Συγχαρητήρια για Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συγχαρητήρια για Διομήδη


Ο πρόεδρος Χαράλαμπος Πιλαφάς και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος συγχαίρουν θερμά τον Διομήδη Άργους, τους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση της ομάδας για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλου Τσάλεντζ Καπ. Τους ευχαριστούμε θερμά που χάρισαν στο ελληνικό χάντμπολ το πρώτο του ευρωπαϊκό κύπελλο και έδωσαν στους συντελεστές και τους φιλάθλους του αθλήματος απέραντη χαρά. Το ελληνικό χάντμπολ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αξίζει τη στήριξη όλων των φορέων, ότι μπορεί παρά τις αντιξοότητες, να διαφημίσει την χώρα και να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού σε όλο τον κόσμο. Το κατάφερε στο παρελθόν με τις επιτυχίες του Φιλίππου Βέροιας, της Εθνικής Ανδρών, συνέχισε με την άψογη διοργάνωση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων και τώρα με
τον «άθλο» του Διομήδη Άργους. Με ελάχιστα χρήματα και χωρίς ουσιαστική βοήθεια, αλλά επιστρατεύοντας ψυχή, καρδιά και πολύ δουλειά ο Διομήδης Άργους και κατ' επέκταση το ελληνικό χάντμπολ έφερε στη χώρα μας άλλη μία μεγάλη διάκριση. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη ομάδα από την περιφέρεια που κατακτά ευρωπαϊκό κύπελλο σε όλα τα σπορ στην Ελλάδα, προέρχεται από το χάντμπολ. Αυτό ήταν ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και μία τρανταχτή απόδειξη των προσπαθειών του αθλήματος αφού η Ομοσπονδία επένδυσε στην περιφέρεια και στην ανάπτυξη και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την επιτυχία προκειμένου μέσω του αθλήματος να κάνουμε ξανά στο μέλλον τους Έλληνες υπερήφανους.

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΧΕ, μέλος του Δ.Σ. και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Στέλιος Αγγελούδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω συνάμα τον Διομήδη Άργους για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Η επιτυχία του είναι μία νίκη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, μία νίκη που αποδίδεται στην δουλειά και την ελληνική καρδιά. Για μια ακόμα φορά το ελληνικό χάντμπολ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και τίμησε τα ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους συντελεστές αυτής της τεράστιας επιτυχίας του ελληνικού αθλητισμού».

3 comments

Anonymous said...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΟΥ..ΟΧΙ ΣΕ ΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ!ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ..!ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛ....ΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Epeidi esvises to sxolio (to opoio DEN HTAN IVRISTIKO) se xaraktirisa ....Min to vazeis kai afto kai ta leme.... Ipallilakia...........Katastrofeis tis Elladas, ara kai tou HANDBALL.