Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ!!!!! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ!!!!!


Οι επιτυχίες στον Ποσειδώνα συνεχίζονται. Δεν σταματάνε στο Χάντμπολ αλλά συνεχίζονται στον Στίβο και στην παραμονή του Μπάσκετ στην Γ Εθνική.
Ο Ποσειδώνας δεν είναι ένας σύλλογος με ένα τμήμα.
Είναι 8 διαφορετικά σωματεία σε ένα. Χάντμπολ – Μπάσκετ – Βόλεϊ- Ενόργανη Γυμναστική- Κολύμβηση – Στίβος – Πινγκ Πονγκ – Τένις. Και όλα έχουν να κάνουν με παιδιά και με επιτυχίες. Μακάρι θεσμικά ο Δήμος να στηρίξει ακόμη περισσότερο τον αθλητισμό.
Με την λήξη του πρωταθλήματος και το σβήσιμο των προβολέων από τους πανηγυρισμούς για την άνοδό μας στην Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Χάντμπολ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους και τους θεσμικούς παράγοντες του Δήμου μας που μας στάθηκαν και μας στήριξαν στη δύσκολη προσπάθεια μας.

Με την ευκαιρία αυτή:


·         Θα θέλαμε καταρχήν να ευχαριστήσουμε τους πρωταγωνιστές -  αθλητές, προπονητές ,φροντιστές - του τμήματος μας που μέσα σε ένα περιβάλλον με άγχος και με αγωνία κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στο ακέραιο στις υποχρεώσεις τους. Είναι υπόδειγμα αθλητών/ προπονητών με συνέπεια και υπευθυνότητα.

·         Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή των σταδίων του Δήμου μας Κο Αργύρη Παναγιώτη για την συνεργασία μας και ευχόμαστε να συνεχιστεί έτσι και καλύτερα.

·         Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του σταδίου που μας φρόντισαν και μας παρείχαν κάθε στιγμή την βοήθεια τους. Τον Κο Δημήτρη, την Κα Μαρία και την Κα Αγγελική. Τους νιώθουμε ως μέλη της ομάδας μας και αυτό οφείλετε στην δική τους αγάπη προς το τμήμα μας.

·         Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ του Προμηθέα και τον Πρόεδρό της Κο Λόη που μας στήριξαν και μας βοήθησαν όπου μπορούσαν στην διεξαγωγή των σχολικών πρωταθλημάτων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.

·         Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που μας στήριξαν για μια ακόμη χρονιά και ελπίζουμε να ένιωσαν και αυτοί υπερήφανοι για τον άθλο μας . Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας και οι αθλητές μας, τίμησαν και πρόβαλαν με τον καλύτερο τρόπο μέσα και έξω από το γήπεδο μας, τους χορηγούς μας/ συνεργάτες μας.

·         Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους: Κο Παπαθεοδώρου Μιχάλη ορθοπεδικό γιατρό  και Κο Ξένο Σπύρο φυσιοθεραπευτή, Κα Πηνελόπη νοσοκόμα,  που με τις υπηρεσίες τους υποστήριξαν την ομάδα μας και φρόντισαν για την γρήγορη αποκατάσταση των αθλητών μας.

·         Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εξωτερικούς συνεργάτες μας που καθημερινά μας στήριζαν και μας βοηθούσαν σε όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

·         Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας αφιερώσατε τον πολύτιμο χρόνο σας κάποια στιγμή και χειροκροτήσατε την ομάδα μας από κοντά ή ενδιαφερθήκατε μέσω μηνυμάτων ή μέσω του κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

·         Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  όλους εσάς που με το ενδιαφέρον σας μας κάνατε να νιώθουμε περισσότερο κοντά σας.

·         Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δημοσιογράφους και όλα τα μέσα επικοινωνίας ηλεκτρονικά, έντυπα, ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά που με τις αναφορές τους και τις αναρτήσεις τους, μας τίμησαν και ενημέρωσαν τους ακροατές, τηλεθεατές και αναγνώστες τους για την φετινή πορεία μας.
·         Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη εάν κάποια στιγμή άθελα μας  μπορεί να αδικήσαμε κάποιον ή να φέραμε σε δύσκολη κατάσταση κάποιον ή κάποιους.
Σίγουρα δεν έγινε με σκοπό ή δεν έγινε για να δημιουργήσουμε θέμα.
Η αμοιβαία συνεργασία και η καλή διάθεση για συνεισφορά και δημιουργία είναι η βάση στην οποία περπατάμε και προχωράμε.

Η συνέχεια του τμήματος απαιτεί καλό σχεδιασμό και πολύ μεγάλη προσπάθεια των αθλητών για να μπορούμε να νιώθουμε ΟΛΟΙ χαρούμενοι και υπερήφανοι για την ομάδα του Δήμου μας στην Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ…. Διοίκηση – Ομάδα – Φίλαθλοι – Δήμος.



                                                                                    Ο Έφορος

                                                                        Κων/νος Παλαιολόγος
                                                                                 Τα μέλη:
                                                                           Τυφτικίδης Λάζαρος
                                                                        Μπεκιάρης Παναγιώτης

1 comment

Anonymous said...

άξιοι πρωταθλητες και με ηθος που λειπει απο το αθλημα μας. Εχουμε γεμισει πονηρους και μαγκες και εστιες διαπλοκης....Μπραβο στα παιδια που ανεβηκαν κατηγορια.