ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ 23-26 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ 23-26


Δελτίο τύπου
Η ανεξήγητα κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου δυστυχώς μας στοίχησε την επιτυχία ενός καλύτερου αποτελέσματος με κατάληξη να ηττηθούμε από την δεύτερη βαθμολογικά ομάδα του πρωταθλήματος Παράδεισο Αμαρουσίου. Παρά την διαφορά των οχτώ γκολ του πρώτου μέρους , τα παιδιά έκαναν μία μεγάλη υπέρβαση στο δεύτερο ημίχρονο  και με ψύχραιμες επιλογές κατάφεραν να μειώσουν το σκορ και να φτάσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη αλλά τελικά  να χάσουμε δυστυχώς  με αξιοπρέπεια. Μεγάλη σημασία έχουν βέβαια για εμάς και οι αρκετές απουσίες παικτών, ( τραυματισμοί-στρατός-επαγγελματικοί λόγοι)που μας θα βοηθούσαν σημαντικά.

Πρέπει να διαγράψουμε εντελώς το πρώτο ημίχρονο και με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να κοιτάξουμε τα επόμενα πέντε εναπομένοντα παιχνίδια , για το καλύτερο δυνατό.
Αυτό που μας δίνει τουλάχιστον κάποιο κίνητρο σαν τεχνικό τιμ και υπευθύνους του τμήματος είναι οι πολύ καλοί χαρακτήρες των αθλητών μας και οι  θυσίες που κάνουν μαζί μας για την ομάδα.
Είμαστε κοντά τους όπως πάντα και μαζί θα βρούμε τις όποιες δυνατές λύσεις για το καλό της ομάδος.
Μαζί στα εύκολα , ακόμα πιο κοντά στα δύσκολα.
Η προσπάθεια συνεχίζεται.

ΣΥΝΘΕΣΗ. ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ-ΔΕΛΔΗΜΟΣ 2- ΠΟΛΙΤΗΣ 2- ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 4- ΣΠΑΝΟΣ 2- ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ 9- ΜΥΡΟΥΓΙΑΝΝΗΣ- ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ 2- ΚΑΛΟΥΔΗΣ- ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ 2- ΡΑΦΤΗΣ- ΒΛΑΧΟΓΙΩΡΓΟΣ.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ. 2-5,6-12,10-18,14-23,19-23,23-26.

5 comments

Anonymous said...

plaka toys kaneis dragazh..........ligo organosei na eixe h omada soy treno tha anebebes......................kontos..........

Anonymous said...

KALA HREMHSE KONTE.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ

Anonymous said...

ston ipno sou

vale kai tous -3 vathmous tou paradeisou

Anonymous said...

tyxeros eisai poy den epaize kormazos............

Anonymous said...

ΚΟΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ. ΠΟΛΥ ΒΑΒΟΥΡΙΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΙ' ΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.
ΦΙΛΙΑ . ΔΡΑΓΑΖΗΣ Γ.