ΜΕ 10 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ...ΕΝΙΑΙΑ Η Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜΕ 10 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ...ΕΝΙΑΙΑ Η Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Από e-handball.gr
Τα πάνω κάτω στα εθνικά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών  φέρνει σύμφωνα με πληροφορίες η νέα αναδιάρθρωση που θα εφαρμόσει η ΟΧΕ προκειμένου οι σύλλογοι να ανταπεξέλθουν στα οικονομικές δεδομένα της εποχής, χωρίς παράλληλα να υποτιμηθεί -τηρουμένων των αναλογιών- η αξία και η ποιότητα των πρωταθλημάτων.

Έτσι βάση της νέας αναδιάρθρωσης η Α1 Ανδρών θα αποτελείται από 10 ομάδες, όπου ο πρωταθλητής θα προκύπτει μέσα από τα πλέι-οφ.  Η Α1 γυναικών ενοποιείται εκ νέου και πλέον θα απαρτίζεται από 6 ομάδες , με την πρωταθλήτρια ομάδα να αναδεικνύεται μέσα από την  διαδικασία των πλει οφ.

Η Α2 Ανδρών θα κατατμηθεί περαιτέρω , από 2 σε 4 ομίλους, όπου σε κάθε όμιλο θα  μετέχουν 6 ομάδες , με τους πρωταθλητές των ομίλων να αναμετρώνται σε αγώνες μπαράζ για την  άνοδο στην Α1. Αντίστοιχα στην Α2 γυναικών οι 4 όμιλοι θα απαρτίζονται από 6 ομάδες, όπου και εκεί οι πρωταθλήτριες των ομίλων θα αναμετρώνται σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α1.

Σημαντική καινοτομία στους άνδρες η κατάργηση των τοπικών πρωταθλημάτων, με τις ομάδες των  εν λόγω κατηγοριών να προωθούνται  στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής το οποίο θα διαχωριστεί σε 8 ομίλους (η συμμετοχή θα είναι προαιρετική). Η Β εθνική γυναικών μένει ως έχει (η συμμετοχή θα είναι προαιρετική)

15 comments

Anonymous said...

αυτα απο πότε θα ισχυσουν; (αν ισχυσουν)
και πώς θα ειναι οι ομαδες 10 και 6 οταν τωρα ειναι 12 και 8
Τί θα γινει με αυτες που εχουν παρει εισητηριο ανοδου απο την Α2 ;

Anonymous said...

μπαραζ με τον 9ο και 10ο της βαθμολογιας.

Anonymous said...

Αυτό θέλει Γενική συνέλευση. Ότι γίνει μπορεί να γίνει απο την περίοδο 2013-14. Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο.

Anonymous said...

πρωταπριλιατικο ειναι !

Anonymous said...

ηδη ομαδα του νοτου ετοιμαζει προσφυγη

Anonymous said...

τι θα γίνει με τα λεφτά των διαιτητών?

Anonymous said...

Αφού δεν σε πληρώνουν ληγουράκο, στήσε κανένα παιχνιδάκι να τα πάρεις από αλλού βρε κουτό...!

Anonymous said...

Μην τους παίρνετε στα σοβαρά, σε καμιά δεκαπενταριά μέρες θα ξαναλλάξουν τον σχεδιασμό!

Αντί για σχεδιασμό τετραετίας εμείς δουλεύουμε με μακροχρόνιο πλάνο βδομάδας, μην κάνετε την σύγκριση με τους κεντροευρωπαίους και τους σκανδιναβούς, αυτοί είναι κορόιδα.

Anonymous said...

Τα νέα δεδομένα είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα.καλό θα ήταν αν τελικά η ΟΧΕ θέλει να αλλ´αξει κ´ατι, να πάρει την γνώμη όλων των φορέων του αθλήματος . Άθλημα χωρίς σωματεία δεν μπορεί να υπάρξει. Αν πάμε σε αλλαγές ξεκινήσετε τον διάλογο. Διαβούλευση που είναι και της μόδας.. Στέλιο Α. έχεις και θεσμικό ρόλο πια στο κόμμα και πρέπει αυτές τις διαδικασίες να τις τηρείς.

Anonymous said...

Σαφώς καταλαβαίνω ότι οι οικονομικές συγκυρίες στη χώρα δεν είναι και οι κατάλληλες αλλά η ανάπτυξη του αθλήματος είναι απαραίτητη και με τέτοιες αποφάσεις δεν κάνουμε βήματα μπροστά αλλά πίσω!Συγκεκριμένα ο επιμέρους χωρισμός της Α2 και Β σε περισσότερους ομίλους δεν βοηθά στην ανάπτυξη του αθλήματος διότι οι ομάδες θα δώσουν του χρόνου πολύ λίγα παιχνίδια και έτσι δεν μπορούν τα σωματεία να υπάρξουν,δεν μπορούν να κρατήσουν τους αθλητές έξω από τους αγωνιστικούς χώρους για πολλούς μήνες όπως ακριβώς γίνεται φέτος στη Β όπου το πρωτάθλημα τελείωσε αρχές Μάρτη,δεν μπορούν να κάνουν συμφωνία με προπονητές για τρεις μήνες και πολλά ακόμα!Προτού πάρει απόφαση η ΟΧΕ καλό είναι να τα συζητήσει με τα σωματεία αλλιώς αν πάρει αποφάσεις χωρίς να ρωτήσει κανέναν ας το κλείσει καλύτερα το μαγαζί και εμείς να πάμε στα σπίτια μας!

Anonymous said...

Η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως, αλλά θα μπορούσα να το καταλάβω και με την πρώτη...

Anonymous said...

OXE..ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ!!. ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΔΙΑΘΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ - ΝΟΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ.Η Β ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΟΜΙΛΟΙ.. ΧΩΡΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ Η Α2 4 ΟΜΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ 6 ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 6 ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ 4 ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 10 ΟΜΙΛΟΙ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΟΧΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΤΑ 3Α.. ΑΟΡΑΤΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ..ΕΙΜΑΣΤΕ!

Anonymous said...

ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Η ΟΧΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΗΔΗ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΟΜΙΛΩΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΗΡΑΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΊΣΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΤΑΡΓΉΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΊΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΙΩΝΙΚΌ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΏΣΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.

Anonymous said...

Ρωτήστε τον νομικό σύμβουλο , αυτά που λέτε δεν γίνονται τόσο απλά

Anonymous said...

ΑΙΣΧΟΣ,ΠΑΡΑΙΗΘΕΙΤΕ!