω όχι αυτόν αλλά τον άλλο", πολύ περισσότερο αν πρόκειται να παρακάμψει εθνική ομοσπονδία

Αυτά όλα σημαίνουν ότι υπάρχει κάπου χειροπιαστή απάντηση ή απόδειξη ή εξήγηση για ό,τι έγινε, πώς και από ποιον. Σίγουρα δόθηκε στην ΟΧΕ η απάντηση και η εξήγηση. Το θέμα είναι αν θα την μάθουμε ποτέ εμείς...

Anonymous said...

Τι θα γίνει, ρε φίλε, στις 20 Σεπτέμβρη;...

Anonymous said...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον @04:03.

Anonymous said...

Μην καρφώνεσαι.... Ξέρεις καλά τι θα γίνει και μετά από αυτό εκτιμώ ότι σίγουρα θα κληθείς να ανλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο (κάτι που πιστεύω ότι αξίζεις). Οστόσο συμφωνώ με αυτά που έγραψες πιο πάνω.

Anonymous said...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΓΙΑΤΙ Ο Κ.ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

Anonymous said...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΞΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Anonymous said...

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.... ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ; ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΩΑ. ΑΛΛΟ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ.

Anonymous said...

ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ.Ο Κ. ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ........

Anonymous said...

TEΛΙΚΑ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ. ΤΟ 90% ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΦΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΥΠΌΛΗΠΤΟΥΣ, ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΧΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Anonymous said...

ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΕΔΩ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΑΛΙΚΑΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΤΗΣ ΚΕΔΧ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...(ΠΑΝΤΟΣ ΨΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)

Anonymous said...

Μια ζωή το ίδιο πράγμα ασχολούμαστε με τη διατησία και δεν βλέπουμε τι γίνετε στις ομάδες μας θέλούμε μα μεταφέρουμε ευθύνες και δικαιολόγίες αλλόυ.
Αν πάλι είναι "ξεκαθάρισμα" διαιτητών κακώς γίνετε δημόσια. Το handball χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και να στηρίζει ο ένας τον άλλο, η φαγωμάρα μας δίνει λαβές στους "μη φίλους του αθλήματος".

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Anonymous said...

Πιέσανε τον Αντόρκα να πάει να δεί Τζαφερόπουλο Μπέτμαν κι όλα καλά όλα ανθηρά γι αυτούς. Ποιόν όμως πήρε ο Ούγγρος και είπε για το τι καφενεία είμαστε εδώ;

Anonymous said...

Κοιτάξτε τι έγινε για να δείτε πως λειτουργούν τα τσακάλια της ΚΕΔΧ. Τελικά τι φόρμουλα νομίζετε ότι βρήκαν τα σαΐνια; Επειδή η Παπαματθαίου Χρηστίδη δεν κόβονται με τίποτε γιατί είναι επιθυμία της EHF να γίνουν το συντομότερο Διεθνείς αυτοί που θα πληρώσουνε το μάρμαρο είναι οι Συρεπίσιος Μερτινιάν οι οποίοι μη έχοντας στον ήλιο μοίρα μάλλον θα παραχωρήσουν τη θέση τους στους Μακεδονομάχους Τζαφερόπουλο Μπέτμαν. Αυτή η πίεση έχει πέσει στον Αντόρκα ο οποίος μέχρι να αναχωρήσει από την Ελλάδα μπορεί να τους κάνει να πιστεύουν ότι θέλουν. Αν τελικά συμβεί αυτή η εξέλιξη και με δεδομενη την δήλωση του Νικολίτσα ότι είχε δηλώσει Τζαφερόπουλο-Μπέτμαν και Συρεπίσιο-Μερτινιάν καταλαβαίνει κανείς ότι οι Τζαφερόπουλος - Μπέτμαν είχαν πραγματικά κοπεί και όλα αυτά περι τυπογραφικού λάθους και άλλα ευτράπελα, είναι ιστορίες για αγρίους. Αν όντως κοπούν οι Συρεπίσιος-Μερτινιάν, γιατί δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα, θα είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ αφού οι δύο διαιτητές που δεν έχουν κανένα στήριγμα, θα αποτελέσουν τα εξιλαστήρια θύματα των παλινοδιών και ισοροπιών του Νικολίτσα αλλά και του Αγγελούδη αφού ενεπλάκη ενεργά πλέον στην υπόθεση.

Anonymous said...

Είσαι ή πολύ άσχετος ή πολύ προβοκάτορας! Τα κορίτσια μπήκαν στην ιστορία από σπόντα (μουσάτη σπόντα).Οι Τζάφ και Μπέτ είχαν σειρά να πάνε (πέρσι τους την είχαν κάνει οι δικοί σου- οι γέροντες)και θα πάνε. Στην συνέχεια σειρά εχουν οι Συρεπ και Μερτ που θα πάνε και αυτοί να εξεταστούν. Όλα τα υπόλοιπα είναι παραμυθάκια που τα λες ή από χαζομάρα ή από διαθεση να ρίξεις λάσπη.Γι' αυτό καλύτερα μείνε στην σιωπή σου... (και μην με αναγκάσεις να πω το όνομα σου)

Anonymous said...

Πολύ μου αρέσει αυτό το ''είχαν σειρά να πάνε''. Επετηρίδα, δημόσιο. Να την ανακοινώνετε την σειρά διαιτητοπατέρες, για να μην υπάρχουν ξεκατινιάσματα μετά. Αν ο καθένας ξέρει πότε είναι η σειρά του, δεν θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, παίρνεις το χαρτάκι σου και περιμένεις, όπως στην τράπεζα. Μόλις έρθει η σειρά σου εξυπηρετήσε...

Anonymous said...

Κακογραμμένο έργο μικρό μου παπαγαλάκι @06:12. Τούς φάγαμε τελικά τους Συρεπίσιο - Μερτινιάν; Για πές μας πως θα έχουν σειρά οι Συρεπίσιος - Μερτινιάν αν θα βγούν φέτος από τη λίστα; Θα ξαναμπούν του χρόνου; Για πές μου γιατί ο μουσάτος που παίζει στα δάχτυλα και καθοδηγεί την EHF δεν μερίμνησε για τους δικούς μου γέροντες; Και πές μας τελικά τι σενάριο έχετε αποφασίσει εκεί πάνω γιατί δεν βγαίνει; Ποιός σου λέει ο Νικολίτσας ότι είμαι για να δούμε θα πέσεις μέσα;

Anonymous said...

Τελικα γιατι βγηκαν οι τζαφ-μπετμαν απο τη λιστα θα το εξηγησει κανεις και απο ποιον "μακεδονοφαγο"

Anonymous said...

Είμαι διαιτητής από το Βορρά, δεν γράφω επώνυμα γιατί όλοι είμαστε ανώνυμοι. Δείξαμε και πάλι το χάλι μας και δώσαμε αφορμές να γελάνε μαζί μας και να μας ξεσκίζει ο δόκτορ ρέφερι και καλά μας κάνει και ευτυχώς είναι καλοπροέραιτος.Δεν μπορούμε να συνενοηθούμε,να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας και αφήνουμε να μας καπελώνουν. Κρίμα παιδιά κρίμα.Δεν μας φταίει κανένας Μίγκας και κανένας Νικολίτσας, αυτοί κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.Εμείς δεν κοιτάμε να στηρίξουμε τους εαυτούς μας και να πάμε μπροστά. Να μπαίνουμε στα γήπεδα και να μας σέβονται.Γουστάρω τον Νικολίτσα γιατί το παλεύει έντιμα και είναι κύριος, όπως γουστάρω και τον Μίγκα για εκεί που κατάφερε να φτάσει και που θα ήθελα πολύ να είμαι στην θέση του.Ομως δεν γουστάρω καθόλου την μιζέρια μας που πλέον δεν περιγράφεται.Θέλω να το παλέψω και σας ζητάω να με στηρίξεται.Ελάτε ρε παιδιά να δουλέψουμε όλοι μαζί για να αξνεβάσουμε το επίπεδο μας και να μας σέβονται οι ομάδες. Να μην δίνουμε δικαιώματα.Να έχουμε πρόσωπο και το κεφάλι ψηλά μέσα και έξω

Anonymous said...

Είσαι αιθεροβάμων φίλε μου. Σχετικά με Μίγκα και Νικολίτσα καλό θα είναι να ήξερες περισότερα που φαίνεται ότι δεν τα ξέρεις. Δεν σου κάνει εντύπωση από ποιόν διέρρευσε άμεσα ότι τι δουλειά με Τζαφ Μπετ την έκανε ο Μίγκας; Ο Νικολίτσας πιστεύεις ότι έχει δύναμη στην επιτροπή; Υπάρχουν και άλλα που αν τα αριθμήσουμε δεν φτάνει ο χώρος. Εσύ δηλαδή είσαι ευχαριστημένος με το έργο της ΚΕΔΧ ή ακόμα και του συνδέσμου σου; Αν δείς τη λίστα με τις αμοιβές ΟΛΩΝ θα καταλάβεις τι εννοώ. Σχετικά με την καλοπροαίρετη κριτική του δόκτορος άσε καλύτερα. Ο αγαπητός αυτοκινηστής, μεγαλοπαράγοντας, νταραβεριτζής με διαιτητές και διαιτητοπατέρες αλλά και ενίοτε δημοσιογραφεύων, μεταφέροντας φαιδρότητες για το χώρο μας σε μια εφημερίδα που η σοβαρότητα της εξαντλείται στην αποκάλυψη του ονόματος ποδοσφαιριστη που τα έχει με τον Πρόεδρο της ομάδας του. Άσε ρε φίλε...άσε.

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ. ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ 65 ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ, ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΒΟΡΡΑΣ...ΝΟΤΟΣ.(όχι ότι έχεις κάποια πρόθεση).ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. ΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΑΣ, ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΨΗΛΑ. ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ, ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ...(γεια)...

Anonymous said...

ΤΑ ΝΕΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ

Anonymous said...

Ο κ ΜΠΑΒΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΕΘΡΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ

Anonymous said...

κ ΜΠΑΒΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ Η ΤΟΝ ΜΙΓΚΑ ,Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΣΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΚΕΔΧ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΝΔΙΑΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΚΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΧΕ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ? ΑΦΟΥ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

Anonymous said...

Λεs να δουμε κι αυτο? πω πω ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!! Αν ξερειs κατι πεστο και σε μαs........

Anonymous said...

Λοιπόν για να δούμε τωρα ποια είναι τα "στρατόπεδα" στη διαιτησία της Α1 και ποιοι ανήκουν σε ποιον από τους δυο πρωταγωνιστές των σχολίων. Εχουμε και λέμε:

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ: Κορρές (για να ελέγχει τι κάνει ο Μίγκας), Βλάχος (λόγω νοημοσύνης και ορισμών), Τζαφερόπουλος (λόγω Καψάλη και Βλάχου), Μπέτμαν (για τον ίδιο λόγο), Καραπάνος (Άργος), Χρόνης (ίδιο λόγο), Γκαγκανάς (για να μην αφήσει πεδίο στον Βλάχο να κάνει παιχνίδι μόνος του)

ΜΙΓΚΑΣ: Όλοι οι Διεθνείς για ευνόητους λόγους (Μπεμπέτσος, Μεϊμαρίδης, Κατσίκης, Μιχαηλίδης, Τσάκωνας, Χασκής), Τσάμος (λόγω Αθήνας και λόγω Μπάβα) Πατιός, Τσιάνας (αμφότεροι γιατι είναι στην σκιά Τζαφερόπουλου Μπέτμαν παρά τη συμπάθεια του Καψάλη), Μετζελόπουλος (γιατί ξέρει ότι ο Νικολίτσας πάει να τον φάει)

Τι θα γίνει στη συνέχεια του πρωταθλήματος ουδείς ξέρει.

Anonymous said...

Ακόμα δεν έφτασες και τα χώνεις...

Anonymous said...

Τώρα κατάλαβαινω πως αλοιωθηκε το φίλο αγώνα μεταξύ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ τον οποίο έτυχε να παρακολουθήσω είδα τους αθλητές του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ να ξυλοκοπούν αυτούς του ΑΓΡΙΝΙΟΥ και τους οπαδούς του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ να μπαίνουν μέσα και να κάνουν το ίδιο με μανία στέλνοντας τους μισούς στο νοσοκομείο και αφού προπηλάκισαν τους διαιτητές κτύπησαν και τον γυμνασίαρχο οι κύριοί: ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ (ΑΡΓΟΣ) ΧΡΟΝΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ (ΑΡΓΟΣ) προς χάριν ΑΛΕΠΟΥΔΕΑ ΚΑΙ ΠΙΛΑΦΑ τους έβγαλαν λάδι με αποτέλεσμα να καταδικαστεί το ΑΓΡΙΝΙΟ με μηδενισμό και όχι ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ διότι θα έπεφτε κατηγορία.[σημείωση]οι διαιτητές του περιγειρου εκτελούν΄και αποστολές ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Anonymous said...

ΕΤΣΙΙΙ.ΕΤΣΙΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΑ ΤΟ ΚΟΡΩΠΊ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΠΩΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΣΙΚΕ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΜΙΓΚΑ..ΚΟΡΡΕ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥΣ

Anonymous said...

KAI ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ? Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ . ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.......

Anonymous said...

Στη Βεροια μετα την παρακολουθηση του παιχνιδιου μηπωs φαγαμε στην ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ?

Anonymous said...

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΣΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ; ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΔΕΝΕΙ" ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ...ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΕΡΥΣΙ. ΕΤΣΙ;

Anonymous said...

ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Anonymous said...

89 χτυπήματα!!! ήθελα να ήξερα αν ήταν υποχρωμένοι να βάλουν το όνομα τους, πόσοιθα ήταν αυτοί που θα έγραφαν?... μέσα από την ανωνυμία ο καθένας βγάζει το κόμπλεξ του,κάνει την προβοκάτσια του και πολύ αραιά και που γράφεται και κάτι καλό. Βάλτε ρε παιδιά και από κανένα όνομα... μεγάλα παιδιά είστε... γίνεται και ανδρες με παντελόνια... ξέρετε ποιοί...

Anonymous said...

Μας πως γίνεται φίλε ή φίλη να μιλάς για παντελόνια όσων σχολιάζουν ανώνυμα και να κάνεις και συ το ίδιο μόνο εσύ μπορείς να το εξηγήσεις. Δηλαδή αν ενα σχόλιο έχει όνομα μετατρέπει τα γεγονότα; Σχετικά με την προβοκάτσια και τα κόμπλεξ ο καθένας που είναι στο χώρο μπορεί να καταλάβει τι από αυτά είναι αλήθεια και τι ΨΕΜΑ. Άλλωστε μερικά πράγματα αποτελούν πρόκληση. Μην υποτιμάς λοιπόν την νοημοσύνη μας. Εγώ θα θεωρούσα ακόμα καλύτερο να μας αξιολογούσες εσύ τα σχόλια μια που όπως φαίνεται ξέρεις τα πράγματα από ...μέσα.

Anonymous said...

ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΛΕΜΕ Ο ΕΝΕΝΗΚΟΣΤΟΣ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ, ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ, ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΗΘΕΙΕΣ.

Anonymous said...

Ηρεμα φιλε δεν ανηκουν ολοι σε καποιο στρατοπεδο. βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγο και μη νομιζεις οτι τα ξερεις ολα

Anonymous said...

Και ειδικά τα στρατόπεδα έτσι όπως τα περιέγραφε ο άλλος παραπάνω είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, και από αυτό μου φαίνεται ότι μάλλον θα τον κατατάξω στους προβοκάτορες΄. Για του λόγου το αληθές ας πάεινα τσεκάρει ο ίδιος πχ τους διεθνείς... αν όντως τελικά δεν είναι προβοκάτορας...και μην γυρήσεις να μου το φορτώσεις σε μένα...έχασες!!!

Anonymous said...

ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΒΑΡΕΨΕ, ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΤΩΡΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...

Anonymous said...

ΗΡΕΜΑ ΑΑ.ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ Η ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΕ AYTO TO BLOG TETOΙA ANTAΛΛAΓH ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΕΣΠΑΣΕ ΝΑ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΟΚΤΩΡ ΘΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ.

Anonymous said...

ΜΑΓΚΕΣ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ,Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΓΚΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ,Ο ΔΕ ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΙΘΟΝΤΑΙ

Anonymous said...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΑΝΤ-ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.........

Anonymous said...

ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Anonymous said...

Ας υποθέσουμε ότι αυτά που αναφέρουν οι φίλοι μας έχουν βάση και στηρίζονται σε γεγονότα που
είτε γνωρίζουν είτε έχουν πέσει στην αντίληψη τους και αφού κάποιοι μπορούσαν να κάνουν το σεμινάριο ροντέο όπως έγραψε κάποιος γιατί δεν αναφέρθηκε τίποτα
εκεί που ήταν όλοι παρόντες και γιατί αφού θίγονταν δεν είπαν τίποτα? Γιατί δεν βγαίνουν επώνυμα οι θιγμένοι να κάνουν τις όποιες καταγγελίες θέλουν με τα στοιχεία που έχουν?
Μήπως θέλουν συνέχεια κάποιοι να δημιουργούν εντυπώσεις σκόπιμα?
Μήπως ότι δεν μπορούν να το φτάσουν
το κατηγορούν? Μήπως η ζήλεια και ο
φθόνος που δείχνουν όλοι αυτοί τους
χαρακτηρίζει? Μήπως λειτουργούν προς ίδιον όφελος?
Πίστεύω ότι όλοι οι νοήμονες γνωρίζουν τις απαντήσεις γιατί όπως λέει ο λαός " έχουν γνώσει οι φύλακες "

Anonymous said...

Για πές μας δεν έγινε ροντέο την Παρασκευή το βράδυ με το θέμα της απεργίας; Επίσης γιατί επιλέχθηκε να λείπουν στο τουρνουά του Φιλίππου το επίμαχο ζευγάρι και όχι άλλοι; Εδω ο καθένας θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του. Αφού κόπτεσαι γιατί δεν ρωτάς να μάθεις ποιός π.χ Πρόεδρος διατητής είναι προπονητής σωματείου σε Εθνική κατηγορία ή ποιά ήταν οι στάση σου στο θέμα της απεργίας;

Anonymous said...

Να πάει να παίξει σε καμιά παραλία με τα κουβαδάκια του ο Μπεμπέτσος που θέλει και μεγαλεία. Μόνο το beach τον σηκώνει, και αυτό με το ζόρι. Ο μυρωδιάς...

Anonymous said...

Τα προβλήματα των παραγόντων ξεκινούν από τον ΜΑΙΟ για το πως θα βρουν χρήματα, πως θα κάνουν μεταγραφές, πως θα οργανώσουν τους συλλόγους τους, πως θα καταφέρουν να έχουν την όποια αξιοπιστία, πως θα εξασφαλίσουν γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, ιματισμό κλπ κλπ. Τα προβλήματα των προπονητών ξεκινούν με την υπογραφή της συνεργασίας τους με τους συλλόγους για το τι εισηγήσεις για μεταγραφές θα κάνει ο σύλλογός τους, για το τι προετοιμασία θα κάνουν, πως θα δουλέψουν, που θα δουλέψουν, τι φιλικά θα κάνουν, πόσες προπονήσεις την ημέρα, πως θα διαχειριστούν το υλικό τους, πως θα αντιμετωπίσουν τα καθημερινά τους προβλήματα κλπ κλπ.Τα προβλήματα των αθλητών ξεκινούν από τον Ιούλιο γιατί πρέπει να έχουν συνέπεια και διάθεση για να δουλεύουν καθημερινά χύνοντας κιλά ιδρώτα κλπ κλπ. Όλα αυτά για να δούμε τι θα δούμε αρχής γενομένης από την πρεμιέρα το Σάββατο. Και σε αντιπαραβολή όλων αυτών έρχεται η διαιτησία που μέσα στα περίπου 100 σχόλια βγαίνουν τα προβλήματά της. Που είναι η μιζέρια, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, ο βορράς και ο νότος, οι καρέκλες κλπ κλπ. Και κατά τα άλλα δανείζομαι τη δήλωση του Σ. Αγγελούδη στην ομιλία του στον Ατέρμονα ότι οι διαιτητές " αποτελούν ισχυρό πυλώνα του αθλήματος". Μάλλον όμως κοροιδευόμαστε γιατί αν στηριχτούμε σε τέτοιους ισχυρούς πυλώνες μάλλον θα ...πέσουμε!

Anonymous said...

+))

Anonymous said...

Για πειτε μας ρε παιδια ποιους διαιτητες πρεπει κατα τη γνωμη σας να εμπιστευτουμε απο το Σαββατο? Παρτε το και σαν δημοσκοπηση.Ποιοι ειναι οι καλυτεροι οι πιο "αδιαφθοροι",αντικειμενικοι μακρυα απο λαμογιες που μπορουν να σφυριξουν καλα παιχνιδια?

Anonymous said...

Εξαρτάται από το παιχνίδι.

Anonymous said...

Μιλαμε για καλα παιχνιδια ισοδυναμων ομαδων ρε φιλε τι να το κανω σε ματς δουκας-καλαμαρια.

Anonymous said...

Ότα βγούν οι ορισμοί ας τους δημοσιεύσει κάποιος.

Anonymous said...

ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ

Anonymous said...

ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΦΩΤΙΑ" ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ.

Anonymous said...

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΙΓΚΑΣ - ΚΟΡΡΕΣ

Anonymous said...

ΠΟΙΟ ??????

Anonymous said...

Κατσίκης Μιχαηλίδης μου αρέσουν εμένα, και είμαι και νότιος. Μιχαηλίδης για την ακρίβεια, τον θεωρώ ανώτερο.
Και το πιο γελείο ζευγάρι ήταν οι Πατρινοί, Μεντζελόπουλος με τον ταβερνιάρη τον μουσάτο.

Anonymous said...

Μαθαμε τιποτα για τους ορισμους?συμφωνω για τους Κατσικη-Μιχαηλιδη.Οπου φωτια παιχνιδια που δεν "πανε" αλλοι παιζουν αυτοι.Και τους εχουν και στην "μπουκα".

Anonymous said...

Και πιο κομπλεξικός ο Τσάκωνας. Αυτός πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα με το ύψος του, και πρέπει να του λείπει πολύ η εξουσία, γι αυτό και την καταχράται. Ποιός ξέρει τι σφαλιάρες θα έτρωγε μικρός, και τώρα που βρήκε εξουσία το παίζει καμπόσος. Τον έχετε δει που διαιτητεύει στις μύτες όταν είναι διαιτητής γραμμής; Και ο Χάσκης το ζευγάρι του, έχετε δει πως τον κοιτάζει για όλα, μεγάλη προσωπικότητα, όλο πρωτοβουλίες παίρνει. Αφού νομίζω ότι τον φοβάται. Ρε μπράβο του, του γίγαντα!

Anonymous said...

Κανελάκης, τον θυμήθηκα. Ο δε Τσάκωνας άμα του διαμαρτυρηθείς για κάτι, αντί να σου δώσει κίτρινη ή δίλεπτο που πρέπει, σου δίνει επίτηδες ανάποδα σφυρίγματα για να σε ψαρώσει, εντελώς κομπλεξικός λέμε.

Anonymous said...

ΤΣΑΚΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΕ,ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΔΧ.

Anonymous said...

ΚΑΤΣΙΚΗΣ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΚΕΔΧ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ALL STAR GAME ΕΚΑΝΕ Η ΟΧΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ, ΟΙ "ΦΙΡΜΕΣ" ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΔ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Anonymous said...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ. ΔΟΘΗΚΕ ΓΡΑΜΜΗ Η ΕΠΕΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ;

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στον Κύριο τίμιο που έβαλε ζευγάρι στον πίνακα της Α1 ένας εκ των οποίων έχει τιμωρηθει για ΒΑΡΥΤΑΤΟ παράπτωμα. Επίσης διπλά συγχαρητήρια για τον ανανεωτή που αφενός τοποθέτησε διαιτητή στην Α1 ο οποίος είχε εγκαταλείψει και επανήλθε πέρυσι με κάτι ασήμαντα παιχνίδια στην Α2 και Β Εθνική αφετέρου γιατί έβαλε στους πίνακες τον διαιτητή που είναι προπονητής ομάδας. Βλέποντας τους ορισμούς η εικόνα είναι :

Φίλιππος Βέροιας - ΑΕΚ (Κατσίκης, Μιχαϊλίδης): 50-50 αυστηρό ταιριάζανε στο Κιλκίς - ΠΑΟΚ.

Διομήδης Αργους - ΕΣΝ Βριλησσίων (Συρεπίσιος - Μερτινιάν): Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες γιατί τα Βριλήσσια είναι περίεργη ομάδα. Ευκαιρία για να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

ΓΑΣ Κιλκίς - ΠΑΟΚ (Καραπάνος - Χρόνης): Αν το παιχνίδι βγεί δύσκολο ο Θεός να βάλει το χέρι του. Πολύ πίεση από πάγκους. Αρκετές ποινές, πολλές διακοπές

Απ. Καλαμαριάς - Πανελλήνιος (Βλάχος - Καργάτζης) Οι κατάλληλοι διατητές στο κατάλληλο παιχνίδι. Ξεκίνησε το μεροκάματο.

Δήμος Θερμαϊκού - Ζαφειράκης (Πάτιος - Τσιάνας): Τα ίδια με Συρεπίσιο - Μερτινιάν.

Κορωπί - Μινώταυρος Πατρών (Μπεμπέτσος - Μεϊμαρίδης): Ίσως το δυσκολότερο παιχνίδι. Πολλά δίλεπτα, εύκολα πέναλντι. Αναμένονται εκατέρωθεν διαμαρτυρίες.

ΑΣΕ Δούκα - Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας (Μίγκας - Κορρές): Αν ήταν ΠΓΣ - Καλαμαριά και όχι το αντίθετο θα έπαιζαν εκεί. Δεν σηκώνει μαγκιές ο μουσάτος.

Anonymous said...

OI DIAITHTES EINAI ASXHMH FARA!!!!!!!

Anonymous said...

ΣΤΟ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΠΑΙΚΤΗ Ν ΚΑΤΣΕΙ Μ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟ ΟΜΑΔΑΣ?

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

ΘΕΛΟΥΝ Ν ΔΙΑΛΗΣΟΥΝ Τ ΑΘΛΗΜΑ

Anonymous said...

Ο ΜΠΑΒΑΣ ΚΙ Ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΙΜΙΕ.

Anonymous said...

ΟΝΤΩΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΔΧ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ. ΜΑ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ...

Anonymous said...

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ .ΕΛΕΟΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΟΤΕ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ

Anonymous said...

Π.Χ ΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ .ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΤΑΙ.

Anonymous said...

Αγράμματοι που τρέχουν για ...το μεροκάματο!

Anonymous said...

ΑΜΑ ΣΕ ΤΣΟΥΖΗ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΥΣΚΟΛΑ Ε ?

Anonymous said...

Ναι, ρε Μπαμπινιώτη, αντί να κοιτάς αυτά που γράφονται, εσύ κοίτα την ορθογραφία, και αν σφίξουν και λίγο περισσότερο τα λεγόμενα θα σου φταίει και η στίξη. Προσπαθείς να κλωτσήσεις την μπάλα στην εξέδρα, αλλά εμείς θα την ξαναβάζουμε στο γήπεδο.
Παράκληση, μιλήστε ανώνυμα αν θέλετε, αλλά μιλήστε ανοικτά, με ονόματα, όχι με υπονοούμενα και υπογραφές, για αινίγματα θα μπούμε σε άλλο site, θέλουμε να μαθαίνουμε.

Anonymous said...

Π.Χ ΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ .ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΤΑΙ.

Ειπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Anonymous said...

ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ

Anonymous said...

Καλώς ήρθατε στο στέκι του Μπαμπινιώτη!!!

Anonymous said...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΤΖΟΥΖΗ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΖΥ

Anonymous said...

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ

Anonymous said...

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΙΔΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ .ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ,ΔΙΑΝΙΑ ΦΟΒΕΡΗ, ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ

Anonymous said...

ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΙΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΠΑΛΙ

Anonymous said...

Ο φίλος που τον λές Καρπετόπουλο καλά τα λέει. Άλλοι έχουν αρχίσει να αλλάζουν το θέμα. Καρπετόπουλε πες μου να μάθω με ονόματα, ποιός είχε τιμωρηθεί την περασμένη σεζόν και ξαναμπήκε, ποιός είναι διαιτητής-προπονητής και σε ποιά ομάδα, και ποιός είχε εγκαταλείψει και τον αναστήσανε πάλι. Όχι μόνο εσύ, και όποιος άλλος ξέρει. ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ.

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΟΔΟ Η ΠΤΩΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ, ΜΗ ΦΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΑΛΙ

Anonymous said...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ???

Anonymous said...

Τι έγινε εκεί στην ΟΧΕ. Όλοι στο blogging το ρίξαμε. Ας βάλει κάποιος τους ορισμούς.

Anonymous said...

Ρε παιδιά η τιμή του πετρελαίουτου βαρελιού πέφτει.Εδώ στην Ελλάδα γιατί η τιμή της αμόλυβδης είναι ψηλά.

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ: ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ; ...ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ.ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ.
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ

Anonymous said...

Φιλαράκιτωρα το λέω με σιγουριά ότι το έχεις χάσει εντελώς...
Φθινόπωρο έχουμε... ΚΟΡΟΙΔΟ!!!

Anonymous said...

Ορισμοί 2ης αγωνιστικής.

Ζαφειράκης-Δούκας (Κατσίκης-Μιχαηλίδης): Ευκαιρία για ένα ευχαριστο απόγευμα.

Μινώταυρος - Φιλιππος Β. (Τσάκωνας-Χασκης) Δεύτερο παιχνίδι με Διεθνείς διαιτητές ο Μινώταυρος. Ασφάλεια και για Φίλιππο. Εκλογές έρχονται.

Ιωνικός-Απόλλων Καλαμαριάς (Μετζελόπουλος - Τσάμος): Φοβερός ο Νικολίτσας. Σε ένα μάτς που θα δείξει πια ομάδα θα πέσει έβαλε ζευγάρι που θα παίξει πρώτη φορά μαζί. Πολλές ευρεσιτεχνίες και μαεστρία.

Βριλήσσια - Θερμαϊκός (Κορρές - Μίγκας): Που να τρέχεις επαρχία τώρα. Το πιο εύκολο μάτς στην Αθήνα. Επίδειξη δύναμης του μουσάτου.

ΑΕΚ- Διομήδης (Βήτας-Σκλαβενίτης): Μαζί με παρατηρητή τρίο στούτζες. Πρέπει να έχει άγνοια κινδύνου η ΚΕΔΧ.

Κιλκις - Κορωπί(Αγγελίδης-Κατσάνος): Επανεμφάνιση στην Α1 μετά από ένα χρόνο.

ΠΑΟΚ-ΠΓΣ (Τζαφερόπουλος-Μπέτμαν): Σε φόρμα μετά τα τελευταία γεγονότα. Επειδή περάσανε δύσκολα τον τελευταίο καιρό τους βάλανε και παρατηρητή από Βέροια για να τους ...φτιάξουν την ψυχολογία. Η ΚΕΔΧ στέκεται δίπλα στους διαιτητές.

Anonymous said...

Ο Καρπετόπουλος Ξαναχτύπησε! Ρεπορτερς του χάντμπολ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ΤΡΕΜΕΤΕ!!!!
Θα σας κόψει το ψωμί...

Anonymous said...

Συναγωνίζομαι τον ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Anonymous said...

ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΟΥΣΑΤΟ, ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ. ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΑΝ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ (2003 ΝΟΜΙΖΩ)ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΞΥΛΟ.

Anonymous said...

Το Ιωνικός-Καλαμαριά είμναι άσος από την Ν. Φιλαδέλφεια μέχρι την Καλαμαριά.

Anonymous said...

Εύγε στον υπεύθυνο μηχανοργάνωσης και δικτύων της Ομοσπονδίας που από προχθές το απόγευμα που έιναν οι ορισμοί τους ανέβασε στο site σήμερα αργά το πρωί!...

Θα μπορούσε και χειρότερα...

Anonymous said...

Πλάκα- πλάκα τα ισχυρότερα "μπλοκ" μεταξύ των διαιτητών δεν είναι ούτε του Φούφουτου ούτε του Ξεσκούφουτου. Είναι τα οπαδικά...

Anonymous said...

Telika pios einai o TSSSSSSSSSSSS?????????????????

Anonymous said...

H AΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ.ΣΩΣΤΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ,ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΤΕ

Anonymous said...

ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ,Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΟΙΝΩΣ ΑΣΧΕΤΟΥΛΗΣ,ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΙΩΝΙΚΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ-ΔΟΥΚΑΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Anonymous said...

καρπετόπουλε ΡΕΖΙΛΙ έγινες... πω -πω! πως ξεβρακώθηκες!!! και όχι τίποτε άλλο, αλλά εκθέτεις και την φάρα σου!!!
Πω-πω ξεφτίλα!!!

Anonymous said...

Αυτό είναι που λένε μαχαιρώματα εκ των έσω... Διαιτητής να ξεφωνίζει του ίδιους του τους συναδέλφους

Anonymous said...

07:25 Δώσε και κανένα ευρώ να πάρεις καμμιά εφημερίδα. αν έπαιρνες το γκολ χθές θα έβλεπες. Μονο το διχιλιαρο ξέρεις να τσιμπάς. Καρμοίρη

Anonymous said...

Πόσο πληρώνει υπερωρίες ο μεγάλος. Δεν ξέρεται από που σας έρχεται. Ψάξτε καλά.

Anonymous said...

Ρε παιδιά το ΣΟΦΑΔΕΣ - ΑΟ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ ποιός το παίζει?

Anonymous said...

ΝΟΜΙΖΩ ΓΚΑΝΤΗΣ-ΧΕΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΝ ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

Anonymous said...

telika poios einai o TSSSSSSSSSSSS?????????????? tha moy peite?